Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לעוזרים

בזמן האחרון יש לי איבוד מים משמעותי במערכת קירור, ואני לא מצליח למצוא את מקורה.

בשמן אין בועות, פקק רדיאטור בן חודשיים.

הבוקר פירקתי את הרדיאטור, ניקיתי את החיבורים שלו לצנרת, וחיזקתי את הבנדים. אחרי שווידאתי שכל המערכת סגורה היטב, מילאתי מים. אחרי צהרים היה חסר כ 2 ליטר!

לאיפה המים יכולים עוד לברוח? יכול להיות דרך הצינור עודפים?

לילה טוב

ארל'ה

פורסם

ברוב המקרים, שאיבוד מי הקירור, לא נראה חזותית, הוא חודר לתא השריפה, והופך לקיטור, ונפלט בצורת עשן לבן מצינור הפליטה, ולכן קל לאבחן זאת, אובדן מסיבי של כשתי ליטר ליום מעיד על נזילה רצינית, החשד הוא ממשאבת המים, מצנרת חימום פנימי, או רדיאטור.

גש למכון רדיאטור להחדרת לחץ לרדיאטור לאיתור נזילות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום

משאבת המים יחסית חדשה. לצנרת החימום הפנימי לא מגיעים מים לדעתי (טרמוסטט תפוס?)- אם היתה נזילה הייתי צריך לראות מים ברכב לא?

במידה והמים נוזלים לתא שריפה, איזה חלק צריך להחליף?

בברכה

ארל'ה

פורסם

ארהלה שלום רב !

תרמוסטט תפוס במצב סגור, יגרום להתחממות יתר, ולגלישת מי ההקירור דרך מיכל העבוי, הפיתרון פירוק התרמוסטט הישן, והחלפתו החדש.

במידה וקיימת חדירה של מי קירור לתא השריפה, יש לפרק ראש מנוע, והרכב יפלוט עשן לבן.

האם קיימת פליטת מים מממיכל עבוי?

האם קיימת פליטת עשן לבן, מצינור הפליטה?

האם ממכסה הרדיאטור תקין, הגומיה הפנימית שלמה ,הקפיץ הפנימי לא שבור?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...