Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אין חלקים ללמברו, זה כזה נדיר אפילו באיטליה?:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הם היו נדירים גם כשיצרו אותם, לדברי סבתא ננה, גם במפעל בעת ההרכבה, היו חלקים שלא היו

ונסעו לחפש אותם במקומות אחרים, חלק מהחלקים בכלל, נעשו מעיסת נייר! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
למה אין חלקים ללמברו, זה כזה נדיר אפילו באיטליה?:shock:

בסה"כ יוצרו קצת יותר מ- 11,000 חתיכות כאלו...

אז נכון שחלקי המנוע זהים ברובם המכריע ללמברטה "רגילה", אך כל שאר הדברים, אינם בנמצא.

פנסים, אורות, חלונות, כפתורים, ספידומטר, הכל אין בנמצא, וקשה מאוד להשיג.

ככל הנראה יהיה כאן ייצור עצמי של לא מעט חלקים, אך לטובת ייצור החלקים אני חייב שיהיה לי מקום עבודה מסודר.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
ברוכים השבים!

יש לך עכביש מגנב על המפתח!8):-):twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בחיל רעדה, בששון ובקול תרועה, נמצא ונרכש היום קרבורטור ללמברו.

אומנם ממש בטעות, אבל גם פוקסים נחשבים.

הבוקר, פתחתי את היום בעוד סיבוב מוסכים. אחד מיני רבים שאני עורך מעת לעת מתוך מטרה למצוא מציאות.

חיפשתי את המיסב ללמברטה, שיושב מתחת למגעים של החשמל, וכן רינגים לבוכנה.

מצאתי את מבוקשי, ואז המוסכניק אומר לי: "תגיד, קרבורטור יש לך?"

עניתי לו: "תראה לי מה יש לך, נראה, אולי נמצא משהו מתאים".

התיישב המוסכניק לחפש, מוציא קרבורטור אחד, לא מתאים לכלום.

מוציא שני, שלישי, רביעי וכן הלאה, עד שהוא אומר לי: "יש לי את זה, אבל הוא קצת גדול בשביל הלמברטה, תעשה לו התאמה, תקטין את הפתח שלו, תנסר פה, תחתוך שם, בסוף זה יתאים".

לקחתי את הקרבורטור ביד, הפכתי אותו מימין לשמאל, משמאל לימין, וניקיתי את השם של הקרבורטור. לפתע אורו עיני - הרי זה בדיוק דגם הקרבורטור שאני צריך לריקשה.

שאלתי את המוסכניק: "תגיד, אם אני אחתוך אותו, לא יקרה לו כלום? הוא עדיין יישב לי טוב על הלמברטה?"

"בטח, אין שום בעיה, הכל יהיה בסדר, תסמוך עליי", אמר המוסכניק.

"מממ.... לא יודע... יש הרבה עבודה בלהתאים אותו ללמברטה, בסוף זה יישב לי לא טוב, ואז חבל גם על הכסף שאני משלם לך, וגם על העבודה שאני משקיע, לא חושב שכדאי לי לקחת אותו"

"תיקח" אמר המוסכניק, "תיקח, אני אתן לך אותו רק ב- 200 שקל בגלל העבודה שיש לך עליו"

"נו, טוב... בסדר... אני אנסה"

בהתחשב בזה שמדובר בקרבורטור מקורי של Dell'orto, המחיר בהחלט זול.

כעת נשאר לנקות אותו כמו שצריך, ואני מקווה מאוד שזה יקרה בימים הקרובים, וזאת מתוך רצון והתניע את הריקשה בקרוב.

למרות האמור לעיל, כרגע מירב המאמצים שלי (והם אינם רבים מפאת קוצר הזמן) הם בשיפוץ הלמברטה עם הסירה ולא בשיפוץ הלמברו.

פורסם

יוני,

מה דגם הקרבורטור?

יש לי מספר חלקים חדשים של קרבורטור דלאורטו (מתקופת המוטו גוצי) כמו גם הספר של הקרבורטורים.

ביי

פורסם

של הריקשה זה SH 2/22

ושל הלמברטות זה SH 1/20 ו- SH 1/18.

גם ללמברטות לא יזיקו דיזות ושאר חלפים כמו גם אטמים.

תודה!

פורסם

אם זה עוזר לך - קיבלת

אם אני זוכר נכון זה חדש

ישי

2009.10.10_128.JPG

2009.10.10_129.JPG

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
אם זה עוזר לך - קיבלת

אם אני זוכר נכון זה חדש

ישי

תודה רבה!! אך לצערי הרב זה לא מתאים....

אך אל תדאג, יהיו דברים אחרים בהם אני אנצל אותך...

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שוב טוויסט בעלילה.

אפילו יותר מפתיע מקודמיו...

הלמברו עומדת אצלי מחודש דצמבר. אפילו להתניע אותה לא ניסיתי.

למעט קניה ושיפוץ של הקרבורטור שלה, וכן קניה של סט אטמים למנוע, לא נעשתה כל פעולה, והיא עומדת בחניה מקורה, וממתינה לתורה לשיפוץ.

מפאת קוצר הזמן, גם בלמברטה עם הסירה אני כמעט ולא נוגע, וכך הכלים עומדים להם, מי בבית ומי בחניה.

