Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

יש לי היום C4 2008 בליסינג עם נסיעה של כ- 40K שנתי. אני רוצה להוריד עלויות ומכיוון שחשובים לי הנוחות והבטיחות חשבתי לעבור ל- C5 2005/6 יד שנייה.

יש למישהו הערכה לגבי עלות תחזוקה שנתית ממוצעת לרכב (טיפולים+תקלות) אם אני רוכש רכב עם כ- 100,000 ק"מ ומעוניין לנסוע איתו עוד כ- 200,000 ק"מ במשך חמש שנים?

והאם יש משהו שכדאי לבדוק או לשים אליו לב במיוחד ברכישה?

תודה רבה!

פורסם

אם הרכב שלך מליסינג היה בסדר במהלך שלוש השנים, אולי כדאי לך לרכוש אותו (במחיר טוב) מחברת הליסינג

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

גם אם היו עוברות שלוש השנים המחיר לעומת ה- C5 היה אותו הדבר או אף גבוה יותר ולכן חשבתי בכל מקרה להשתדרג לרכב יותר גדול ונוח.

פורסם

סליחה, לא שמתי לב שברשותך כיום C4 ולא C5 :wink:

אתה יכול לראות את "הטוב והרע" שרשמתי כתגובה לפני כמה ימים לגבי שאלה דומה של מישהוא אחר.

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

עלות טיפולים ותקלות אותו דבר, לתווך ארוך זה משתלם !

אני היתי אולך על C5 - יותר מפנקת ושווה תמורה

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

• תוכן חדש...