Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד" מעוונותי" בעברי הוא לצאת עם אחת כזו,הכרתי אותה מתקופת היסודי/חטיבה ,אחרי זה בתיכון היא הלכה ללמוד בבית ספר דתי,לבשה חצאיות ולבוש יותר צנוע [מסורתי] עשתה שירות לאומי בבית חולים רמב"ם,אני בזמנו הייתי חייל צעיר המשרת בחייל הים,פגשתי אותה כמה וכמה פעמים ברכבת ,זכרתי אותה כ"נופית" בתקופת החטיבה,איכשהו ניהיה קליק עדין בנינו באותה תקופה,יצאנו כ7 חודש,בזמן הראשון הובהר לי ממנה שסקס לא יהיה מהיותה "מתחזקת",והכי רחוק זה נשיקה ומיזמוז חטוף.ואיכשהו קיבלתי וזרמתי!

בנאדם,אני רוצה לומר לך שיש הבדל בין רצוי למצוי,תוך חודש הגבולות ניפרצו ומצאתי את עצמי שוכב איתה ומתפעל מרמת האמביציה שהבחורה הפגינה במיטה,שלא נדבר על הפירסינג בטבור שלה.והקעקוע בכתף.

אני לא יודע על איזה בחורה דתיה/מסורתית אתה נפלת,אבל מהניסיון שלי ושל בחור שאני מכיר[בעל ניסיון זהה אבל עם בחורה תמניה "מסורתית" נידמה לי מראש העין]הבחורות האילו הכי מטורפות וצמאות למיניות ולטעימות מהחיים החילוניים המובהקים,זה מתחיל עוד בגיל 14 כשהן מתגנבות מהבית בלבוש צנוע למסיבות ומחליפות בגדים לביגדי יציאה חילוניים כשרים למהדרין+טיפול עשרת אלפים של איפור רגע לפני המועדון,וממשיך בפירסינגים החבויים מתחת לבגדים ,וניגמר כשאתה מכיר אחת כזו ומגלה שהבחורה הצנוע מסוגלת לעשות בית ספר לחילונית רגילה .

לסיכום:אני ממש לא שולל סקס ודי מבטיח לך שאם אנחנו מדברים על אותו "טיפוס"

אז הדרך לחדר המיטות מובטחת וסלולה.

בהצלחה .:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בלנית

האמת היא שהדת היהודית היא דבר יפה מאוד.

בהצלחה

למה?

זה שאסור לאכול בשר וחלב? זה שצריך לצום 25 שעות?

גם אני כופר שלא מקיים מצוות ולא ממש מאמין, אבל למרות זאת אני מודה שיש בדת היהודית הרבה דברים יפים.

אתה היית בהודו. בטח יצא לך לשמוע על טקס פוג'ה, או על הטבילה במי הגנגס. מה רע באמונה וקיום טקסים?

אם זה מכפייה או מחוסר הבנה אז זה פסול, אבל אם זה מבחירה והבנה אני לא רואה בכך שום דבר רע.

פיספסת מילה קטנה נוספת שהשארתי למעלה , דבר עם שתיים שלוש יוצאות בשאלה שהספיקו להתחתן כחרדיות , ותבין על מה אני מדבר ( לא טענתי שאין שום דבר יפה ביהדות , רק טענתי שזה מצחיק לראות את המילה הזו והמשפט הזה באותה הודעה...)

לדעתי, אם כבר, זה לצאת עם דתל"שית...

סוף סוף מישהו פה מדבר לעיניין ...

ולאחרון עם התמניה: מתחזקות , מסורתיות , דתיות לייט וכו' , זה דבר אחד , דתיה רצינית , אמיתית ולא חצי , נדיר מאוד שתסכים בכלל לצאת עם בחור שלא שומר תורה ומצוות ( ועיין ערך חברנו עם הטרקטור בתמונה ).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

זה לא משחק אם אתה כל הזמן מנצח ;)

ובקשר לחצאיות ומכנסיים

חשבתי שהמשפט הוא - יותר קל להרים חצאית מלהוריד מכנסיים :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אל פותח השירשור.

אם אני לא טועה..אתה הבחור שלפני חודש ככה שאלה פה אם כדאי לרכוש שי צנוע לבחורה בדיט שני לא?

נו מה נסגר בסוף עם זה..

יוגב

אני רואה סקרנתי אותך, בכול אופן אחרי סמס ושתי שיחות טלפון שהיא לא ענתה\לא חזרה הבנתי שזה לא ילך ופשוט הרפאתי(אם כי אכלתי את הלב במשך שבוע אבל מתגברים על הכול).

