Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל ואומר שהם בוודאות לא סתומים כך שאחסוך את התאורייה הזו. :)

מה שכן לא נישמע שהמנוע שלהם עובד. הרי בדר"כ שמפעילים אותם אמור להישמע הרעש של המנוע שנותן את השפריץ לכיוון השימשה ובמיקרה הזה אפילו את הרעש הזה אין. העניין הוא ששמתי לב שיש שני מנועים כאלה ליד המיכל של הווישרים. למה יש שניים? אולי אחד לקידמי ואחד לאחורי? (הקידמי והאחורי לא עובדים) למישהו יש מושג איך להתחיל ומה לבדוק אם אכן מדובר במנוע שלהם שהלך?

תודה לעוזרים.

:)
פורסם

נזילה אין - העניין ניבדק.

לגבי פיוז....לא קיים פיוז שכזה. או שלפחות ממה שהיסתכלתי בפיוזים לא זיהיתי פיוז ששולט על המנוע שלהם.

פורסם

תוודא שאין פיוז שרוף - בכל רכיב במערכת חשמלית ברכב יש פיוז במעגל !

אם באמת אין פיוז שרוף בדוק האם המתג של הוישרים אכן סוגר מעגל . יכול לקרות מצב שבעקבות שימוש התנתק משהו במתג ההפעלה שלהם .

תוכל לבדוק זאת ע"י חיבור פטנציומטר ( מד מתח ) למנוע הוישר . אם יש מתח המתג אכן תקין

במידה ויש מתח והמנוע לא עובד זה בוודאות המנוע .

מה שעוד יכול לקרות אם שמת מים לא מזוקקים זה סתימה בצינורית השאיבה של המים !

פורסם

בטוח שיש פיוז. אני לא ליד הרכב, אבל בהסתמך על נסיון העבר, הפיוז שם (מתחת למושב הנוסע - סביר ביותר,

אופציה שניה מתחת לרשתות הקטנות בתא המנוע, קרוב לשמשה). כנראה שגם יהיה ציור שנראה כמו מזרקה,

אני דיי בטוח שאם תתעמק בזה ל-10 דקות תמצא את הפיוז הסורר. הייתי מתחיל מהאיורים הצהובים.

נסה ותעדכן.

פורסם
בטוח שיש פיוז. אני לא ליד הרכב, אבל בהסתמך על נסיון העבר, הפיוז שם (מתחת למושב הנוסע - סביר ביותר,

אופציה שניה מתחת לרשתות הקטנות בתא המנוע, קרוב לשמשה). כנראה שגם יהיה ציור שנראה כמו מזרקה,

אני דיי בטוח שאם תתעמק בזה ל-10 דקות תמצא את הפיוז הסורר. הייתי מתחיל מהאיורים הצהובים.

נסה ותעדכן.

בדקתי את תיבת הפיוזים שנימצאת מתחת לרשתות צמוד לשימשה ולא ניראה שם כל פיוז שרוף.

יכול להיות שבנוסף יש גם פיוזים נוספים מתחת למושב הנהג? בדר"כ זו לא תיבת ממסרים אחת מרכזית לכל הרכב?

• תוכן חדש...