Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי - שכחת את הכדורים היום? :-)

סתאם, אני חושב שעם כיוונים נכונים ומדויקים יהיה אפשר לסחוט מהסט 2WAY שלי הרבה יותר ממה שהוא נותן לי כרגע. אולי עם תוספת EQ, אולי עם שינויים מיקום קלים/TA.

אופיר -

כן ARTA גם קצת הפחידה אותי

את HOLMIMPULSE הורדתי לפני שבועיים בערך, לא יצא לי לשחק איתה...

כולן עדיין מותקנות.

יש לי גם את RoomEQWizard (יותר מתאימה למדידות למערכת בבית, אבל עדיין שימושית) ואת JDFT (הפשוטה ביותר)

HOLM-

היא עובדת קצת אחרת מTRUERTA שמתבסס על מדידות רעש ורוד.

אני חושב שהיא מבצעת SWEEPים ומודדת בו-זמנית, לא? יצא לך קצת להתעסק איתה אחרי שקראת בDIYMA?

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי רשם:

זה כמו ללבוש חרמונית שיש לה מצד אחד מכנס קצר מידי עבורך וקצת קר לך כל הזמן באזור הקרסוליים ומצד שני יש לה ריץ' רץ' קצר מידי שלא נסגר לך טוב באזור הצוואר.

אז הפיתרון הוא חם צוואר שיורד נמוך ? :)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תמדדו תמדדו :)

הלכתם לאיבוד בעצמכם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אדי לך לרופא

אמנם אני לא מוסמך לתת דיאגנוסטיקה רפואית

אבל עושה רושם שאתה מתחיל לפתח שפעת לוויתנים :D

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
תמדדו תמדדו :)

הלכתם לאיבוד בעצמכם

דיברתי איתך כבר על זה במפגש ונראה לי שהגענו לעמק השווה אז למה עכשיו לפתוח את זה שוב? :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

קשור מאוד - התופעה של סט שני חלקים ברוב המקרים מסתכמת בזה שאזור אחד או שניים של הספקטרום לא מכוסים טוב.

אני מדבר על סביבת רכב - אני מדבר על נסיון בסביבת רכב בלבד.

יש סטים שמפתיעים לטובה בתחום הזה -

למשל מידבאס של פוקל אוטופיה עם טוויטר של מוראל פיקולו - שאמנם היה חסר להם קצת מיד אבל התוצאה היתה טובה.

סט של קלארוס שהיה מותקן אצל אליקו מוגבר על סאן דאון שנתן תוצאה כמעט זהה לסט שלושה חלקים.

לסופרימו ממש ממש לא חסר כבוד - אחד הסטים שמדורגים הכי גבוה לסט שני חלקים, אבל עדיין צריך לא מעט בכדי להוציא מסט שני חלקים תוצאה טובה - לדעתי הסיוט של סט שלושה חלקים עדיין מהווה קיצור דרך רציני מלנסות לייצב סט שני חלקים ולהלחם שם על כל וואט ומילימטר בהתקנה.

סט שני חלקים מטבעו מאוד רגיש לכוונים היות ויש פחות חלקים וצריך לשים הרבה יותר מאמץ בכוונים עדינים עליהם.

אה וכן.. נראה שאני באמת חי בפלאנטה משלי :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אופיר אתה יודע שאני חולה על לשגע אותך :D

שומדבר רע, כל אחד בצד שלו של הרחוב, לפעמים זורקים אבנים :D

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
אדי - שכחת את הכדורים היום? :-)

סתאם, אני חושב שעם כיוונים נכונים ומדויקים יהיה אפשר לסחוט מהסט 2WAY שלי הרבה יותר ממה שהוא נותן לי כרגע. אולי עם תוספת EQ, אולי עם שינויים מיקום קלים/TA.

אופיר -

כן ARTA גם קצת הפחידה אותי

את HOLMIMPULSE הורדתי לפני שבועיים בערך, לא יצא לי לשחק איתה...

כולן עדיין מותקנות.

יש לי גם את RoomEQWizard (יותר מתאימה למדידות למערכת בבית, אבל עדיין שימושית) ואת JDFT (הפשוטה ביותר)

HOLM-

היא עובדת קצת אחרת מTRUERTA שמתבסס על מדידות רעש ורוד.

אני חושב שהיא מבצעת SWEEPים ומודדת בו-זמנית, לא? יצא לך קצת להתעסק איתה אחרי שקראת בDIYMA?

roomeqwizard פחות מתאימה לנו

גם בtruerta יש לך אימפולסים

אבל פחות אפשרות להגדיר גייטים , לשלב אותם עם גייטים שונים וכו'

יצא לי קצת להתעסק איתה אבל לא לעומק

כלומר רק פונקציות בסיסיות בתוכנה

לא ניתוח של מדידות וכו'

תאיץ בישראל ואז נוכל ללמוד את זה ביחד :)

פורסם

תזהר אני בונה בליסטרה :D

פורסם

מידים וטוויטרים

אני כרגע נוסע עם וופרים וסאב , אני שומע מוזיקה מ2khz ומטה :D

פורסם

אפרופו הפתרון הוא חרמונית שיש לה אזור בטן רחב יותר (מידריינג' לצורך העניין) ואז החלק שאמור לכסות על הרגליים יהיה חופשי... לכסות על הרגליים ולטפל בהן... והחלק שאמור לכסות על הצוואר יהיה חופשי לטפל בצוואר וזה בעצם המשל המלא למערכת שלושה חלקים...

אני מתפלא שקשה לכם להבין דימוי כל כך פשוט.

איפה הכדור הוורוד? אוי, עוד פעם שכחתי אותו... לעזעזל איפה שמתי אותו נו!... רגע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גדול ! אהבתי. העניין הוא שכל אבן שתזרוק תפגע לאופיר בלב. כי יש לו גדול כמובן. (ברוח השטויות של אדי והחרמנית)

...CASKA for life

פורסם

חרמנית? יש לאופיר גדול?? לאן אתה חותר חגי.. :)

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...