ממה שעולה כאן אני מאוד מקווה שנפלתי על דתיה לייט:lol::-P8)8)

אני אזרום איתה עוד ונראה לאיפה העיניינים מתקדמים:twisted:

תודה רבה לכול המגיבים! הארתם את עיני.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

יש הרבה דוסיות שמזד*&נות. מניסיון.

נראה לי ששאלה (אם הן מזד*&נות), מטרידה/מעניינת את פותח השירשור יותר מאשר שאלת הזוגיות. אם אתה חילוני מוחלט ואם תתחתנו ולא תתפשר על דעותיך, כמובן שיהיה מאד קשה בזוגיות, במיוחד לבחורה. כדאי לך לשקול ברצינות אם אתה צריך ללכת על זה ואם אתה רוצה לתפוס סתם זיון או סטוץ, אז יש הרבה דגים בים חוץ מדוסיות בטולות.

אגב, אם בכל זאת החלטת ללכת עליה, אז לא תצטרך לחכות הרבה זמן, כי במגזר הדתי מתחתנים צ'יק צ'אק.

פורסם

התשובות לכל השאלות שלך נמצאות במקום פשוט מאוד - אצלה.

לדבר איתה על זה בדייט ראשון / שני זו תהיה טעות וטיפשות,

אבל לשאול אותה בכנות מה דעתה לנושא אחרי שכבר יש בסיס כלשהו לקשר,

זה משהו מתבקש מאוד אם הנושא חשוב לך עד כדי כך.

קח בחשבון את עניין החינוך של הילדים אם הקשר יגיע לידי כך,

זה יהיה לך יותר קשה מההתגמשות האישית שלך.

וכמובן - תן לה לקרוא את השרשור, שתראה עם מי יש לה עסק :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני רואה סקרנתי אותך, בכול אופן אחרי סמס ושתי שיחות טלפון שהיא לא ענתה\לא חזרה הבנתי שזה לא ילך ופשוט הרפאתי(אם כי אכלתי את הלב במשך שבוע אבל מתגברים על הכול).

ממה שעולה כאן אני מאוד מקווה שנפלתי על דתיה לייט:lol::-P8)8)

אני אזרום איתה עוד ונראה לאיפה העיניינים מתקדמים:twisted:

תודה רבה לכול המגיבים! הארתם את עיני.

אני יהיה מגעיל..אבל ככה זה שמקשיבים למי שמדבר איתך על צעצועים ולא למי שמדבר איתך על תפיסה נשית ועל המהות שלך בתור גבר..

תזרום בחיים שלך עם איזה בחורה שאתה רוצה לאן שאתה רוצה זה הכי חשוב ..(יוזמה ולקדם תענינים זה הכי טוב) אבל יש דברים בסיסים שלא עושים וזה לקנות מתנה לבחורה בדייט שני ולא משנה מה היא המתנה.:idea::idea:

כי גם ככה מי שהיה אחראי על החינוך של רובנו בבית זה האמא והיא לא בדיוק חינכה אותנו לגבריות ..אז אתה לא צריך להוסיף לעצמך דברים שמורידים משיכה בעני הבחורות.

שיהיה בהצלחה עם החברה החדשה

יוגב:wink:

פורסם
אני לא יודע מה הניסיון שלך עם החברה הדתית, או המסורתית בישראל או בעולם,

אבל מה שאתה מתאר אופייני לחצרות אפלים ונידחים, אפילו חרדים, ברסלבים\חבדניקים וכו' לא מתנהגים ככה היום

אפילו לא.

זהו לא מנהג יהודי, ולא היה כזה.

למעשה, אצל נשים רבות שמתחתנות היום אין קרום בתולים גם אם לא קיימו יחסים לפני החתונה.

אם מישהו יודע אחרת ממקור ראשון, ולא משמועות - אשמח אם יזים את אמירתי.

צביקי

פורסם

מכיוון שזה לא כל-כך חשוב אם בודקים או לא לעניין השירשור ,

אני רק אספר לך שאני לומד לתואר ראשון של אוניברסיטת בר-אילן, במסרת התואר אני מחויב ב-7 (!!!) קורסים של יהדות,

באחד מהם למדתי על כך שנבדקות ראיות שהבחורה בתולה,

לא משנה אם האם בודקת את הנערה\בחורה או את הסדין לסימני הדם, כך או כך ישנן עדויות שהדבר נבדק.

:idea: אני מניח שאם למדתי את זה באקדמיה , זה מן הסתם קרה ,

אבל זה לא ממש משנה, כל אשה הולכת בדרכה שלה בעניינים הללו גם ככה.

:wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...