Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוני,

מה לעזאזל יש לך נגד מכוניות קיה? אתה נדחף לכל אשכול שנושא את השם "קיה" בכותרת ומטיל רפש!

די נמאס מהגישה השלילית שלך! תקרא קצת רשמים מעמיתיך בחו"ל (אני מניח שהנך מתקשה בהבנת השפה האנגלית - לא נורא, מספיק שתביט בחיוכים הרחבים על פניהם של הבוחנים); הם מלאי שבח על הפורטה!! לא קראתי ולו חוות דעת שלילית אחת על הפורטה בחו"ל!

לעצם הענין, אני נוהג על פורטה מזה כחודש (5.000 ק"מ) ומוצא אותה מכונית נעימה מאוד! נוחה, שקטה, חזקה, מרווחת ומאובזרת מאד.

אגב, כרכב פרטי לא הייתי רוכש את הפורטה. לא בגלל שהיא אינה ראויה אלא מפני ירידת הערך הבלתי סבירה.

אין משהו שלילי,רק תסתכל מה קורה להם על הכביש אחרי כמה שנים(לא מחייב שזה יקרה גם לפורטה אבל...זו נקודה מסויימת למחשבה),תראה מה מצבם (לא של כולם,אני לא מכליל,אבל חלק גדול) מצבם החיצוני,מצב הסחירות שלהם ומצב הפנים רכב אחרי חשיפה לשמש הישראלית ומצב הפלסטיקים המרשרשים.

אפשר גם פשוט להתעלם מכל זה כי מדובר בדגמים "ישנים" יחסית,והיצרן רק הולך קדימה, ואפשר כן להתייחס לזה ולשים את זה איפשהו בקו מחשבה מסויים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עוד לא ראיתי קיה סראטו או מג'נטיס שהתפרקה וגם הקיה ריו משרתת יפה מאוד את חברות הליסינג וההשכרה את נהגי המוניות והיא מכונית אמינה, פשוטה ועמידה.

פורסם
אין משהו שלילי,רק תסתכל מה קורה להם על הכביש אחרי כמה שנים(לא מחייב שזה יקרה גם לפורטה אבל...זו נקודה מסויימת למחשבה),תראה מה מצבם (לא של כולם,אני לא מכליל,אבל חלק גדול) מצבם החיצוני,מצב הסחירות שלהם ומצב הפנים רכב אחרי חשיפה לשמש הישראלית ומצב הפלסטיקים המרשרשים.

זו שטות והכללה גמורה.

אם שומרים על האוטו שום דבר לא נשבר או מרשרש.

ה"קוראנית" שלי כמעט בת 8. פנים הרכב נראה מדהים (כמו חדש) זה פשוט עניין של שמירה

לא מתפרקת לא מרשרש, האוטו נוסע כמו חדש....מה שכן זו ירידת הערך הגדולה ביחס ליפניות.

כך שאם מחיר הקניה זהה, ובהנחה שליפניות ירידת ערך קטנה יותר, הייתי אומר שהאטרקטיביות של הקוראניות נמוכה.

למרות שכך, מלבד ה 307 והפוקוס ה I30CW היא מהבודדות שמציעה גירסת סטיישן.

אחרי שאני וחברי שבענו מרורים מה 307SW (ליסינג) מה גם שהיא במקרה מטופלת במרום הצמרת...אצל לא אחר מדני לוי... שרק השבוע אחד מפועליו אמר לקולגה שלי על תקלה, שאין מה לעשות :shock: (אבל עזבו זה סיפור אחר)

הפוקוס העצלה.

הI30CW בהחלט יחודית, מאובזרת ואטרקטיבית.

כך שלפעמים יש יתרון לקוראניות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
האלנטרה שנמכרת בארצות הברית היא בעצם I30 סדאן או בעצם פורטה. אגב גירסת הסטיישן שלה היא למעלה I30 קרוס וואגון שאנחנו מכירים גם בישראל.

בקשר לסוגיית המחיר של קיה, אם היא לא נופלת מהמתחרות למה שמחירה יהיה נמוך יותר?

אני אישית התרשמתי מאוד מהרכב, הוא נאה מאוד מאובזר היטב ותא הנוסעים שלו מאוד נעים ואיכותי.

יש לזכור שההפרש בין הגירסה המאובזרת לבסיסית הוא מזערי ועומד על כ-1500 שקלים בלבד אם אני זוכרנכון בעוד שבמתחרות כמו קורולה או 3 הפער עומד על כמה אלפי שקלים.

מחירה צריך להיות נמוך יותר כי המחיר הסיטונאי שלה נמוך יותר, אין קשר לאיכות. לא יכול להיות ששני רכבים שההפרש במחיר ביניהם ביציאה מהמפעל 20 אחוז יימכרו בארץ באותו המחיר.

פורסם

קודם כל, קאיה זה אוטו זבלה, תתכונן להוצאות מטורפות על דלק,

היא שתיינית ולא בצדק, עדיף לנסוע על סקטים (כאלה עם המעצור מקדימה).

שנית, הירידת ערך של הרכב תגרום לך לקרחת כמו של בן גוריון, כזאת עם שיער בצדדים,

אל תעשה את הטעות הזאת, אסור לקנות היום רכב חדש!

