Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נתקלתי בסרט מעניין והחלטתי להוריד אותו. הסרט נקרא "THE AGE OF STUPID" ודובר הסרט מסקרן את האירועים שהביאו להתחממות הגלובלית מתוך נקודה שהוא יושב בשנת 2050.

הסרט נוגע בלא מעט אספקטים של החיים ומעורר המון סימני שאלה עלינו כחברה וכפריטים.

מה שהכי מדהים זה לראות את האטימות\טיפשות\אגואיזם של האנשים בכול הנוגע לעיניין הדאגה לעתיד.

ממליץ בחום רב לי אישית הוא גרם להסתכל על המון דברים אחרת.

http://www.youtube.com/watch?v=DZjsJdokC0s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סקירה של הסרט באתר ישראלי:"השנה היא 2055. שינויים קיצוניים במזג האוויר הותירו את כדור הארץ במצב של חורבן. "הארכיון הגלובאלי" הוא מתקן אכסון שממוקם בקוטב הצפוני שנמס, ומשמר את כל הישגיו הקודמים של המין האנושי. זאת, בתקווה שביום מן הימים ניתן יהיה להתיישב שנית בכדור הארץ.

מייסד הארכיון מתחיל לחבר סרטונים המורכבים מקטעי ארכיון של חדשות וסרטי תעודה, שנוצרו עד 2008, על מנת לפענח מה ואיך הכל השתבש.

הסרט הוא הכלאה בין דרמה, תעודה ואנימציה, בכיכובו של השחקן הבריטי המוערך פיט פוסלת'וויט, המגלם אדם שנותר לבד בעולם הרוס. הוא מביט אל סיפורי העבר של שישה אנשים, ושואל: למה לא עצרנו את שינויי האקלים לפני שהיה מאוחר מדי? "

לקוח מhttp://cafe.themarker.com/view.php?t=1077188

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

ויש שטוענים (בתוקף) כי התחממות כדור הארץ היא בלתי נמנעת.

בעבר הלא רחוק, היו תקופות של שינויי בזג אוויר עוד לפני שהיו מכוניות או מפעלים.

למה? במילה אחת - ככה.

בכמה מילים?

שינויים בקרינת השמש והקרינה הסולארית שהיא מקרינה, שונויים בכוחות המשיכה של השמש וכו'.

באירופה שליפני 300 שנה תקפה קרה שהחריבה את רוב היבולים וגרמה למריבות על כוח, שילטון ו.. אוכל.

חוקרים ביקשו לבדוק האם כדור הארץ היה נתון לשינויי טמפר' קיצוניים וגילו בעזרת דגימות קרח, מאובנים וכו' שכל תקופה שבה היה שינוי טמפ' היתה עליה של CO2.

השינויים נגרמו, ככל הניראה, מקרינה שהגיעה מהשמש. זאת על פי ממצאים שמצאו בשאריות של חומרים שנוצרים בחשיפה לכמות גבוהה של אותה סוג של קרינה.

עוד הם פלטו שם שכמות ה CO2 שנפלטת מהאוקיאנוסים ביום לא משתווה לשבועות של פליטת CO2 מכל ארה"ב. נכון או לא, החלטה שלכם.

לא אני ולא אתם יודעים בדיום מה קורה שם. וגם כניראה לא המדענים. משערים השערות. בדיוק כמו שפעת החזירים.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני מתקשה להבין כיצד אוקיאנוס פולט CO2 לסביבה:|

פורסם

האוקיאנוסים הם מאגר גדול של כל מיני חומרים - בעיקר מים (דה)

אבל גם שלל דברים אחרים שמומסים בתיווך של תרכובות שונות (מלח, למשל).

אחד מהם - פחמן דו חמצני.

אה, וכפי שגילי היטיב לתאר - יש התחממות, אבל עד כמה האדם אחראי לה (אם בכלל)

ובאיזה היקף (אם בכלל 2) - לא ידוע או לא ברור. בכלל.

בכלל, התחממות גלובלית זה אולי נושא חם, אבל יש לדעתי חשובים ממנו בכל מה שקשור לאיכות הסביבה.

זיהומים למיניהם של קרקע ומי תהום, סתם לדוגמה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס אתה לא חושב שאותם אלה שטוענים שההתחממות היא תופעה שלא קשורה למעשי יד אדם הם בעצם מייצגים את האינטרסים של אלה שמעוניינים שלא נעבור לדלק חלופי.למשל תאגידי ענק של דלק יצרני רכב ממשלות ועוד.

אומנם אני לא תומך גדול של קונספירציות אבל דווקה כאן זה לא נשמע כול כך מופרך.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני כבר בונה ספינה ענקית, בנתיים יש לי עוגן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...