Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו ממשיכים לחפש רכב,

ראינו יונדאי לנטרה GLS ידנית סטיישן, מנוע 1.6 שנת 2000,

יתרונות נראים לעין:

הרכב נראה טוב, עוד לא לקחנו לבדיקה, אבל נראה מאד שמור. בעלי הרכב נראים טוב, אמינים, זה היה הרכב של האשה במשך 8 השנים האחרונות והיא נסעה איתו בינעירוני.

כל הטיפולים במוסך מרכזי של יונדאי ברחובות. לפני 70 אלף ק"מ עבר טיפול ראש מנוע (נסעה איתו בעליות י"ם בלי מים ברדיאטור) בעלות של כ7000 ש"ח.

מחיר נמוך (פחות מ16K).

חסרונות:

קילומטראז': 260 אלף!

מחיפוש ביד2 קבלתי את הרושם שאין כמעט בכלל רכבים כאלה, הייתכן? האם זו בעיה?

עושה רושם שאין שוק לרכב, כלומר אם אנחנו קונים הוא מת אצלינו.

אשמח לשמוע חוות דעת. האם לדעתכם מדובר ברכב חסכוני?

הבעלים לא ידעו להגיד. הנהגת אמרה שהיא חושבת שזה קצת יותר טוב מ1 לעשר (נשמע לי לא הגיוני לרכב ידני 1.6, כלומר הייתי מצפה שיצרוך פחות דלק, לא?)

האם צפויות לי הוצאות מרובות ואינסופיות על רכב עם כזה קילומטראז' למרות שהוא מאד שמור וטופל כהלכה?

תודה.

פורסם

אם אתם מחפשים רכב סטיישן, ידני, בתקציב נמוך,

ומצאתם אחד במצב טוב - את מי מעניין השוק שלו? הרי המחיר הנמוך של הרכב נובע ישירות מחוסר שוק.

לאן אפשר לרדת מ 16 אלף ש"ח?

מה עוד אפשר למצוא ב 16 אלף ש"ח באותו הסגנון?

אולי דייהו נובירה - גם כן שוק גרוע ומבחר רכבים מצומצם (ועוד לא ראיתם אחד שמור).

ללנטרה ישנו עוד יתרון - הוא מרווח מאוד בפנים, במיוחד המקום לרגליים במושב האחורי.

ויש גם חיסרון - המושבים מאוד לא נוחים.

למה אין מבחר לנטרות סטייישן ידניות?

כי לא נמכרו כאלה בכמויות בתור חדשות.

תכניסו את הרכב למוסך שאתם סומכים עליו ושיכול לתת תמונת מצב, רלוואנטית, לגבי הליקויים ומחיר תיקונם (במכון בדיקות הכל ייצא לא תקין ולא תקבלו את התשובות על חומרת הבעיות ).

אם אין סכומים רציניים להשקיע בתיקונים מיידים- קחו אותו ותהנו.

הקילומטראז' הגבוה לא תמיד מצביע על מצב ירוד של הרכב.

לידיד טוב שלי היתה לנטרה מודל 2000 ידנית (לא סטיישן).

מכונית חיכונית, לא עשתה בעיות עד 210 אלף ק"מ .

כאשר היא התרסקה בתאונה, בכספים שהוא קיבל מהביטוח לא היתה אפשרות למצוא שום דבר ראוי.

:cry:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תכניסו את הרכב למוסך שאתם סומכים עליו ושיכול לתת תמונת מצב, רלוואנטית, לגבי הליקויים ומחיר תיקונם (במכון בדיקות הכל ייצא לא תקין ולא תקבלו את התשובות על חומרת הבעיות ).

אני בדקתי את לנטרה שלי במורשה יונדאי -200 שח אבל זה שווה את זה

כאשר היא התרסקה בתאונה, בכספים שהוא קיבל מהביטוח לא היתה אפשרות למצוא שום דבר ראוי.

ו אני שוב חוזר לחפס לנטרה 2000-2001

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

יצרנו קשר עם נוסך מורשה בירושלים, בדיקה עולה 250ש"ח

כשהתייעצתי עם העובד מוסך הוא אמר לא לקנות רכב כזה עם 260אלף קילומטראז'..

(וגם שזה לא שווה מחיר מחירון עם כזה קילומטראז')

אז ירדנו מזה!

• תוכן חדש...