שמע סיפור,

אני לפני 2 שנתיים קניתי פולו GTI חדשה מהניילונים, שנה וחצי אחרי מכרתי אותה והפסדתי יותר מ-50 אלף שקל!

אני עד היום יושב באמבטיה ובוכה כשהזרם מים עלי!

גם אותי בזמנו כולם הזהירו, אבל לא הקשבתי!

שמע לי, זאת ההזדמנות שלך להינצל!!

פורסם

שמע סיפור,

אני לפני 2 שנתיים קניתי פולו GTI חדשה מהניילונים, שנה וחצי אחרי מכרתי אותה והפסדתי יותר מ-50 אלף שקל!

נו באמת, די עם הקשקושים. לקיה צריכת דלק איומה, אסור לקנות רכב חדש, 50 אלף ירידת ערך על פולו GTI בשנה וחצי... אנחנו מנסים להיות פורום רציני, לא פורום לקשקשנים. עשה לנו טובה ותפסיק לכתוב כאן.

במגזין "איבו" ריצ'ארד פורטר כתב שדווקא הוא היה מעדיף סיד על אלפא מיטו כי היא מהנה יותר לנהיגה.

אולי פרו-סיד, וגם זה לא ממש מדויק. לא כל מה שנכתב שם צריך להיות חקוק בסלע, אתה יודע...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נו באמת, די עם הקשקושים. לקיה צריכת דלק איומה, אסור לקנות רכב חדש, 50 אלף ירידת ערך על פולו GTI בשנה וחצי... אנחנו מנסים להיות פורום רציני, לא פורום לקשקשנים. עשה לנו טובה ותפסיק לכתוב כאן.

רוני

1.לקאיה צריכת דלק איומה - זאת עובדה!

2.כל עוד אין לך כסף כמו חול - אסור לקנות רכב חדש! ירידת ערך במדינה שלנו זה לא נתון דימיוני ובטח שלא לגבי קאיה!

3. 50 אלף ירידת ערך פולו GTI - תעשה בדק שוק והשוואות במחירון לוי יצחק/יד 2 ואחרי זה נשמע את דעתך.

4. תפסיק לקחת LSD.

5. בלי לדעת, אתה בטוח סוכן של קאיה!

פורסם

ואו, אתה לא מחובר למציאות, מה?

1. ל"קיה" אין צריכת דלק איומה, כי קיה היא יצרנית רכב, לא מכונית. לקיה ספורטאז' או סורנטו בנזין, נניח, יש צריכת דלק איומה. לקיה פיקנטו (שאין בארץ) יש צריכת דלק טובה מאוד. כדי שאפשר יהיה להתייחס לדברים שלך, אתה צריך להגיד לאיזו קיה אתה מתכוון.

2. מחירי המכוניות בארץ גבוהים, זה נכון. ירידת הערך דווקא לא גבוהה מאוד ביחס לחו"ל. אפשר לטעון לכאן ולכאן בקניית רכב חדש, אבל אני עדיין לא מבין מה הקשר לשרשור הזה...

3. מחירון יד2 מדבר על 126 אלף לפולו בת שנה וחצי שנמכרת החודש. כחדשה היא עלתה 153 אלף למיטב זכרוני. אלא רק אם היו עליה 60000 ק"מ וכמה תאונות, קשה לי להבין איך מכרת אותה רק ב-100 אלף. כנראה שאתה לא יודע למכור מכוניות.

4. אני משתמש רק ב-LSD שבאוטו.

5. שים לב לצבע של הכינוי שלי (כתום) ולסמלון שלי (מיאטה). עם קצת מאמץ תמצא גם איפה אני עובד...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שמע סיפור,

עברת מללכלך על קיה, לזה שהייתה לך פולו, ובסוף ממה אתה מזהיר אותו? מקיה?

אין לך מושג מה אתה רושם, אה?

פורסם
עברת מללכלך על קיה, לזה שהייתה לך פולו, ובסוף ממה אתה מזהיר אותו? מקיה?

אין לך מושג מה אתה רושם, אה?

לדעתי פולו זה אחלה רכב, היו לנו 2 במשפחה, אחת בגרסת ה-1.4 ואחת 1.8T,

אוטו חסכוני, והתאים בול לצרכים שלנו.

ובנוגע לפותח השרשור, יש לך את מאגר המידע הכי גדול בעולם - האינטרנט.

הדרך הכי טובה, שאני מציע לך, היא לשמוע חוות דעת מבעלים של הדגם הנ"ל בארץ ובעולם,

הרי אין חכם כבעל ניסיון.

שיהיה הצלחה,

פורסם
אני אמרתי את דעתי בנוגע לקאיה ואתה לא תגיד לי אם לכתוב כאן או לא, אם יש לך בעיה תשמור אותה בבטן.

:lol:

תודה על המחמאות, הרווחת ביושר התראה+הכנסה למעקב, מה שמוביל אותי למשפט האחרון שלך - תתפלא, אבל אני ועוד איך אגיד לך אם לכתוב כאן או לא. הנה, אמרתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
רוני צר לי לבשר לך ....

צר לי לבשר לך שאין לך מושג על מה אתה מדבר, לצערי אתה דמות מייצגת של התת תרבות המוטרית הישראלית הניזונה מדעות קדומות מיד שניה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...