Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי פורד פיאסטה שנת 00' ידנית. (יש אופציה אחרת חוץ מדינמיק?)

ברצוני לעשות לרכב טיפול 10,000.

- באיזה שמן עלי להשתמש? חצי סינטטי 10W40 או 5W30? ושל איזה חברה? אותה שאלה לגבי פילטר. ואיזה בוקסה צריך בשביל הבורג?

- באיזה פילטר אויר עלי להשתמש? ואיך פותחים את המכסה שלו?

- פלאגים איזה לקנות?

האם ניתן להשיג שמנים ופילטרים אלה אצל הפרסי או שכדאי שמן ופלאגים אצל הפרסי ופילטרים אצל מוסך מרכזי פורד?

קיימת אצלי רטיבות בחיבורי צינורות של הרדיאטור האם חיתוך הצינור הרכבתו מחדש אמורה לפתור הבעיה? רדיאטור חדש.

ברצוני לציין ולהמליץ בחום על מוסך אבי פרטס שבפ"ת עשיתי שם השבוע החלפת רדיאטור ואגזוז אחורי, שירות מקצועי ומעולה, מקום גדול ומרווח, מחירים נוחים.

לתשובותיכם בנושא טיפול 10,000 אודה.

פורסם

האם אתה מתכוון לעשות את הטיפול בעצמך או רק לקנות את החלקים? לפיאסטה צריך שמן חצי סינטטי 10-40 ואני ממליץ לקנות מסנן שמן מקורי של מוטורקראפט וגם פלגים מקוריים של מוטורקראפט. לגבי צינורות שמתחברים לראדיאטור עדיף להחליפם לחדשים.

פורסם

בסוזוקי הישנה שלי עשיתי את זה לבד (חוץ מהפלאגים שגם ככה הייתי במוסך אז אמרתי לו שיעשה את זה הוא כבר) אבל אני חושב שאני אעשה זאת לבד גם הפעם. לחסוך 100-200 ש"ח ולהכיר את הרכב טוב יותר. אני גם בעד חלקים מקוריים אחרי הכל הפרשי המחירים לא גדולים. היכן להשיג? ספציפית.

שמן איזה לקנות אצל הפרסי? 10W40 חצי סינטטי של איזה חברה? אני רוצה משהו איכותי. ולמה שמעתי שמשנת 2000 משתמשים ב 5W30?

מה לגבי כלי עבודה? בוקסה איזה מס'?

פורסם
שלום לכולם, ברשותי פורד פיאסטה שנת 00' ידנית. (יש אופציה אחרת חוץ מדינמיק?)

ברצוני לעשות לרכב טיפול 10,000.

- באיזה שמן עלי להשתמש? חצי סינטטי 10W40 או 5W30? ושל איזה חברה? אותה שאלה לגבי פילטר. ואיזה בוקסה צריך בשביל הבורג? בוקסה רגילה 14 ,הוא עדין יחסית, הספקתי להחליף אותו עולה 50 ש"ח.

תשאר עם ה10W40 אין שום בעיה. 5W30 יותר דליל ובהתחשב בכך שהרכב שלך עבר כבר אני מניח מעל 150 אלף קילומטר לא כדי לעשות שינוי כזה.

- באיזה פילטר אויר עלי להשתמש? ואיך פותחים את המכסה שלו? פילטר אויר צד ימין 4 או חמש ברגי כוכב מסביב לקופסא פלסטיק ,מוציאים מנקים את הקופסא מחליפים .

- פלאגים איזה לקנות? פלגים מוטוקראפט בלבד בנוסף הם ממש לא יקרים .

האם ניתן להשיג שמנים ופילטרים אלה אצל הפרסי או שכדאי שמן ופלאגים אצל הפרסי ופילטרים אצל מוסך מרכזי פורד?

שמן לא כדי במוסך לדעתי פלגים ופילטרים מחיר סביר.

קיימת אצלי רטיבות בחיבורי צינורות של הרדיאטור האם חיתוך הצינור הרכבתו מחדש אמורה לפתור הבעיה?

אם אתה יכול לחתוך את הצינור בקצה ונשאר לך לחבר אין בעיה רק תנקה טוב , ותשתדל לחתוך ישר את הצינור.

לתשובותיכם בנושא טיפול 10,000 אודה.

,,,,,,,

• תוכן חדש...