Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי למוסך שאפט בת"א וכן החבר'ה שם בסדר גמור. ניצן אחלה של בחור. אכן נפתרה הבעיה של רעש והיא הייתה "פולי" לא מסונכרן (לפחות כך הבנתי) שהוחלף (640ש"ח)ביחד עם רצועת אביזרים(120ש"ח) + שעת עבודה 180ש"ח. על הדרך עשיתי גם טיפול (120ש"ח שמן מנוע+55ש"ח מסנן אוויר+50ש"ח מסנן שמן מקורי+150ש"ח שעת עבודה) הכל לא כולל מע"מ . אכן יש שקט לרוב אין מה להשוות למצב ההתחלתי כשבדקתי את האוטו אחרי הטיפול הרעש לא היה בכלל. מה שמוזר הוא שהיה סימן על הפולי (פס לבן-טיפקס) שכנראה עשו בהילוך שישי אזור כאשר עשיתי שם טיפול אחרון כנראה כדי לאבחן בעיה כזו והם משום מה התעלמו מהבעיה או לא הבחינו בה.

חשוב לציין שלעיתים רחוקות (לא כל נסיעה) אני שומע רעש חלש ואני בטוח שהוא נובע כתוצאה ממשהו רופף שאינו מכני - אולי אגזוז רופף...אני אשאל אותם ביום ראשון...בכל מקרה זה לא משהו רציני שמפריע ובקושי שמים אליו לב.

בבעיה כזאת אין שום סיבה לא לגשת למוסך לא מורשה, כמו שאמרתי גם מורשה זה לא איזה משהו מדהים. פה אתה צריך מישהו מקצוען עם הרבה ניסיון והכרה של הרכב.

גש לכמה מוסכים, לא חייב מורשה, המומלצים פה בפורום שתשמע מה הם אומרים.

אני באופן אישי יכול להמליץ על מוסך מורשה "הדקל" בהרצליה.

ועל "שאפט" בתל אביב.

יואב

• תוכן חדש...