Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

יש לי רכב מסוג סיטרואן C5 שנת 2002 , מנוע 2000

לאחרונה שמתי לב שהרכב "מפחד" מקור - הבעיה היא שברגע שטמפרטורת הסביבה יורדת תחת 16 מעלות בערך, הצנרת ההידראולית , למכירים, מתחילה לטפטף . שאלה מה עושים?

1. יש כאלה שאמרו אל תגע זהי בעיה נפוצה וצנרת חדשה מחזיקה כ שנתיים וזה חוזר

2. כן תחליף - התיקון עולה בין 500 ש"ח לבין 3000 ש"ח

3. יש לקנות נוזל הידראולי LDS שעולה 1 ליטר בערך 130 ש"ח ותוסיף בחורף במידת הצורך

הבעיה אחרת האם אני אלך לאפשרות 3 שהי זולה ומשתלמת, האם אני לא אדפוק ברכב חלקים אחרים קמו משולשים, גומיות אשר יפגעו מטפטופי שמן הידראולי ועוד רכבים אחרים ומה אפשר לעשות בנידון?

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם
שלום רב !

יש לי רכב מסוג סיטרואן C5 שנת 2002 , מנוע 2000

לאחרונה שמתי לב שהרכב "מפחד" מקור - הבעיה היא שברגע שטמפרטורת הסביבה יורדת תחת 16 מעלות בערך, הצנרת ההידראולית , למכירים, מתחילה לטפטף . שאלה מה עושים?

1. יש כאלה שאמרו אל תגע זהי בעיה נפוצה וצנרת חדשה מחזיקה כ שנתיים וזה חוזר, שטויות, הרכב שלך על הכביש יותר משנתיים, האם החליפו לו פעם צינורות הידראוליים? אני מאמין שלא, אז למה לאחר החלפה לחדש יחזיק רק שנתיים?

2. כן תחליף - התיקון עולה בין 500 ש"ח לבין 3000 ש"ח, תשובה מתחמקת שניתנה ע''י מישהו שלא מכיר את הרכב.

3. יש לקנות נוזל הידראולי LDS שעולה 1 ליטר בערך 130 ש"ח ותוסיף בחורף במידת הצורך, עד שיגיע הפיצוץ הראשון באמצע נסיעה.

הבעיה אחרת האם אני אלך לאפשרות 3 שהי זולה ומשתלמת, האם אני לא אדפוק ברכב חלקים אחרים קמו משולשים, גומיות אשר יפגעו מטפטופי שמן הידראולי ועוד רכבים אחרים ומה אפשר לעשות בנידון?

בקיצור כנס עם הרכב למוסך שמכיר את הרכב ויודע מה הוא עושה, שיאתר את מיקום הנזילה המדויק ויטפל בה, אין קיצורי דרך, אם יש צורך להחליף את כל התמנון אז תחליף.

קיצורי הדרך הללו הרגו את כל הסיטרואנים שהגיעו לישראל.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ואני מאמין שגם הפעם מדובר בצינורות מחזירי השמן של הבולמים.

מעבר לזה ב C5 בניגוד ל BX הצנרת פשוטה ואמינה ומחזיקה שנים בלי בעיות. התמנון של ה BX עבר מהעולם.

פורסם

תודה

פתרתי את הבעיה בקניית בנד של 2 ש"ח וחיזוק הצינור בעצמי

בינתיים בסדר

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם
ואני מאמין שגם הפעם מדובר בצינורות מחזירי השמן של הבולמים.

מעבר לזה ב C5 בניגוד ל BX הצנרת פשוטה ואמינה ומחזיקה שנים בלי בעיות. התמנון של ה BX עבר מהעולם.

דווקא לא בהכרח. קניתי את ה-C5 הקודם (דור 1) כאשר היתה לו נזילה מהצנרת מרכזית (קיט של 4 צינורות היורדים למטה מאחורי המנוע). קיבלתי הצעת מחיר של 2000 ש"ח על קיט + 1000 ש"ח עבודה + שמן LDS (כמה שיידרש).

עם זה נסעתי 3 שנים, פעמיים בשנה הוספתי 2 ל' שמן (מצאתי חנות שמכרו שמן LDS!!! ב-50 ש"ח בלבד, אך לצערי החנות נסגרה... ע"י אירגון בשם מוזר "הוצעה לפועל" :lol:). וככה מכרתי רכב.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• תוכן חדש...