Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ברשותי פורד פוקוס 2007 שרכשתי מליסינג מלפני כחצי שנה.

בשעה "טובה ומוצלחת", הגיע מד הקילומטראז ל- 100,000.

ברצוני לדעת עלות משוערת של תיקון ומה בדיוק יעוללו לרכבי (טיימיניג?! או רק שמנים ופילטרים).

וכמו כן, אשמח מאוד לקבל המלצה למוסך מורשה באזור בקעת אונו (יהוד \ אור יהודה). שירות ואמינות חשובים לי יותר ממחיר.

תודה מראש על העזרה,

שי

פורסם

בדוק בספר הטיפולים מתי האוטו עבר טיימינג. לפעמים לחברות הליסינג יש נטיה לעשות טיימינג ב80-90K ק"מ.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על האיחור בתשובה,

הכוונה שלי במוסך מורשה הינו מוסך המורשה על ידי היבואן לביצוע טיפולים ברכב מסוג פורד.

תודה,

שי

פורסם

המון תודה.

אני התלבטתי בין שני מוסכים.

זה או אחר שנמצא באור-יהודה.

אך נראה לי שבאמת אגש אליהם.

תודה על העזרה.

פורסם

לפעמים שווה להשקיע את ה"לא מעט" הזה בשביל לדעת שהחלקים והעבודה לא חאפרים כמו חצי ממוסכי המדרכה שפרוסים לנו בערים.

לא שאני מצדיק לגמרי את המורשים אבל אחרי "סאגות" עם כמה מוסכים באיזור שלי זה כבר ניהיה בדיחה מה שהולך במוסכים הלא מורשים.

אלף עיניים תפקח אם אתה נכנס ללא מורשה.

פורסם
לפעמים שווה להשקיע את ה"לא מעט" הזה בשביל לדעת שהחלקים והעבודה לא חאפרים כמו חצי ממוסכי המדרכה שפרוסים לנו בערים.

לא שאני מצדיק לגמרי את המורשים אבל אחרי "סאגות" עם כמה מוסכים באיזור שלי זה כבר ניהיה בדיחה מה שהולך במוסכים הלא מורשים.

אלף עיניים תפקח אם אתה נכנס ללא מורשה.

+1

צודק. מנסיון (רע ומר).

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

כי מוסך מורשה זה מפעל לכסף.

לקוחות משלמים המון, מכונאים מקבלים קצת,יחס אישי אין.

שמים אליך לב רק כאשר נפתח תיק באיגוד המוסכים.

עושים לך טובה שמקבלים אותך לטיפול.

פוזנר בפרט - לא להתקרב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני יכול גם לספר מנסיוני בעקבות פיאט שהייתה ברשותי וטופלה במוסך מורשה של פיאט ביהוד.

מוסך שמשון.

במבט ראשון והתרשמות של הטיפול הראשון נהנתי והייתה חוויה טובה.

אך לצערי, כאשר הגעתי לעשות רק טיפול קטן - המציאו לי בעיה שהאורות לא נדלקים (למרות שהאורות עבדו כשהגעתי לשם) ולאחר ויכוח לא קטן עם הבן של מנהל המוסך, כאשר אמרתי לו שמבחינתי לא יתקן את מה שהוא עשה - רק שיחזיר את המצב לקדמותו, חייב בכל זאת את עלות ה"תיקון".

לא חזרתי למוסך זה יותר - והלכתי להילוך השישי באזור.

השירות היה ברמה הרבה יותר גבוהה - למרות שלאחרונה, גם שמעתי על בעיות שהם יוצרים לרכב (רק במקרה הזה - הטיפול היה עליהם...).

אבל כעת, בנוגע לפורד, אני מבולבל, בשיחת טלפון עם מוסך פוזנר, היו מאוד אדיבים ועלות הטיפול (105,000) תהיה 650 ש"ח כולל הכל, אך אתם ממליצים לא ללכת.

אז לאן כן ללכת?

אני באמת מעדיף לשלם קצת יותר בשביל איכות, שירות ומהימנות.

אך כנראה שעדיף לעשות הכל לבד?! (ואין לי בעיה לעשות זאת לבד, אבל אני כן צריך את החותמת ואת הראש השקט של טיפול במוסך מורשה, שמכיר את האוטו).

האם יש מוסך מורשה של פורד אחר שאתם ממליצים?

תודה,

שי

פורסם

שי, אני חושב שכדאי לך ללכת למוסך פוזנר לקבל הצעת מחיר מסודרת להסביר לנציג שהמוסך כרגע במחן אש אצלך ואם תתאכזב לא יראו את רכבך שם יותר.

הרבה מאוד פעמים אני נתקל באנשים שלא מבינים כלום ברכב מעבר להנעתו ואפילו זה בקושי יודעים ותמיד יש להם הרגשה שדופקים אותם.

אם יתנו לך הצעת מחיר שנראית לך הוגנת תעשה את הטיפול במידה ויאמרו לך כי קיים צורך בהחלפת בלמים תבקש לראות את הבלמים שלך ושינתן לך הסבר מדוע צריך להחליף ובמידה ותסכים עם העובדה תחליף.

שי יכול מאוד להיות שמה שאני יכתוב עכשיו יעשה הרבה רעש אחרי תגובה זו, אך לא פעם ולא פעמיים אני נתקל בתקלות ברכבים שמקורם הוא בהתעסקות ללא ידיעה של המוסכים הכללים למניהם.

בקיצור תגבש החלטה ובכל מקרה יש לך את המוסך המרכזי של דלק מוטורס במרחק של 10 דקות נסיעה מיהוד.

• תוכן חדש...