Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם עברייני תנועה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזור שבו אני גר עבירות תנועה הן דבר נפוץ:נסיעה נגד כיוון התנועה ועצירה באמצע הכביש כדי לדבר עם מישהו הם העבירות הנפוצות (ואני לא מדבר על רוכבי הטרקטורונים ועל נוסעים בדו"ג ללא קסדה).

אבל הכי נפוץ זה עבירות החנייה:חניה בתחנות אוטובוס,בתוך צמתים,על מעברי חצייה,על מדרכות וכו'.

האם יש מה לעשות מול הבעיה?הרי אי אפשר לקרוא למשטרה בכל פעם.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

חנייה נאכפת גם על ידי הרשות המקומית (אם יש לה פקחים).

לגבי עבירות אחרות - רק נוכחות משטרתית תתן מענה לבעיה.

מה שבטוח - אל תיקח על עצמך את תפקיד השוטר. זה עלול להסתיים באסון.

פורסם

הרי אי אפשר לקרוא למשטרה בכל פעם.

אפשר, ועוד איך.

זה שזה לא עושה כלום, ולא עוזר, והם לא באים אף פעם, זה כבר משהו אחר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יורים בהם.

אגב משטרה, חבר שלי מספר שבמוצ"ש השכנים הצ'חצ'חים שלו עשו מסיבת טרנס עם מוסיקה של אבי ביטר עד 3 בלילה עם רעש מטורף.

הבחור מצלצל למשטרה ב 12:30 והפוסטמה במוקד אומרת לו :"אדוני תתקשר אחרי שעה אחת. רק אז יש סיור".

כל הנסיונות שלו לבקש ממנה לרשום את התלונה ולהעביר אותה באחת לניידת נתקלו בלעיסת מסטיק וחזרה אוטומטית על המשפט "אחרי אחת אדוני".

וזה לא שהם הגיעו אחרי אחת כן? (השכנים כאמור חגגו עד 3 ללא הפרעה)

פורסם
יורים בהם.

אגב משטרה, חבר שלי מספר שבמוצ"ש השכנים הצ'חצ'חים שלו עשו מסיבת טרנס עם מוסיקה של אבי ביטר עד 3 בלילה עם רעש מטורף.

הבחור מצלצל למשטרה ב 12:30 והפוסטמה במוקד אומרת לו :"אדוני תתקשר אחרי שעה אחת. רק אז יש סיור".

כל הנסיונות שלו לבקש ממנה לרשום את התלונה ולהעביר אותה באחת לניידת נתקלו בלעיסת מסטיק וחזרה אוטומטית על המשפט "אחרי אחת אדוני".

וזה לא שהם הגיעו אחרי אחת כן? (השכנים כאמור חגגו עד 3 ללא הפרעה)

תחליט - טראנס או אבי ביטר?

Auto Emoción

פורסם

רמיקס חדש

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם
האם יש מה לעשות מול הבעיה?הרי אי אפשר לקרוא למשטרה בכל פעם.

אפשרי לקרא למשטרה, אך השוטר שמגיע חייב לראות את העברה שמבוצעת בפניו,( במקרה של עברת תנועה) כדי לתת דוח תנועה,

שוטר אינו יכל לכתוב דוח תנועה על סמך עדות של אדם שהזמין אותו למקום, מכיוון שדוח תנועה הוא עדותו האישית של השוטר מול השופט בבית משפט.

אם הדבר מפריע לך, ואתה חושב שיש סיכון לעוברים ושבים ואתה רוצה להראות אזרחות טובה, אתה יכל להגיש תלונה על כך במשטרה, ולמעשה אתה זה "שכותב" את דוח התנועה לאותו נהג, הדבר אינו פשוט וישנה פרוצדורה די ארוכה, ובסופו של דבר תצתרך להגיע לתחנה כדי לתת עדות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה תמיד יכול לצלם את הרכבים מבצעים את עבירות התנועה ולשלוח את התמונות/וידאו למשטרה. או להשאיר פתק על החלון שאומר משהו כמו "צולמת מבצע עבירה, פעם הבאה התמונות ישלחו למשטרה"

רק תיזהר לא לחטוף מכות/דקירה/כדור

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...