Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי פולו זה אחלה רכב, היו לנו 2 במשפחה, אחת בגרסת ה-1.4 ואחת 1.8T,

אוטו חסכוני, והתאים בול לצרכים שלנו.

ובנוגע לפותח השרשור, יש לך את מאגר המידע הכי גדול בעולם - האינטרנט.

הדרך הכי טובה, שאני מציע לך, היא לשמוע חוות דעת מבעלים של הדגם הנ"ל בארץ ובעולם,

הרי אין חכם כבעל ניסיון.

שיהיה הצלחה,

2 פולו?! מי בכלל קונה פולקסווגן? הן שתייניות דלק. עדיף לנסוע על סקטים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי פרו-סיד, וגם זה לא ממש מדויק. לא כל מה שנכתב שם צריך להיות חקוק בסלע, אתה יודע...

רוני

יצא לי לראות כמה וכמה פרו-סיד מסתובבות לאחרונה,

האוטו יפיפה לטעמי, מעוצב מאוד זורם ונכון, בלי סרחים עודפים מוגזמים ובלי ניפוחים מיותרים.

לפי סקירות מחו"ל [ומהארץ] הוא לא אמור להיות כל כך רע :)

ובלי קשר - לטעמי יצרן שנותן 7 שנות אחריות, זה בלבד כבר מזכה אותו בנקודות משמעותיות עבורי, ולכן גם אם הרכב לא מביא ייתרון תכליתי כלשהו [מנוע טוב יותר, גיר משופר או התנהגות \ ייתרון פיזי אחר] הייתרון בערך המוסף שמקבלים אם הקיה היה מכריע עבורי לו הייתי מחפש רכב כזה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הפרו-סיד היא בדיוק אותו סיפור כמו המאזדה 323f בזמנו. אותה עגלה בעיצוב שונה. פוזה נטו ומה לעשות שהסמל שלהם לא כ"כ מתאים לפוזה.

emotion of motion

פורסם

לדעתי עד הקיה סיד המכוניות שלהם לא היו ראויות למאכל אדם.(למעט הריו היוצאת שהיא שכפול של יונדאי אקסנט שזה משהו שעוד אפשר לבלוע בציי רכב)

אני אישית חושב שכיום בקבוצה 2 (לשעבר) הקיה סיד והI30 מתחרות ראש בראש על ראשות הקבוצה יחד עם מזדה 3 (רוב המעסיקים לא מאפשרים לקחת ג'טה לכן מבחינתי היא לא בקבוצה) .

[כל שאר האופציות :פוקוס-עגלה, צרפתיות - עגלות חסרות ייחוד-מחכים לראות מה יהיה עם הפלואנס , שברולט קרוז - קוריאנית שעוד לא סגרה את הפער, B3 - צפופה ועם מנוע 1.5 שמרתיע את האנשים]

אצלנו בחברה עומדים בפני החלפות רכבים לרוב העובדים ורובם המכריע של האנשים בחרו ב I30 סטיישן שעושה רושם של רכב מצויין לקחת כליסינג, גם מאובזר(סאן רוף מקורי ברכב ליסינג, מי היה מאמין), גם שימושי וגם אחד החזקים בקבוצה מבחינת מנוע.

(הרוב יורדים מפוקוסים תוך תלונה מתמדת על העגלתיות של הרכב)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...