Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בקרוב פותחת מסעדה ואני צריכה רכב לשליחויות, ורצוי מאוד רכב מסחרי (כמו ברלינגו , קונקט, קנגו וכ'ו)

אני רוצה לדעת איזה רכב הכי משתלם לי לקנות - הן מצד האמינות והן מצד החיסכון שלו בדלק.

תודה לעוזרים.

בברכה, גלי.

פורסם

קונקט קצת מעל התקציב.

קנגו מתאימה מאוד לשליחויות, היא גם חסכונית יחסית. לא שיא האמינות, אבל גם האחרות לא.

יש לך 3 אפשרויות - קנגו, ברלינגו/פרטנר (אותו דבר בדיוק) ופיאט דובלו. מודלים 2003-4 בערך.

אם יש לה הזדמנות לרכוש מסביבת החברים/מכרים/עבודה וכו' רכב עם עבר מוכר, לכי על זה. לא משנה מה הדגם.

פורסם

קונקט זה רכב נוח (יחסית למסחרית) עם מנוע חזק. אבל איכות הרכבה וחומרים שלו ממש גרועים עם כל מיני בעיות מעצבנות. בנוסף הוא צורך יחסית הרבה דלק.

פורסם

קונקנט הוא רכב מאוד מרווח עם מנוע חזק-מרווח טיפולים של 25K.

מצד שני אני לא בטוח שזה מה שאת צריכה כי את לא הולכת להעמיס על הרכב משקל כבד נכון?

צריכת הדלק של הקונקט היא בערך :

1/12עירוני.

1/17 בין עירוני.

1/15 משולב.

אם את לא רוצה את הקונקט אני הייתי מציע לך לבדוק סיטרואן ברלינגו.

קובי

פורסם

קנגו דיזל זה הרכב שעונה על הדרישות שלך, אגב אני מקווה שאת מודעת שכל הרכבים הללו הם ידניים.

אגב עם את מעוניינת בקנגו דיזל שלחי לי ה"פ אני מכיר אדם עם אחת שמורה מאוד שכנראה ירצה למכור בקרוב

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

מיקי, אין לי ניסיון על הקונקט, אלא ביררתי עם חבר שהוא בעל קונקט.

יכול להיות שאתה צודק בנוגע לצריכת הדלק, זה מאוד תלוי באדם שנוהג, באופי הנהיגה ובמצב הרכב.

קובי

פורסם
מניסיוני זה די אופטימי. הרבה יותר קרוב ל1/10-11

מנהיגה רגועה על קונקט במשך השנה האחרונה,זה הממוצע בערך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני נוהג על ברלינגו שנת 2000, במשך 3 השנים האחרונות.

צריכת דלק משולבת: 1/14.

מה שכתבתם על הצריכה של הקונקט זה די שערורייתי יחסית לדיזל.

אני יודע שבברלינגו חדשות יותר, עם מנוע טורבו, הצריכת דלק טובה יותר מזאת שאצלי.

פורסם

לא זוכר איפה, אבל הייה סקר על צריכת דלק לפי נתונים של ציי רכב שונים. קונקט הייה אחרון בין המסחריות.

פורסם

קונקט צורך יותר סולר מברלינגו, כמו שכבר אמרו קודמי.

קונקט פחות עמיד כרכב עבודה.

קנגו פחות טוב מברלינגו.

אם זו הייתה הבעיה שלי, הייתי בוחר בברלינגו.

אבל הבעיה היא שאין ברלינגו בטווח מחיר של 25 אלף שח שאפשר יהיה להכניס שם מפתח ולנסוע, אלא יהיה הצורך להשקיע עוד כ-5K ש"ח לפחות בישור קו סביר.

אני מדבר מנסיון של אדם קרוב שחיפש, וכעובד במוסך שרואה את מצב הרכבים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני ממליץ דווקא על הדובלו.

בגלל שהוא פיאט הוא זול יחסית אבל הוא אמין מאוד, עמיד, חזק וחסכוני מאוד. הוא פחות נוח מהצרפתים אבל בהחלט נוח. אני מחזיק עכשיו את השלישי שלי (היו שתיים מודל 2003 כשאחת מתה בתאונה בגיל 11 חודש והשנייה סחבה יופי עד 300,000 ק"מ בלי תקלות ואז הוחלפה לאחת חדשה מודל .2008

מה שכן, ללכת רק על גירסת הטורבו דיזל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...