Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן II הלך הגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי רנו מגאן 2 גיר ידני מנוע 1.5 DCI, יש לי חור בתיבת הילוכים ועכשיו יוצא כל השמן.

השאלות שלי הן:

כדאי לנסות להדביק חזרה את החלק שיסתום את החור?

כמה עולה תיקון?

כמה עולה גיר חדש?

והאם הגיר של קנגו או קליאו מתאים גם למגאן II?(מזכיר שהגיר ידני)

תודה רבה לעזורים.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

לא קרה שום דבר מהדברים שהזכרת.

החור נמצא בחלק התחתון בתיבת ההילוכים ואין לי מושג ממה נגרם החור אבל לפי סימן שיש על החלק הוא נגרם מבפנים (יש לי את החלק שסוגר את החור, ועל החלק הפנימי שלו אפשר לראות שריטה עמוקה).

החור בגודל של ראש גפרור.

אני יודע שיש סוגים של דבקים שהם פלסטלינה אבל שמעתי שיש סוג מסויים של דבק שהוא עמיד לחום, נהפך לקשה כמו ברזל ויש בו רכיבים של אלומיניום.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

לצערי הייתי בסרט הזה בדיוק, משהו פנימי גרם לשבר הזה, זאת אומרת שמשהו התפרק בתוך הגיר, פגע במהירות במעטפת וגרם לשבר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

^

מה עשית?

רפי לין, תודה רבה, אני אצור איתו קשר.

שמעת אולי במקרה פעולה שניקראת "רתיכה קרה" בפירוש ישיר מרוסית?

פורסם

חלק מהגיר נשבר, בעיקרון אפשר לפרק את בגיר למצוא מה שנשבר ולהחליף אם אפשר, במציאות זה יקר יותר מלמצוא גיר חלופי מפירוק.

אלא אם כן השבר הוא ממכה חיצונית ואת זה ניתן להבחין עפ''י צורת השבר.

ד''א מה בן כמה הרכב?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

6 שנים(2004).

אבל האוטו נוסע בסדר גמור אז למה לא לנסות להדביק חזרה עם דבק מיוחד?

פורסם

כנס למוסך שיתן חוד' על הגיר, כמו שכתבתי לך ייתכן שהבעיה היא פנימית ויכול להיות שהמכה היא חיצונית, בכל מקרה על תיסע עם גיר ללא שמן, אתה תהרוס אותו לגמרי.

פורסם

אתה צריך לעשות שיפוץ לגיר או לקנות משופץ אותו דבר שמשפצים לך גיר מחליפים גלגלי שינים כמו חדש ממש חדש יעלה לך בסביבות 2000-2500 שח תהנה

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

^

זה ציניעות ״תהנה״?

מצאתי בעל מקצוע שעובד עם דבק מגרמניה שעולה בסביבות 300 שקל, העבודה עולה בערך אותו הדבר, היום אני

נפגש איתו, ניראה מה ייצא. אם לא יחזיק מעמד כניראה שאני יתחיל לחפש גיר.

אני אנסה לצלם את התהליך.

פורסם

אתה נוסע עם הרכב ללא שמן גיר? גם אם הגיר תקין אתה תהרוס אותו בלי שימון, תגניס את הרכב למוסך שיאבחן ממה השבר, אם השבר הוא כתוצאה ממכה חיצונית, הוא יוריד את הגיר וישלח להלחמה (אם אפשר) אין צורך בדבק ולא בשום דבר אחר.

פורסם

לאחר בדיקה מעמיקה, התבררו עוד כמה מקומות "מחוררים" סביב התיבה (בסביבות 5 חורים) והוחלט לא להדביק שום דבר אלא להתחיל לחפש גיר חדש.

יש למישהו פירוקיות אמינות בסביבות באר שבע? :wink:

תמונות למי שמעוניין:

img0216n.jpg

img0214yb.jpg

פורסם

קצת מוזר הסיפור שלך, למה יש כל כך הרבה סדקים בגיר?

• תוכן חדש...