Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה שבועות שאני מרגיש שאני מאבד "את זה" ;-) . בדקתי בסוף השבוע ולהלן התוצאות:

ביום שישי מילאתי לחץ של 2.4 (באר). היום, לאחר נסיעה של כ- 350 ק"מ (היו עליות, היו האצות, אבל לא נסיעת מסלול או משהו כזה), שלושה גלגלים הצביעו על 2.3, והגלגל הימני קדמי הצביע על 2.1. מדוע ולמה? האם הגיוני איבוד לחץ שכזה בק"מ שכזה? האם הגיוני שדווקא צמיג אחד יאבד יותר לחץ אוויר? האם יש לבדוק את כל הצמיגים או רק את הימני קדמי? (ברור שאפשר לבדוק את כולם, אבל השאלה היא האם זה נורמאלי, משום שאני לא רוצה המלצה "אובייקטיבית" של הפנצ'ריה להחליף ארבעה צמיגים...)

כל המדידות ומילוי האוויר באותה תחנת דלק, בגשר הירקון בת"א.

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חשבת על זה שיש פשוט נזילת אוויר?

שים סבון על הוונטיל,אם אין שם בועות אז יכול להיות שהנזילה היא מחור קטן בצמיג עצמו..

תחליף את שני הקידמיים(ולא רק את הצמיג הנוזל)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

1. עלייך לבדוק את הלחץ בכול הצמיגים באותה טמפ' כאשר הצמיגים קרים

2. מדי הלחץ בתחנות דלק רבות מזייפים לכן המלצתי קנה לך מד-לחץ לשימוש אישי

3. בדוק את הלחץ בתחנת דלק עם תצוגה דיגטאלית

איבוד לחץ של כ-2 PSI לחודש הינו נורמלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

במקרה של ירידת לחץ קבועה, באותו הצמיג, אני הייתי ניגש לפנצ'ריה, מבקש לפרק הצמיג, ולבדוק (באמבטיה ה"מלכותית" שנמצאת בכל אחת כזו) אם יש בצמיג חור כלשהו, ממנו בורח האוויר (או מהוונטיל/ג'נאט).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...