Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב וולוו 850 טורבו 95' (ללא שיפורים במנוע)

משאבת הדלק שלי עברה קילומטרים רבים והגיע זמן להחליף אותה

בדקתי וראיתי שהמשאבה המקורית של בוש אפילו יותר יקרה מהwalbro 255 שלפי מה שהבנתי נחשבת מאד איכותית.

השאלה:

האם ניתן להחליף את המשאבה המקורית לwalbro 255 והאם זה גורר שינויים נוספים ברכב?

האם יש סכנות בכך?

מה בעצם עדיף?

-= volvo 850 turbo =-

///-= 225 bhp =-\\\

פורסם

יש בעיה ידוע במשאבות של וולברו

מאחר וזאת משאבת אפטר מרקט היא לא יובת אחד לאחד בתוך הטנק אלא יושבת קצת יותר גבוה

מה שגורם לקרטועים וחוסר דלק כאשר נוסעים מרבע טנק או פחות במיוחד בסיבובים

(הבעיה הזאת מוכרת מVAGים בעיקר)

אצלי לדוגמא היא ישבה אחד לאחד בלי שום בעיה, אם אצלך הבעיה הזאת לא קיימת לך על זה

אם לא, תווותר

פורסם

רק כדי להוסיף על מה שרן כבר אמר, ממה שאני יודע במקרה של הרכב שלך התקנה של וולברו היא מעט יותר מורכבת מ-VAG ומצריכה לא מעט שינויים.

אם אני לא טועה אתה תצטרך לשייף קצת את התושבת, לבטל את המשאבה הקדמית (אם קיימת) לחתוך קצת את הצינור דלק, להוסיף כמה פיוזים ואולי Relay כדי שלא להעמיס על החוטים המקוריים.

מציע לך לחפש מדריך באינטרנט על איך לעשות את זה או לדבר על זה עם מישהו שמכיר את הרכב כי באילתורים אתה עלול לעשות נזק.

סה"כ זה רעיון מעולה, אבל הביצוע שלו בצורה שתיתן לך אמינות דורש קצת השקעה.

בהצלחה.

***Skodillac***

פורסם

אהלן מתעלק על השרשור!

המשאבה שלי התחילה להתעייף גם מחיר של הוולברו קורץ מאוד מאשר אחת מקורית

הרכב הינו הונדה סיוויק המשאבה תישב שם טוב או גם עם בעיות?

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...