Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמתחילים לנסוע יש את הרעש וגם בנוסף כשמעבירים הילוך הוא יותר חריף ונעלם כשנוסעים אחרי 10 דקות לערך.

הרעש קורה בעיקר כאשר יש תזוזה באוטו.

כאשר האוטו מכובה ואני נכנס לאוטו בחנייה בגלל התזוזה מההתישבות יש גם רעש - באוטו דיפו אמרו לי שזה כנראה תושבת מנוע ושיש 6 תושבות כאלה והם לא עושים את זה אלא רק מוסך מורשה או כזה שמתמחה בצרפתיות.

האם מה שאמרו לי אפשרי ? עצה מישהו?

תודה מראש לכל המשיבים

פורסם

קראתי באחד הפוסטים כאן שלבעל C5 היה רעש דומה ואצלו נתגלה חופש במיסב הציריה הימנית.

החליפו לו מיסב ציריה ימין שיושב על התושבת מנוע. מקורי + סטחונית מקורית. וזה פתר לו הבעיה.

ייתכן שעבורי זו גם הבעיה? מה גם שאצלי קיים רעש גם שהאוטו לא עובד בכניסה וביציאה ממנו.

קישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=281699&page=2

פורסם

אם אתה שומע את הרעש גם ביציאה ובכניסה מהרכב האיתור הוא הרבה יותר קל

בקש ממשהו שייצא ויכנס לרכב ותנסה להאזין ולאתר את המיקום ממנו אתה שומע את הרעש

זה יכול להיות הרבה דברים, החל מתושבת מנוע אכולה ועד בלאי במתלים, נסה להאזין לרעש מתחת למכסה מנוע פתוח

פורסם
הרעש עמום כזה?

כאילו לוקחים חתיכת מתכת וחורקים כאילו יש רצועה שמסתובבת ורופפת אבל הרעש קורה גם שהאוטו לא פועל ונכנסים לתוכו

יכול להיות שזה באמת תושבת מנוע אכולה?

פורסם

זה יכול להיות גם משהו בלוי במתלים, נסה לכוון אותנו מהיכן בדיוק בא הרעש. אם אפשר שלח תמונה של המקום ממנו הרעש בוקע.

פורסם

לא משנה איזו מהסיבות תתגלה כ-הסיבה, העיקר שלא תהינה כל הסיבות ביחד 8)

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

לך למוסך ולא לאוטו דיפו והם יתנו לך את התשובה, המלצה אישית שלי תנסה 2-3 מוסכים , כי לרוב כל אחד נוטה להגיד משהו אחר.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
הרעש כמו מזרון קפיצים ישן?

כן הרעש בהחלט מזכיר מזרון קפיצים ישן - באוטו דיפו אמרו לי בלי לבדוק יותר מדי רק מהסתכלות וויזואלית כי מדובר בתושבת מנוע ושהם לא מטפלים בצרפתיות

פורסם
כן הרעש בהחלט מזכיר מזרון קפיצים ישן - באוטו דיפו אמרו לי בלי לבדוק יותר מדי רק מהסתכלות וויזואלית כי מדובר בתושבת מנוע ושהם לא מטפלים בצרפתיות

בזמנו היה לי פיג'ו 309 עם בעיה דומה :lol:(מזרון קפיצים ישן) לאחר חיפושים רבים כשנה .......

הפיתרון לרסס שמן אל כול החיבורים של החלק האחורי של הרכב מיטלים ,מיצב אחורי ,בוקשות וכול הגומיות וכו.....

בהצלחה עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

תנסה לבודד את הבעיה.

כשאתה עומד ליד האוטו תלחץ מהצד על הגג - "תנדנד" את הרכב, תנסה לשמוע האם זה יוצא מאחד מבתי הגלגלים.

אח"כ אתה יכול לנסות "לנדנד" את הגלגלים כל אחד בנפרד, כמובן לא באלימות יתירה, ככה עליתי בדיוק על מקור הרעש שהיה לי.

רעש של מזרון חורק :) מהציר האחורי נפתר אצלי בסוף ע"י החלפת "בוקסה" (ככה המוסכניק שלי קרא לזה...) של המתלה האחורי בצד שחרק.

בבעיה שהייתה לי, כבר כמעט שיכנעו אותי שצריך להחליף מסבים של הגלגל האחורי בשילוב מבצע הנדסי מסובך לחילוץ הצירים, בעלות אסטרונומית. המוסכניק שלי אמר, אל תתיחס לסיפורים. בחן את הרכב טוב טוב והחליף את הבוקסה בעלות זניחה יחסית להצעות שקיבלתי.

שים לב - חשוב מאוד לקבל חוות דעת מכמה מקומות, ומקומות מומלצים ורציניים. מאוטו דיפו אתה יכול לקבל המלצות לריחניות, ומקסימום וישרים\נורות. תנסה לגשת גם למוסך מורשה מומלץ ותתיעץ.

בהצלחה

יואב

יואב :arrow:

פורסם

כיום אני מטפל בהילוך שישי באזור - מניסיון שלי איתם הם יקרים באופן יחסי (כמו כל מוסך מורשה) האם תוכלו להמליץ לי על מוסך או שניים שמישהו מכם התנסה איתו ולא כאלה שמנסים לבדוק עד כמה אני מבין...

שמעתי על מוסך של בחור בשם אורן שמתמחה בצרפתיות...אבל הוא לא מורשה...יש צדק לחשש שלי? אוטו מודל 2003.

תודה רבה

תנסה לבודד את הבעיה.

כשאתה עומד ליד האוטו תלחץ מהצד על הגג - "תנדנד" את הרכב, תנסה לשמוע האם זה יוצא מאחד מבתי הגלגלים.

אח"כ אתה יכול לנסות "לנדנד" את הגלגלים כל אחד בנפרד, כמובן לא באלימות יתירה, ככה עליתי בדיוק על מקור הרעש שהיה לי.

רעש של מזרון חורק :) מהציר האחורי נפתר אצלי בסוף ע"י החלפת "בוקסה" (ככה המוסכניק שלי קרא לזה...) של המתלה האחורי בצד שחרק.

בבעיה שהייתה לי, כבר כמעט שיכנעו אותי שצריך להחליף מסבים של הגלגל האחורי בשילוב מבצע הנדסי מסובך לחילוץ הצירים, בעלות אסטרונומית. המוסכניק שלי אמר, אל תתיחס לסיפורים. בחן את הרכב טוב טוב והחליף את הבוקסה בעלות זניחה יחסית להצעות שקיבלתי.

שים לב - חשוב מאוד לקבל חוות דעת מכמה מקומות, ומקומות מומלצים ורציניים. מאוטו דיפו אתה יכול לקבל המלצות לריחניות, ומקסימום וישרים\נורות. תנסה לגשת גם למוסך מורשה מומלץ ותתיעץ.

בהצלחה

יואב

פורסם

בבעיה כזאת אין שום סיבה לא לגשת למוסך לא מורשה, כמו שאמרתי גם מורשה זה לא איזה משהו מדהים. פה אתה צריך מישהו מקצוען עם הרבה ניסיון והכרה של הרכב.

גש לכמה מוסכים, לא חייב מורשה, המומלצים פה בפורום שתשמע מה הם אומרים.

אני באופן אישי יכול להמליץ על מוסך מורשה "הדקל" בהרצליה.

ועל "שאפט" בתל אביב.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...