Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אסכם במשפט אחד שעונה על שאלת הסקס,

חצאית יותר קל להוריד ממכנסיים.

?!?!

המשפט הנכון הוא "בניגוד למכנסיים שתמיד מפריעים בדרך, חצאיות לא צריך להוריד" ;)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אם אתה רק רוצה לז$%ן לך על זה,זה שהיא דתיה לא אומר כלום.

אם אתה רוצה להתחתן זה לא הולך להיות קל.

יש לי שני חברים שומרי שבת שהתחתנו עם חילוניות גמורות ועכשיו הם גרושים באושר.

אתה רגיל לצאת בשישי,ללכת לים בשבת,לצאת בערבי חג.

אתם הולכים להיות ביחד ראשון עד חמישי לא כולל חגים.זה לא מתכון מוצלח לחתונה.

אייל

פורסם

דעתי בנושא היא כזו:

אם אתה יכול לחיות עם ענייני המסורת (אדוקה ככל שתהיה) - אז זה יהיה בסדר , קח בחשבון שמה שנראה לך כרגע תקין, עלול להתברר כקשה לביצוע בהמשך.

לגבי העניינים שבינו לבינה:

ישנן הרבה בנות דתיות שאמורות להישאר בתולות לפני החתונה (בהרבה מקרים האמא בודקת אותן - פיזית) אז הן עושות דברים אחרים עם הבן-זוג על מנת לדאוג לפורקנו, החל מ"עבודת יד" ועד לסקס אנאלי כתחליף, תלוי בבחורה.

** הנאמר כאן הוא לא מניסיון אלא מניסיונו של חבר שומר מסורת שהתחתן עם בחורה מסורתית, אבל מה לעשות שהאיש לא התכוון לשמור על תאוותו במשך ה4 שנים שקדמו לחתונה שלו ..

אני לא יודע מה הניסיון שלך עם החברה הדתית, או המסורתית בישראל או בעולם,

אבל מה שאתה מתאר אופייני לחצרות אפלים ונידחים, אפילו חרדים, ברסלבים\חבדניקים וכו' לא מתנהגים ככה היום

פורסם

הטרד הזה מתדרדר לדיון דת

אין כזה דבר "חילונים" ו "דתיים" כמגירה מוכללת.

יש דתיות שיעשו דברים בפגישה רביעית שחילוניות לא יעשו בעשירית ולהפך.

נכון שסטטיסטית זה אולי לא נפוץ, אבל קיים.

אני מתנגד לקביעה ש"כל החילוניות ככה" "כל הדתיים ככה" בכלל אני מתנגד להכללות בחיים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ראשית כול תודה לכם על התגובות, החכמתי והשכלתי.

עידן-מדובר בבחורה מסורתית שלמדה בישיבה תיכונית(שו הדה?:shock:).

בעיניין הנגיעה היא לא שומרת נגיעה אחרת אפילו לא הייתי מגיע לדייט ראשון.

עכשיו רק נותר לי להבין מה עמדתה בנוגע לסקס לפני החתונה ומשם כבר לזרום הלאה.

משום מה תמיד חשבתי שכמעט כול הדתיות לא נותנות לפני החתונה.:?

נ.ב

אל תחשבו שאני סוטה מין או משהו אבל פשוט אין לי כול כוונה להתנזר מסקס בשנים הקרובות:lol:

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
מנסיוני הצנוע ( ואני חילוני מוחלט ) רוב הדתיות /מסורתיות שהכרתי מזד*&נות באבו אבואה...:shock:וגם יודעות את העבודה מצויין.

אני לא מדבר על חרדיות אלא על בנות שירות לאומי שמן הסתם סקרניות לא פחות מהחילוניות.

יצא לי בעוונותי להכיר לפחות ארבע בחורות כאלה וכולן זרמו בלי שום בעיה ויותר מזה.אני יכול לומר שאפילו די נהניתי כי רמת האגו שיש לחילוניות קיימת אצלם ברמה מאד מזערית וזה עושה את הדברים להרבה יותר פשוטים.

כמו שקודמיי ציינו ,הנאה אחורית או צחצוח שיניים וגרגור הן בהחלט אופציות מצויינות והן גם מודעות לגמרי לעניין.

אני לא רואה שום מניעה לצאת עם בחורה שכזאת אם היא מצאה חן בעיניך והכל זורם וכיף.אמנם לא יהיה פשוט בעתיד

אחרי חתונה וילדים כשאופן ראיית מהלך החיים הוא שונה כל כך אבל למען האהבה אני בטוח שאפשר לגשר על הפערים

וכל אחד צריך להקריב קצת למען הצד השני .

