Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקטע הוא שאפשר לפתור את זה בעלות נמוכה יחסית (עשיתי את זה בשכונת הארגזים בת"א לפני כמה שנים ומאז ההצפות התמעטו והפכו נדירות מאוד).

מותר לשאול מה הדרך?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

פריט שנקרה שסתום מדף.

מדובר למעשה בשסתום חד כיווני שמיועד לפתחי ניקוז ומונע התנקזות שכונה גבוהה לשכונה נמוכה.

יש לי גם פיתוח של שסתום דומה לפתחי הניקוז עצמם שמונע יציאת מים מהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לראות כל כך הרבה מים מבוזבזים זה לא נעים בכלל, למה המדינה לא עושה משהו כדי להוביל את כל השיטפון הזה לכנרת? אחרי זה בוכים שאין מים וכל יום מעלים את מחירי צריכת המים, אולי לשלוח לשם בין 20-50 מיכליות שישאבו את המים ולהוביל אותן למקום הקרוב שמוביל את מים לכיוון הכנרת יהיה חכם יותר, לא ממש זול אבל חכם. 50 מיכליות כפול 16000 ליטר(עד כמה שזכור לי) 800,000 אלף ליטר לכיוון הכינרת זה ממש לא קצת מים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אלכס,נראה לך?! :p

אחד הצוותי התקנות במפעל אצלנו ירד למצפה רמון,נתקע בדרך,וספונטנית החליט לצלם אחרי שנגמר כל האקשן :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
50 מיכליות כפול 16000 ליטר(עד כמה שזכור לי) 800,000 אלף ליטר לכיוון הכינרת זה ממש לא קצת מים.

פתרון "מעניין".

800,000 ליטר הוא 800 קוב.

עלות ההפקה של קוב מים היא סביב ה- 2.5 ש"ח לקוב.

מכאן שכל החיסכון יסתכם במים שערכם 2,000 ש"ח... :shock:

פורסם

דורקי - 1000ליטר זה 1קוב? חשבתי שזה נמדד אחרת..(מטר מרובע או משהו)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
למה המדינה לא עושה משהו כדי להוביל את כל השיטפון הזה לכנרת? אחרי זה בוכים שאין מים וכל יום מעלים את מחירי צריכת המים, אולי לשלוח לשם בין 20-50 מיכליות שישאבו את המים ולהוביל אותן למקום הקרוב שמוביל את מים לכיוון הכנרת יהיה חכם יותר

אני בעד לשלוח 20-50 ביריונים עם 30 משאיות ולהוביל את השיטפון הזה ישר לתוך הכנסת.

פורסם
פריט שנקרה שסתום מדף.

מדובר למעשה בשסתום חד כיווני שמיועד לפתחי ניקוז ומונע התנקזות שכונה גבוהה לשכונה נמוכה.

יש לי גם פיתוח של שסתום דומה לפתחי הניקוז עצמם שמונע יציאת מים מהם.

שי

זה לא קשור גם לגובה פני הים?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...