Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי 205 GTI 1.9 שהמנוע יובא מחו"ל שנת 92

בזמן נסיעה אני מסתכל על הספידומטר שמראה לי לדוגמה 120 קמ"ש\ אך התחושה היא שאני נוסע בפחות מזה.

כלומר , יש תחושה שהספידומטר לא מראה את המהירות האמיתית אלא תמיד "מקדים" אותה בלפחות 15 קמ"ש

האם זה הגיוני?

איך אפשר לבדוק באמת? איך אפשר לתקן את זה?

תודה רבה

פורסם

סיפודמטר בנוי כך שהוא מזייף במסםר אחוזים למעלה, נסה להשוות עם מכשיר GPS.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בדקתי ובאמת יש אי התאמה..

מה עושים? איך מתקנים דבר כזה?האם זה נעשה בכוונה ע"י הבעלים הקודמים או שזו תקלה?

פורסם

זיוף כלפי מעלה של 8-10% זה דבר נפוץ אצל יצרני הרכב.

אם הזיוף גבוה יותר אז סביר למדי שיש תקלה וצריך לבדוק זאת במכון ספידומטרים שיש לו מכשיר גלילים

להרצת הרכב ומדידת מהירותו בפועל.

בברכה - רפי לין

פורסם

למטיב ידיעתי ספידומטר תמיד מזייף בכ- 4 קמ"ש כלפי מעלה ולא יותר.

תבקש ממישהו שיסע בכביש על מהירות יציבה נניח על 90 ותיסע לידו בנתיב ותשווה.

פורסם

אם ספידומטר שמזייף ב-8-10% זה נפוץ, זה אומר שהמון רכבים עשו 8-10% פחות קילומטרז' ממה שרשום במד, נראה לי די הזוי...

פורסם

גם נתון המהירות שמופעה ב- GPS לא מדויק ב-100%!

שמתי לב להבדל של 5-8% בינו לבין נתון ברכבים חדשים. רכב מזייפ כלפי מעלה

פורסם

אמר לי טכנאי ספידומטרים ותיק בערך כך:

"תאר לך כמה כסף יצרני הרכב מרויחים מזיוף כזה של הספידומטרים, כי הנהגים גם בעצם מבצעים טיפולים לפני הק"מ האמיתי כי גם מונה המרחק מזייף בהתאם".

והכוונה היא שיש צריכת חלפים מוקדמת יותר וכשזה מוכפל במיליוני כלי רכב מדובר בסכומי כסף ענקיים.

בברכה - רפי לין

פורסם
הגיר מקורי

הגיר לא מקורי הוא הוחלף בארץ לפני פחות משנה במוסך מורשה.

<.>

לא הבנתי מה הקשר לגלגלים

• תוכן חדש...