Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רפד מקצועי לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי בעיה עם הריפוד של הגג ברכב ומסיבה לא ברורה הוא פשוט יצא מהמקום ב2 איזורים ברכב.

אני לא מעוניין להדביק אותו ואני מעוניין להחליף את כל ריפוד הגג.

אני מבקש המלצה למישהו מומחה שמתעסק בזה,והאם כדאי כבר לעשות משהו מיוחד בריפוד הזה?

האם יש לכם רעיונות?

אולי תפירה מיוחדת,שינוי צבע, אשמח להמלצות, העניין הוא שאני בערך חודשיים לפני מכירת הרכב שלי ואני מעוניין שהלקוח הבא שיקנה את הרכב יתרשם ממשהו קצת יותר מיוחד, אני לא מחפש משהו פלצני ומוגזים כמובן כמו בסגנונות של פימפ מיי רייד וכו'.

משהו סולידי אבל יפה.

פורסם

אני הייתי אצל דאבוש ואני ממליץ עליו בחום.!

עשה לי עבודה יוצאת מהכלל בריפוד לגג של הפורד אסקורט המתוקה שלי.

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

צומת קרית אתא קח ימינה(במידה ואתה מגיע מדרום) אחרי 500 מטר תראה בצד שמאל תחנת דלק פז.

תעשה פרסה ברמזור שלאחר מכן,תכנס לתחנה,מאחורה יש רפד בשם פנחס.

ה-מקצוען!

בן.

Got To love It

פורסם

אני מאיזור המרכז,

מדובר על סיאט לאון.

רפי, איפה זה מושב מזור?

יש לכם אולי אתרים של רפדי רכב שמראים שם עבודות שלהם?

או שזה משהו לא מוחצן בדרך כלל שווה לעשות לו כל מיני תמונות ופרוייקטים?

פורסם
מאזור המרכז (פ"ת?) ולכן גש אל "דאבוש" שברח' המייסדים 14 מושב מזור, טל' 03-9320778.

הם מקצועיים מאוד.

בברכה - רפי לין

גם אני ממליץ עליו, עשה לי ולעוד אנשים שאני מכיר עבודה מדהימה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שלום,

אני רחלי דאבוש, ראיתי את השאלות שלך ואני אשמח לתת לך הצעת מחיר.

אני צריכה לדעת איזה דגם הרכב, איזו שנה והאם יש לו חלון בגג?

צרפתי לך תמונות של העבודה שלנו.

[ATTACH]IMG_0566.jpg

IMG_0416.jpg

ריפוד מושבים ודלתות מיצובישי 012 (9).jpg[/ATTACH]

תודה,

רחלי דאבוש

פורסם

הייתי אצל רפד בנתניה שעשה לי עבודה מדהימה במיוחד ריפודים על הכסאות לפולקסואגן פולו .עבודה מקצועית ומחיר פצצה.

שכחתי את שמו אבל זה הטלפון 050-6324547

פורסם

לפני כשלוש שנים חיפשנו כמה ח'ברה רפד לתיקון גגות של לנדרובר דיסקברי, שהמחלה שלו זה נפילה של ריפוד הגג.

דבוש היו מאוד מקצועיים אך פחות תחרותיים מבחינת המחיר, ולכן בחרנו ברפד אחר - עמוס שלום - רח' פוריה 10, בדרום ת"א.

בסופו של דבר עמוס טיפל בעשרות מכוניות, שבעליהן עידכנו בשרשור באתר ג'יפטריפ. לא שמענו על לקוח אחד שלא יצא ממנו מאושר.

מאז, כל פעם שאני צריך משהו בענייני ריפוד, הוא הכתובת היחידה שלי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...