Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני משתתף בצערך, אבל לצערי אני חושש הרכב כבר לא שלם.

קשה לי לאמין שגנבו גולף שנת 89 בשביל חלקים,ממש לא משתלם להם הסיכון בגנבה בשביל רווח כזה.

מה שכן הכי הגיוני שהחליפו לוחית עם אוטו זהה או שהיא פשוט כבר מסתובבת לה בגבולת הרשות הפלסטינית.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

גם אני משתתף בצערך ומבין לליבך. גם לי נגנב רכב בירושלים לפני כחודשיים. אמנם לא היה לרכב שלי ערך סנטימנטלי מיוחד, אבל הייתה לי מערכת ששוויה היה גבוה מהרכב עצמו והיה שם חלק מאוסף הדיסקים המקוריים שלי (כ-40 דיסקים) והיה לי עוד המון דברים יקרי ערך באוטו.

מקווה שהרכב יימצא בהקדם וכמובן אם אראה או אדע משהו שיוכל להוביל למציאת הרכב שלך, אז אצור איתך קשר!

אלכס.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ידוע לך האם יש עוד גולף קבריולט כאלה בירושלים, ובכלל בארץ? יש לי מידע לגבי אותה אחת כמו שלך בגוון ירקרק שנראתה היום ביום שבת 13/03/2010 בשעות הבוקר בירושלים. לובשת כיום מספר רישוי 15-167-15. אם זה רלוונטי - פנה במייל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

רכב עם 15 בסוף הינו משנת 94 ומעלה. ז"א שאם הדור של 89 הוא לא כמו של 94, ואתה ראית רכב זהה, סימן שיש פה סיבה לבדיקה

פורסם
ידוע לך האם יש עוד גולף קבריולט כאלה בירושלים, ובכלל בארץ? יש לי מידע לגבי אותה אחת כמו שלך בגוון ירקרק שנראתה היום ביום שבת 13/03/2010 בשעות הבוקר בירושלים. לובשת כיום מספר רישוי 15-167-15. אם זה רלוונטי - פנה במייל.

הגולף שראית היא כשרה למהדרין,שנת 92

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תוכן חדש...