בעקבות לא מעט שיחות עם רן (נו טוב... בקושי 3), חל שינוי בקו המחשבה.

החלום.

מה הוא החלום שלי נשאלתי... איזה כלי רכב אני רוצה באמת... משהו כזה שניתן להשיג מתחום האספנות, ולא יותר מידי יקר.

להשקיע בו את הכסף, את השיפוץ, וגם את ההנאה מהנסיעה בו, הרי עם הלמברטה אני לא יכול לצאת מירושלים (כלומר, אני יכול, אבל זה לא ממש כייף לעשות זאת).

כמובן שאני משתעשע לי לקנות איזה רכב עם סמלון של סוס צוהל מקדימה, או לפחות איזה חיפושית משופרת (דגם 911), אבל זה מעל ומעבר לתקציב שלי, וככל הנראה זה ימתין ליציאה לפנסיה (בעוד אי אלו עשרות שנים), ותהיה מדבקה על הפגוש האחורי: "אני מבזבז את הירושה של הילדים שלי".

נחזור לעינייננו...

התקציב.

אם אקח את עוגת התקציב, ואסיים את שיפוץ הלמברטה עם הסירה, יישאר לי כסף לשיפוץ הריקשה. בסוף תהליך שיפוץ הריקשה, יהיו לי שלושה כלים מבית אינוצ'נטי: למברטה, למברטה עם סירה וריקשה.

עם שלושתם אני לא יכול לצאת מהעיר לנסיעות ארוכות (עם הריקשה גם בתוך העיר זאת חוויה איטית למדי), והרצון העז לרכב אל השקיעה (המחלה, כדברי ישראל של ישי) כבר גובר מאוד.

לפיכך, ובהתחשב בתקציב שישנו, יש מה לדבר על רכב דו גלגלי בלבד.

נו... ואיזה כלי?

כאן היו לא מעט התלבטויות....

כאשר לישורת האחרונה הגיעו שלושה מועמדים:

BMW, הונדה CB והונדה גולדווינג.

המראה של הפרינגים של הגולדווינג, יחד עם השכלול היחסי לתקופה ונפתח המנוע האימתני (בשנת 1980 הוחל בייצור מנוע 1100 סמ"ק), ניצח בגדול, והפור נפל.

אז התחלתי בחיפושים אחרי גולדווינג אספנות.

בארץ ידוע לי על שניים למכירה, כאשר בשניהם אני לא מעוניין, ולכן התחלתי לפזול לארה"ב, לייבוא אישי.

ואיך זה קשור ללמברו???

שוב, נחזור לעוגת התקציב...

במידה ואכן אקנה גולדווינג, לא יישאר לי תקציב ללמברו, והפרוייקט יידחה במספר שנים.

חבל לי לראות את הלמברו עומדת לה אצלי בחניה, כאשר אני יודע שיש מי שיהיה מוכן לדאוג לה, לטפל בה ולשפץ אותה עד למצב תצוגה.

אתמול, לפני שהלכתי לפרסם את הלמברו, הרמתי טלפון לחבר.

לאחר ברכת השנה טובה, סיפרתי לו את מה שכתבתי כאן והצעתי לו לקנות ממני את הלמברו במחיר בו אני קניתי אותה ואת החלקים שלה, שאותם הוא יקבל ממני.

הוא ביקש 10 דקות לחשוב על העניין...

היום בבוקר קיבלתי ממנו סמס האומר כי הוא קונה ממני את הלמברו.

כך, לאחר כתשעה חודשים בהם הייתי הבעלים הגאה של למברו, אנו ניפרד כידידים בקרוב.

מגיע לה בית חם ואוהב, ואין לי ספק בכלל כי היא תקבל בית כזה, אצל מי שקנה אותה ממני.

היי שלום, למברו. להתראות.

פורסם

ידעתי! ידעתי שהדברים לא נופלים על אוזניים ערלות!

כל הכבוד, מי שחולם והולך עם החלום זוכה, ואם נמשיך את דבריה של ענת אישתי

מהיום יקרא מפגש הטוביה "מפגש-החלומות"

לחיי החולמים שבדרך-רן

gl1100_80_83.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יוני שיהיה בהצלחה עם גולדווינג אגב רישיון לאוטובוס יש לך:lol:

אוטובוס עדיין לא (וכנראה שכבר לא יהיה...) אבל רשיון ג' יש...

בשנים האלו עדיין לא היה רוורס, נראה איך אתמודד עם להוציא אותו מהחניה, אבל מקודם, כאמור, צריך למצוא איזה גולדווינג....

פורסם
אוטובוס עדיין לא (וכנראה שכבר לא יהיה...) אבל רשיון ג' יש...

בשנים האלו עדיין לא היה רוורס, נראה איך אתמודד עם להוציא אותו מהחניה, אבל מקודם, כאמור, צריך למצוא איזה גולדווינג....

בבקשה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1980-Honda-GL1100-Goldwing-Interstate-/300462222860?pt=US_motorcycles&hash=item45f4f1ae0c

אם לא הייתי עמוק באמצע שיפוץ של המוסטנג , הייתי מציע אני

אבל כפי שנאמר ... עוגת התקציב לא יכולה להכיל את שניהם

בהצלחה

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...