Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני נכנסתי לפוזנר לטיפול של 90000 אלף,יצאתי עם חור בכיס.זה היה חודש אחרי שקניתי את האוטו.

בבדיקה לפני שקניתי את הרכב המצבר היה תקין,הגעתי לשם פתאום בסיום הטיפול המצבר מת,האוטו אפילו לא מניע.

החליפו לי בולם קדמי,אחרי שבועיים התחילו לי רעשים באוטו,אחרי כמה זמן התברר שהבולם בכלל לא הורכב טוב.

בזמן הטיפול אחד המוסכניקים בא אלי ואמר לי שהתושבת מנוע גמורה וצריך להחליף(1200 שקל),שאלתי אם זה קריטי והוא ענה שעוד חודש בערך יתחילו לי רעשים.לא הסכמתי כמובן,והיום אחרי שנה ושלוש עדיין עם אותה תושבת בלי אף טיפה רעש!

בכל מקרה אני מטפל עכשיו במוסך שהיה בעבר מורשה מאזדה פורד,מוסך אמין,חלפים מקוריים,ומחירים סבירים ביותר.במוסך הזה גם עלה על הבעיה של הבולם תוך כמה דקות אחרי ביקורים בכמה מוסכים שלא מצאו את מה הסיבה.

פורסם

תודה על ההערות והתגובות.

האם ללכת למוסך הראשי של דלק מוטרוס הוא הפתרון הנכון?

ממש לא אכפת לי להגיע לשם - העיקר שהטיפול יהיה הוגן.

בשבת האחרונה, פירקתי את הגלגלים, לוודא באמת אם ישנו צורך בהחלפת ברקסים - כי אני יודע שזה משהו שמוסכים אוהבים להחליף, רק בשביל ההתחלה - ואין צורך בכלל! הרפידות מלאות והצלחת שלמה (מאחור יש תוף וגם הרפידות שלו מלאות).

בשיחת הטלפון עם פוזנר, הם אמרו לי שהטיפול כולל החלפת שמן מנוע ומסנן אויר. דברים שאני בהחלט יכול לעשות לבד. אבל אני רק רוצה שעין מקצועית ולא חובבנית (כשלי) שמכירה את האוטו תבחן אם הכל באמת תקין.

גם אצלי בבדיקה שלפני הקניה אמרו שהכל מצוין, והאוטו אצלי כבר חצי שנה ונוסע יפה מאוד, בלי בעיה, צריכת דלק 8.0 ליטר ל- 100 ק"מ ואני נוסע על האוטו כל יום כ- 100 ק"מ.

המשך שבוע טוב,

שי

פורסם

שלום ל faingold,

תנסה את מוסך פ.שלום ברמלה אם זה לא רחוק לך מדי...

כמו כל מוסכי פורד גם הם יקרים במקצת, אבל ביחס לאחרים הם יותר אטרקטיביים (אני תמיד עושה סקר מחירים לפני).

אני לא יודע מה אחרים חושבים עליהם, אבל מהתנסות שלי של שלוש שנים וחצי, הם די מקצוענים, הוגנים והיחס שם לא רע.

אם עלות הטיפול גבוהה, הם באים לקראת בתנאי התשלום וגם עושים הנחה במחיר, לי לפחות...

בברכה,

נתן

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

• תוכן חדש...