Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Subaru Impreza WRX - front intercooler, תמונות וממצאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שי, הכונס משמש עכשיו לקירור כללי של כל תא המנוע, תמיד טוב לאורר את המקום גם אם זה לא נועד לרדיאטור מים או לקולר אוויר.

אם רוצים עכשיו לקרר את התא מנוע יותר אפשרי להפוך את הכונס כך במקום שיכניס אויר יוציא אויר מהתא מנוע.

כך כל האויר שנכנס מקדמת הרכב יש לו מקום לצאת, דבר שגורם לזרימת אויר טובה יותר בתא המנוע.

מה שאומר שצינורות הנירוסטה של האינטרקולר קרים יותר ובכך האויר שנכנס למנוע קר יותר.

עוד שיטה זולה להורדת הטמפרטורה בתא המנוע היא לבודד את הUP PIPE והDOWN PIPE ובית הפליטה של הטורבו ע"י בד יעודי לדברים האלו

news_6_dei.jpg

נתי

PIT-STOP

פורסם

עבודה מצוינת, נראה מקצועי מאד.

בקשר לתופעת הלאג שהחריפה,

במקומך היתי קובע לעצמי כיעד הבא מערכת (ALS (Anti-Lag System או (EGR (Exhaus Gas Recirculation כדי לפתור את בעיית הדיליי אחת ולתמיד. :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מי שישמע מה זה להרכיב מערכת אנטי לאג :lol:

לנתי מפיט סטופ, את הייתרון אני רואה במה שהצעת, איפה החיסרון? (לאן החום יוצא, בלאי של הטורבו והצנרת וכדומה.)

אם אין חיסרון למה לא לעטוף גם את הסעפת פליטה?

פורסם

שמעתי שהבד הזה סודק המון דאונפייפים, כי הוא מגביר את החום על החלק במקום לפזר אותו, האם זה נכון?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

החום במקום להתרכז מוחזר ועובר לחלקים הבאים ב"דרך" - לכן ספציפית לסעפת / DOWNPIPE - הוא אכן מגדיל את הטמפ' על חשבון זה שכל הסביבה נשארת קרירה יותר.

אין יש מעין.... לכל דבר יש מחיר - החום הזה חייב להישאר או להתפזר.

ואתה מנעת ממנו להתפזר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נראית מדהים... נראה לי שראיתי את הרכב שלך היום אם אתה מנתניה אימפרזה קטלנית:-D

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
שמעתי שהבד הזה סודק המון דאונפייפים, כי הוא מגביר את החום על החלק במקום לפזר אותו, האם זה נכון?

נכון במקרה שהחלק הנ"ל (דאוןפייפ/סעפת) אינם איכותיים.

במערכת פליטה איכותית זה לא יקרה.

נתי

PIT-STOP

פורסם

שאלת תם - הכונס אויר, בהעדרות האינטר קולר, לא עלול לגרום לכניסת מים לתוך תא המנוע ולעשות שמח עם מערכת החשמל?

פורסם

תשובת תם- הכונס קיים גם אם יש אינטר וגם אם לא.

אותם מים שהיו נכנסים קודם יכנסו גם עכשיו בדיוק לאותו מקום, האינטר לא חסם את הפתח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אהלן,

אתן את דעתי,

1. לגבי הפיכת הכיוון של הכונס -

ניתן להפוך את כיוון הכונס, הדבר יעזור מעט בפינוי חום אך לא יוסיף משמעותית וזה כי

רוב האויר יוצא אחרי הרדיאטור מתחת לרכב - נוצר שם תת לחץ (מבדיקה שאני ערכתי)

(זוכרים למה לא מתעלים כניסה לפילטר מבית הגלגל - כי יש שם לחץ שלילי).

בכל מקרה ישנה עדיפות של כונס מסובב על פני כזה שניצב מול כיוון הנסיעה.

2. מעניין לדעת איך הושפע חום המנוע כעת שיש לפניו אינטרקולר - הרי הרדיאטור לא תוכנן לכך.

את זה ניתן לראות רק בקיץ.

אצלי אישית הטמפרטורות בתוך תא המנוע משמעותית יותר נמוכות מבקיץ. (אצלי מותקנת הגבהה של מכסה המנוע באזור השמשה.)

8534619.jpg

3. לגבי מים בתוך תא המנוע - אני די מסכים עם הבחור שתהה בנושא.

הרי כאשר האינטרקולר היה מותקן אזי הגרמושקה שמחוברת מהצד הפנימי היתה נלחצת כנגד הקולר וכעת אין לה כנגד מה להילחץ.

לכן הפתרון שאני הייתי מציע- לעשות בניה כמו בתמונות שצירפתי (בנית תיבה לפילטר אויר במידות של הקולר וכניסת האויר דרך הכונס)

!!rRls,!B20~$(KGrHqMOKicErwl4p5FRBLIKemM1bQ~~_27.JPG

!!rRls,QB20~$(KGrHqYOKiwErzSS!GGEBLIKemMOBw~~_27.JPG

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אור תיסלח לי האינטר המקורי לא קטן ! אז מה הוא .

סלחתי , אבל זה רק בגלל שאתה אטמוספרי . :roll:

כתבתי שהוא לא כזה קטן יחסית , והוא באמת לא כזה קטן , בוא נשווה לשנייה לאינטרים של תמה / אביזות וכן הלאה , האינטר שם הרבה יותר מעפן ועושה את העבודה .

אם יורשה , בתמה לא הורגש שום שינוי במעבר לאינטר חזית מרשים וגדול , לעומת הקטן האורגינל ,שאיתו הצנרת היתה יותר קצרה וכן הלאה , גם בלחיצות ארוכות וכולי וכולי אני מוכן להישבע שהרכב נסע יותר טוב אם אם האינטר הקטן יותר , כל מה שניסיתי לכתוב שכל עוד אתה משתעשע עם ה 200 + כוח לא באמת יודע עד כמה זה הכרחי .

מבין אחרת ? חושב שלתת אינטר בכל הפרונט ללא פרופורציות נותן משהו ? אני בטוח שלא .

ודודו ... " ילד " :wink:

• תוכן חדש...