Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד Searcher , אתה הבן אדם הראשון שמוכר רכב במדינה שלנו ?

מה אתה נכנס ללחץ ?

אם הבן אדם נראה לך אמין-תמכור. אחרת אל תמכור.

שמוליק

אני לא רוצה להיות הראשון שעושים לו תרגיל עוקץ.

(ואני גם לא מאמין שאהיה הראשון, מאוחר מידי...)

פורסם

אבל קיבלת פתרון - צ'ק בנקאי. אז מה הבעיה?

כנ"ל בנוגע להעברה בנקאית. אין עם זה שום בעיה כי בנק לא מעביר סכומים שאין לך. אתה יכול לבקש מהפקיד שיעביר לחשבון של מישהו אחר גם 1,000,000 דולר אבל אם אין לך כזה סכום בחשבון ההעברה לא תואשר.

או צ'ק בנקאי או העברה בנקאית. זה הכל.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אבל קיבלת פתרון - צ'ק בנקאי. אז מה הבעיה?

כנ"ל בנוגע להעברה בנקאית. אין עם זה שום בעיה כי בנק לא מעביר סכומים שאין לך. אתה יכול לבקש מהפקיד שיעביר לחשבון של מישהו אחר גם 1,000,000 דולר אבל אם אין לך כזה סכום בחשבון ההעברה לא תואשר.

או צ'ק בנקאי או העברה בנקאית. זה הכל.

ישי יקירי,

קרא בבקשה הודעותי הקודמות באשכול זה, הסברתי מהם מה הבעייתיות באופציו אלו.

פורסם

קרא בבקשה הודעותי הקודמות באשכול זה, הסברתי מהם מה הבעייתיות באופציות אלו.

האופציות האלו לא בעייתיות ובטוחות לגמרי.

ברגע שיש לך את הנייר של ההעברה הבנקאית ביד, והסניף שלך ממברר טלפונית שהנייר אכן אותנטי - הכסף מאושר מייד ללא המתנה.

אם הצ'ק הבנקאי רשום לפקודתך ומוסב על ידך כיאות הוא יאושר מייד ללא שהות של 3 ימי עסקים.

כולם עובדים ככה.

יתרה מכך - אם הבן-אדם בא עם צ'ק אישי והסניף שלו מאשר טלפונית שיש כיסוי ונותן אסמכתא לכך - אף זה אישור סופי - והסניף יתן לך למשוך את הכסף מייד ללא שהות.

(למרות האפשרות הזאת אני מעדיף שיק בנקאי...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רבותי וגבירותי,צק בנקאי הוא כסף מזומן לכל דבר ועיניין.אין לך במצב כזה שום עסק עם הקונה אלה עם הבנק.אם הבנק יתמוטט-אכלת אותה.תדאג רק שהצק יהיה לפקודתך למוטב בלבד-ואתה יכול להיהות רגוע לחלוטין.מקסימום-תתקשר לסניף שממנו נמשך הצק,בכדי להסיר חשד של זיוף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם אם הקונה יביא לך מזוודה עם שקלים ביד, הוא יכול לחתוף אותה מידך אחרי שאתה מעביר לו את המפתחות...

בחיים האמיתיים אין שום דבר עד כדי כך בטוח :wink:

פורסם
גם אם הקונה יביא לך מזוודה עם שקלים ביד, הוא יכול לחתוף אותה מידך אחרי שאתה מעביר לו את המפתחות...

או שיסתבר שהכסף המזומן מזוייף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

או שיסתבר שהכסף המזומן מזוייף.

ולכן העברת הבעלות תתבצע רק לאחר שהכסף יופקד בחשבון.

בכל מקרה, הבנתי את רוח הדברים,

אני עדיין חולק עם בטחון ה 100% באופציות באחרות, אך מודה לכולם על התשובות הזריזות.

שוב תודה וערב טוב.

פורסם

אם אתה מתכוון לספר למישהו שהוא יביא לך את הכסף , ואז אתה תלך הביתה והוא יחכה לך בחוץ - אתה בפורום לא נכון :roll:

פורסם

אם התמזל מזלך והקונה מנהל חשבון באותו הבנק בו מתנהל חשבונך הפתרון הופך לפשוט יותר אם כי לא הכי נוח.

אתה והקונה הולכים לסניף בו מתנהל החשבון שלו, הוא מושך במזומן ואתה מפקיד מייד את הכסף בחשבונך. אין לך בעיה לעשות כן גם אם חשבונך מתנהל בסניף אחר.

רק שהדבר כרוך בחוסר נוחות מסויים: לך תספור עשרות אלפי שקלים בדלפק, אך לדעתי אתה בהחלט יכול לסמוך על מכונות הספירה של הבנק. מה גם שסביר ביותר שהפקיד שביצע את פעולת המשיכה הוא זה שגם יפקיד לחשבונך.

ככלל עסקאות רכב נהוג לבצע במזומן, אלא אם המדובר בחברה גדולה ומוכרת. לכן קח אדם אתה יכול לסמוך עליו (עירני, פיזי) ודאג לקבל את הכסף המזומן בתוך סניף בנק בו אתה יכול להפקיד ישירות לחשבונך.איך הקונה יביא לשם את הכסף-בעיה שלו.

וכמובן העברת בעלות רק לאחר העברת הכסף. זה הכי קרוב ל100%

http://www.whatcar.com/ מבחני מכוניות חדשות וישנות. רוב הדגמים מופיעים.
פורסם

צ'ק בנקאי נקודה, חבל להמשיך את הדיון הזה.

ככה מבצעים את זה למיטב ידעתי פרט למזומן כמובן..

זאת הדרך הבטוחה והטובה ביותר.

לא פעם ראשונה ולא פעם אחרונה.

אני אישית לא הייתי קונה רכב ממישהו שאומר לי.. טוב נחכה עד שהכסף יהיה בחשבון שלי ואז אני יתן לך את הרכב. תחשוב על מצב הפוך כאשר אתה במקום הקונה.. היית מסכים ? לא אבל היית מבצע את העברת הכסף ע"י צ'ק בנקאי!.

עכשיו שאני חושב על זה.. אני המשכתי את הדיון הזה.. לעזאזל! איזה ניגוד אינטרסים דפוק יצא לי. :0 לא משנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...