Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הכל ולמרות הכל, נערך היום אימון ראלי באגן נחל אדוריים. המסלול כלל ציר "הררי" של כ - 2.5 ק"מ המשובצים בסלעים לרוב ועוד כ - 4 ק"מ נוספים של עפר קשיח. זה היה "ראלי קפריסין" שלנו, יש יגידו "ראלי יוון"...

:wink:

9 נהגים ושישה רכבים התייצבו לאימון במקום האירוע שבוטל ונהנו ממזג אויר מדהים, מסלול מאתגר לנהגים והפעם גם לנווטים (דובי, אתה מוזמן לפרט) והרבה אווירה טובה - כמו שמועדון חברים צריך להיות.

גם הילדים נהנו מהעובדה שמדובר באימון לא פורמאלי - לא היה אירוע תחרותי למרות שנמדדו זמנים לצרכי אימון - וכך, יכלנו בסיום האירוע לחשוף קצת את הדור הצעיר לפנים הרכב וגם חלק מהצלמים והמתנדבים הקבועים שמגיעים תמיד - בלי פוליטיקות - לעזור (תודה, דלילה, כבר אמרתי?).

תמונות כמובן יועלו בהמשך. זה היה "טיזר" קצר לבינתיים.

אלון חלווה

פורסם

בתור התחלה - שתי תמונות באדיבות דנה רודיק.

תמונה גדולה בעיניי - לא שאני איזה מבקר אומנות ידוע - אבל ממש אהבתי איך ב"פריים" אחד, הצליחה דנה לתפוס קטע ארוך ביותר מהציר ההררי טרם שקיעת האבק. שימו לב לציר עצמו (הקרקע, הסלעים), לפיתולים, ליופי ולהפרשי הגובה. סיבוב רדף סיבוב בקטע הזה ולנווטים לא הייתה דקה לנשום.

הגדילו ותהנו...

אלון

ציר הררי - 106.jpg

שובל האבק - ציר הררי.jpg

פורסם

ותמונה של הדור הצעיר (שוב, באדיבות דנה'לה).

דני לוי - שים לב ללקחים - עם סרבל (באדיבות דודי יבואן OMP).

:wink:

אלון

נ.ב.

אם היה צריך הוכחה שהמסלול היה קופצני ואגרסיבי - אז... כל שרירי הגב שלי שצועקים הצילו, הם העדות.

כמה עבודת הגה היה צריך פה. תענוג.

אלון

ארוחת בוקר עם עידו.jpg

פורסם
אלון

הבן לבוש כהלכה והנווטת? כרגיל:shock:

לא הייתה נווטת. הפעם שלומי ניווט לי (אפרופו, הסרבל שלך אצלי).

הבחורה בתמונות זו דנה הצלמת - שלא נסעה איתי בסטייג' - אלא לאחר סיום האירוע לסיבוב איטי - יש סרטון - אתה יכול לראות.

בדיוק כמו שהמכונאי במוסך לא לובש סרבל.

לא נסיעת אימון, לא מירוץ - לא צריך להגזים.

אלון

פורסם

אוף כמה שאני רוצה לדעת מתי יש אימונים כדי לבוא לצלם ולהינות .

איך זה שאני תמיד מפספס ? אולי בגלל שהכול בשושו ?

פורסם
אוף כמה שאני רוצה לדעת מתי יש אימונים כדי לבוא לצלם ולהינות .

איך זה שאני תמיד מפספס ? אולי בגלל שהכול בשושו ?

מצטרף .גם אני ממתין לאיזה רמז ???

חבל שלא משתפים קצת יותר.

אופיר-צלם ספורט מוטורי.

http://www.wix.com/ofirhi/ofir

פורסם
תתחבר לאחד הצוותים - או למועדון מרשלים - או כעוזר צלם - ותגיע.

בתקווה שבקרוב - הכל יהיה מוסדר (כי החוק כבר קיים).

אלון

)(לא מאמין שגם השנה אני כותב את זה)

עד מתיי...

:cry:

(

לפי דעתי והלוואי שאני טועה אתה הולך לרשום את המשפט הנ"ל הרבה שנים

• תוכן חדש...