Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לפני מספר ימים הבנתי כי השבתתי את המנוע עקב נסיעה ללא מים. מה שנקרא לשפוך מנוע...

ולעניין: החלטתי על החלפת המנוע במה שנקרא: מנוע מיובא.

קיבלתי את הרכב בחזרה והבחנתי שכשאני נוסע בלילה וקר, המנוע כמעט ואינו מתחמם.(המד נשאר למטה).

בעל המוסך טען שהוא הוריד את הטרמוסטט וזה רק יועיל...

מכיוון שאין לי שמץ של מושג במנועים ורכבים רציתי לדעת האם הדבר הגיוני או שעליי לדרוש את התקנת הטרמוסטט.

כלומר סך הכל זו מערכת, האם זה עשוי לפגוע בדברים אחרים?

היש היגיון בהורדת הטרמוסטט?

תודה מראש

תמיר

פורסם

עד שהמנוע לא מתחמם, התערובת המסופקת למנוע , עשירה בדלק,שלא כולו נשרף, והדבר הורס את הממיר הקטליטי, מדלל את שמן המנוע, הצילינדרים לא מקבלים שימון נאות, צריכת הדלק גוברת ,המנוע לא עובד במיטבו, תתקין טרמוסטט אורגינלי כמה שיותר מהר.

ותרגיש איך האוטו שלך ,מתחיל לחיות מחדש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום הייתי במוסך אצל אותו אחד שהוריד לי את הטרמוסטט (דרך אגב תופעות הלואי היו, חוסר יכולת להפעיל חימום בימים קרים מאוד. גם הגיר האוטומטי עשה בעיות בהחלפות אבל אני לא בטוח שזה קשור. ניבדוק מחר בתחילת הנסיעה).

בכל אופן לטענתו הטרמוסטט יכול לגרום לשפיכת מנוע.

למה? מכיוון שברגע שאין טרמוסטט אז מים יושבים כל הזמן בבלוק מנוע.

לעומת זאת כשיש טרמוסטט, יכול להיווצר סתימה או קריעה בצינור שמוביל מהטרמוסטט מים ואז במידה ואתה לא שם לב, לא מגיעים מים למנוע ואתה עלול לשפוך מנוע.

היש היגיון???

פורסם

אני לא הייתי ממשיך ללכת לאותו מכונאי ,שאמר לך את זה.

אם אתה משתמש במי קירור ברמה גבוהה,הסיכון שהטרמוסטט ייתפס במצב סגור,הוא קטן.

אתה הורס את הממיר הקטליטי,וזה בכלל לא בריא לנסוע ללא טרמוסטט.

• תוכן חדש...