זה שבחורה עושה שירות לאומי לא אומר שהיא דתיה, פשוט בשביל לעשות שירות לאומי ולא צבא הן חייבות להראות כאלה ( ובהחלט עוקבים אחריהן ), הרבה בנות מבתים דתיים עושות שירות לאומי ומכריזות על היציאה בשאלה רק אחר כך .

בחורה דתית שבאמת דתית נדיר מאוד שתזרום לאן שהוא .

אני גדלתי בחברה הזו ועבדתי בארגון שירות לאומי גדול , אני יכול גם למפות לך באופן הכללתי באיזה אזורים יש יותר אחוזי דתיות אמת ובאיזה יש יותר דתיות נוחות .

(וכן תאמין לי שאני יודע שגם הן נופלות לפעמים )(למען הסר ספק , למרות שתפקידי היה אחזקתי נטו , לא נגעתי באף אחת מהבנות שנתקלתי בהן בעבודה ).

אסכם במשפט אחד שעונה על שאלת הסקס,

חצאית יותר קל להוריד ממכנסיים.

?!?!

המשפט הנכון הוא "בניגוד למכנסיים שתמיד מפריעים בדרך, חצאיות לא צריך להוריד" ;)

המשפט הנכון הוא "יותר קל להרים חצאית מאשר להוריד מכנסיים" .

אני לא יודע מה הניסיון שלך עם החברה הדתית, או המסורתית בישראל או בעולם,

אבל מה שאתה מתאר אופייני לחצרות אפלים ונידחים, אפילו חרדים, ברסלבים\חבדניקים וכו' לא מתנהגים ככה היום

בחוגים הדתיים לאומיים אני לא שמעתי על דבר כזה , אצל החרדיים זאת לא האמא דווקא בודקת אבל כן ההן במקווה ששחכתי איך קוראים להן .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
יש לי שני חברים שומרי שבת שהתחתנו עם חילוניות גמורות ועכשיו הם גרושים באושר

סוף טוב, הכל טוב!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ההן במקווה ששחכתי איך קוראים להן .

בלנית

לדעתי כדאי לתת צ'אנס, להיפגש עוד כמה פעמים ולראות כיצד העניין מתפתח, מהם הפערים וכיצד ניתן לגשר עליהם, מתוך שאיפה להצליח להגיע לעמק השווה.

חשוב לבוא בסבלנות וסובלנות ולהיות עם ראש פתוח.

האמת היא שהדת היהודית היא דבר יפה מאוד. הבעיה היא שבגלל אוכלוסיות דתיות מסויימות נוצר אנטי אצל חלק מהחילוניים כלפיה, וחבל שכך.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בלנית

האמת היא שהדת היהודית היא דבר יפה מאוד.

מצטער ,יש לך סתירה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אל פותח השירשור.

אם אני לא טועה..אתה הבחור שלפני חודש ככה שאלה פה אם כדאי לרכוש שי צנוע לבחורה בדיט שני לא?

נו מה נסגר בסוף עם זה..

יוגב

פורסם

כנראה שהוא קנה לה מתנה, ההיא חטפה רגליים קרות וברחה...

מצטער ,יש לך סתירה.

למה?

זה שאסור לאכול בשר וחלב? זה שצריך לצום 25 שעות?

גם אני כופר שלא מקיים מצוות ולא ממש מאמין, אבל למרות זאת אני מודה שיש בדת היהודית הרבה דברים יפים.

אתה היית בהודו. בטח יצא לך לשמוע על טקס פוג'ה, או על הטבילה במי הגנגס. מה רע באמונה וקיום טקסים?

אם זה מכפייה או מחוסר הבנה אז זה פסול, אבל אם זה מבחירה והבנה אני לא רואה בכך שום דבר רע.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
+1

יש דתיות שמוכנות לעשות דברים שחילוניות לא מוכנות אפילו לחשוב עליהם

לדעתי, אם כבר, זה לצאת עם דתל"שית...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מנסיון אישי דומה:

בחורה מסורתית "לייט", עושה כמעט הכל באופן חילוני אבל- לא אוכלת לא כשר, שומרת על המסורת בחגים, דוגלת בחינוך המסורתי.

אני אישית האמנתי שאני אוכל להסתדר עם זה ולהתגמש, אבל מצד שני לא יכולתי לחשוב על העובדה שהילדים שלי יחונכו לפי "קודים" ולא לפי העקרונות הליברלים שאני גדלתי עליהם.

אני לא הסתדרתי עם המחשבה הזאת, לבסוף נפרדנו בגלל מכלול דברים אבל לא אשקר שגם הנושא הזה היה לי כבד על הלב.

• תוכן חדש...