Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סטיישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניינת (כן אישה לא התבלבלתם) לרכוש רכב חדש או אפילו שנתון קרוב.

ההתלבטות העיקרית שלי אחרי אין ספור חיפושים באתר אוטו וכו' הוא בין שלושת הדגמים הבאים.

1. קיה סיד סטיישן- מצד אחד מחיר טוב, אחריות 3 שנים + 4 על מנוע וכו. בטיחות גבוהה מבחני ריסוק, כל האיבזורי בטיחות ובכלל איבזורים. האבל שלי זה למה זה כל כך זול אם הרכב כל כך משופר??

2. פיג'ו 308SW - בפני עצמו צרפתי כל אחד ששומע נרתע, לא ברור לי למה, מבחינת מחיר יותר יקר מהקיה, מבחינת בטיחות קרוב, ומבחינת איבזור אין את כל האיבזורים שהקיה מציעה. כן יש אחריות 3 שנים.

3. סקודה אוקטביה קומבי סטיישן - בפני עצמה מכונית יפהיפיה, מבחינת המחיר הכי יקרה ומבחינת האיבזורים לא משהו גם בטיחות וגם איבזורים כלליים.

מכונית אחת שנשארה לי מחוץ לרשימה אבל עדיין חושבת עליה היא סיטרואן C4 פיקאסו כמובן יד שנייה ואוטומטית המחיר הוא גבוהה מאוד אבל התנאים במכונית אולי שווים את זה.

תודה על העזרה רננה

http://www.auto.co.il/catalog.aspx?compare=5080,1593,2011,5041

ניידמן רננה :ok:

פורסם

קודם כל,כולן ראויות.

גם אנו חובבי סטיישן וחיפשנו סטיישן גדול ברמת מחיר ותחזוקה של משפחתיות (מה שנקרא קבוצה 2..),הקאיה סיד סטיישן עשתה רושם מצויין,לטעמנו היא עדיפה מבחינת נפח וצורת הכנסת המטען על אחותה (I30 קרוס וואגן),המחיר אינו זול אלא סביר,קאיה של היום והסיד במיוחד איננה אותה קאיה מיושנת של פעם אבל עדיין אין מדובר בלהיט מבחינת סחירות ולכן קשה לומר שהיא כל כך זולה,התמורה אכן טובה למחיר,הדעות באירופה שם היא מיוצרת טובות גם הן.

את ה-308 אינני מכיר,חלק מהפז'ו הקודמים "נהנו" ממוניטין איך לומר בעדינות,גרוע מאד,מבחינת אמינות (ואני מדבר על מוניטין ולא נכנס כלל לשאלה אם זה נכון או לא,מכל מקום ה-308 חדשה למדי בשוק ולא בטוח שהתגבשה כבר דעה לגבי אמינותה וסחירותה),דגמי פז'ו סטיישן אחרים סבלו מתא מטען קטן מדי-למשל ה-407 סטיישן לכן יש לבדוק בפועל ולא להתרשם מגודל הרכב הכללי. ה-308 היא המודרנית בתכנונה מבין השאר וזה ניכר בה (וזה לטובה).

הסקודה (בה אנחנו בחרנו) היא רכב סולידי שבנוי מצויין על הפלטפורמה והמכניקה של פולסוואגן כשאיכות הייצור אינה נופלת מהמקור (לפעמים אפילו עולה עליו) כשהמחיר עדיין נמוך יותר מפולסוואגן מקבילה.

היות ואנחנו חיפשנו רכב בן כשנה,היה לנו קשה מאד למצוא סקודה אוקטביה סטיישן ואז בחרנו באוקטביה הרגילה אבל בגלל הדלת החמישית ותא המטען הענק (ענק ענק!) גם האוקטביה "הרגילה" עולה בתא מטענה ונוחות ההטענה על כל סטיישן אחר,יותר מ308,יותר סיד/I30,יותר מפוקוס סטיישן ולמעשה אין לה מתחרים בקטיגוריה.

פיקאסו זו ליגת מחיר וגודל אחרים,עלויות האחזקה בהתאם,הדעות לגבי אמינות חלוקות,לכאן ולכאן,יש לבדוק האם באמת אתם זקוקים לרכב כזה ומה שחשוב יותר זה להתעקש על מציאת רכב שמור ומטופל כרכב יד שנייה. אין ספק שבנישה שלה,הפיקאסו היא רכב חכם וייחודי.

בסופו של דבר,במכלול השיקולים,אף אחת לא תהיה "נפילה",אף אחת איננה קניה אולטימטיבית (אין כאלה בקבוצה 2 ובהיצע המצומצם של סטיישנים המצב גרוע עוד יותר),עשו נסיעות מבחן, התמקחו על המחיר ובדקו איזו מתאימה לכם יותר ליום יום ובחרו,

בהצלחה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...