Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ובוקר טוב.

יש לי שברולט אופטרה 2004 86000 ק"מ הבעיה היא כזאת ליפני כמה ימים דלקה לי מנורה של תקלה ובדקתי אמרו לי שהלך לי חיישן EGR גזים לא החלפתי ואתמול הרכב החל לקרטע לי עד כדי כיבוי הגעתי למוסך ושם אמרו לי להחליף חיישן וזה יסתדר.

כמובן שהחלפתי ולאחר נסיעה של בערך 5 דקות שוב באה התופע הזו.

לאחר ב\היתיעצות עם חברים שמבינים יותר ממני ברכבים הם אמרו שיכול להיות שהלך לי חיישן הנעה או זיזים

לפי דעתכם מה יכולה להיות הבעייה?

שככתי לציין שמנורת הביקורת דלקה שוה

תודה ליאור

פורסם

אין מנוס מחיבור חוזר לקריאת תקלות. חזור למוסך שהחליף את החלק. בכלל, קיימים זיופים בהם לא נרשמת קוד תקלה, אז, יהיה על המוסך לאתרה על סמך נסיון ומחשבה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני תודה על התשובה המהירה אבל היום הייתי במוסך שוב לאחר שהנורה דלקה שוב ושוב היו קירטועים ולאחר בדיקה שוב הראה שהחיישו egr לא תקין המוסכניק ביטל את התקלה ויצאנו לסיבוב ברכב מאז ועד עכשיו לא היו תקלות המוסכניק אומר שפיח ניתפס בחישן ולכן הוא ניתפס על מצב פתוח וזה גורם למנוע להיחנק.השאלה שלי האם זה יכול להיות?

פורסם

אז מה אם אתה מטפל במוסך מורשה.

אני הייתי מטפל במוסך מורשה יבואן, לא סתם מורשה משרד התחבורה,

ולא הייתי מרוצה. הייתי נעול על מוסכים מורשי יבואן

אבל זה התברר, לפחות במקרה שלי, כלא מוצדק.

לכן אני מציע לך לפנות למישהו שבאמת מתמצא ברכב

בהמלצת הפורום.

כך אני עשיתי ומאז אני שקט.

אהההההההה אהההההה.

• תוכן חדש...