Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תביא לנו את הדגם שלו,קישור אל הנתונים,הסכום שהציעו לך אותו,כולל תיבה? לא כולל?איזה הגברה הוא יקבל (איזה מגבר יש לך)ושאר הרכיבים שאולי הוא בכלל לא מתאים לצלילים שלהם.

פורסם

אתה מתכוון להיפוניקס? hifonics?

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

לכל חברה יש דגמים טובים יותר וטובים פחות.

במקרה של הייפוניקס - אם אלו לא הסדרות הגבוהות - רצוי להתרחק מהם.

רצוי שתתן את הדגם הספציפי שעליו אתה מדבר.

אני עם סאב של הייפוניקס אולימפוס (הסדרה הגבוהה ביותר שלהם) - אני אישית מבסוט עד השמיים, אבל לא בטוח

שהתוצאה תמצא חן בעיניך.

אם שמעת סאבים בסגנון הזה בעבר, זו כבר התחלה טובה.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

סאבים צריך לשמוע ואז להחליט, יכול להיות סאב מעולה אך לא כל אחד מתחבר לאופי סאונד שלו גמו IDMAX או JL וכו....

וגם לא פחות חשוב איזה מגבר מגביר כיון שהתוצאות יכולות להיות שונות בצורה מאוד משמעותית ושמיע אם מדובר במגבר סיני זול או מגבר ברמה טובה ומעלה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...