Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות רצינית יש 2 רכבים שאני יכול לקנות הונדה שמפורסמת פה 2003 או סיאט לאון טורבו 2003 מה הייתרונות וחסרונות של הרכבים תודה לעונים

פורסם

מה חשוב לך ברכב?

התנהגות, אחיזה, כוח, איבזור...?

ואל תגיד הכל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חחח

אני מחפש אחיזת כביש טובה וכוח הגולף שהייתה לי לא הייתה מספקת אחיזה טובה הבנתי שהלאון היא אותו בודי ככה שהאחיזה שלה אותו דבר או שונה מהגולף? איך האחיזה של ההונדה ?

פורסם

ההונדה היא מכונית מתנהגת מאוד , כיפית בטירוף לנהיגה , מדויקת , חדה , עוצרת , מסתובבת - הכל.

רכב קצת עצבני וקשיח מאוד.

הלאון - די הפוך.

רגועה ורכה יחסית במקור , אבל צ'יפ ושינויים במתלים ישנו את זה, YET , ההונדה בתור ספורטיבית פרופר לדעתי הרבה יותר ממוקדת , עם הלאון הרבה יותר קל לחיות ביום יום.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...