Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל חילוני וביישן בן 22 היא בחורה דתייה בת 20 עם ראש פתוח.

הכרנו בפייסבוק :roll:, משם המשכנו לטלפון, בשבוע הבא אני מתכנן להזמין אותה ל"דייט".

אני ממש גרוע בדברים האלה! מה מומלץ במקרה זה? מסעדה? בית קפה? סרט? חוף הים?

תודה רבה!

יום טוב :-D

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שבית קפה לפגישה ראשונה זה הכי טוב ועדיף מקום לא המוני,אין רעש,בד"כ אוירה רגועה ונעימה.

במידה והפגישה זורמת יפה ניתן להמשיך משם לטיול רגלי בטיילת או חוף הים אם יש מזג אויר טוב (והפגישה היא באזור החוף-לא ירושלים מן הסתם).

פורסם

וכמובן לשים לב שהמקום כשר.

סחטיין שאתה לא נרתע מעניין הדת (זה בהחלט הולך להכביד על מערכת היחסים), הייתה לי מערכת יחסים מצוינת בדיוק באותו גיל ובאותה סיטואציה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הוא אמר שיש לה ראש פתוח, אבל עדיין, אם היא דתייה צעירה כמו כל שאר הצעירות הדתיות,

בית קפה יהיה ה-דבר בישבילכם. אני אומר זאת בתור דתי שצלח את נושא הדייטים בשעתו.

מומלץ כן להזמין אוכל - זה עוזר לשבירת קרח, וכשאין מה להגיד, מהר דוחפים משהו לפה ומנסים מהר לחשוב על משהו:-D.

זה שידברתם עד עכשיו באמצעות האינטרנט, לא אומר שפבגישה אמיתית, השיחה תזרום ישר. הכי חשוב, לנסות לזרום ולא לחשוב על מה עשוי להשתבש.

יש הנוהגים שלא להזמין דברים שעשויים שלא להיטיב עם התדמית, כגון סלט עם פטרוזיליה שתיתקע בשיניים או פסטה

שתתחילו לשאוב אחד מול השני ולהשפריץ רוטב על הבגדים.

למרות שפעם ניגשתי עם בחורה שפשוט לא יצא לנו להיפגש. וכך שוחחנו שעות בטלפון. בסוף כשניפגשנו, כ"כ הכרנו טוב,

שאמרנו - יאללה כבר עם המוסכמות האלה, והזמנו את האוכל הכי טוב והכי כיפי. היה פסטה ברוטב עגבניות, סלט עם סומסום וקצח ושתייה טובה. היתה פגישה עם המון צחוקים ושעשוע. כיף להיזכר בזה.

סה"כ אתה בתחילת תקופה קסומה.

תיפגשו, אם תרצו תמשיכו הלאה לטיול רגלי, או קח אותה הבייתה (שלה!!!) ותתקשר למחרת.(יש לחוש את האווירה)

בכל אופן, כדי שלא להבריח אותה, אל תיזום פגישות במקומות סגורים ! (קולנוע זה סגור)

לפחות לא ב 5 פגישות ראשונות עד שתכירו קצת יותר.

פורסם

V8 הצלחת להפחיד אותי לגבי כל העניין של "לא תמיד השיחה תזרום" וכו', ואני כבר נשוי.....

:wink:

לפותח השרשור,

אל תתכנן מראש מה להגיד ומתי,זה יצא לא טבעי.

תיהיה אתה עצמך, תיהיה נינוח,הכל יהיה בסדר ידידי!

אם היא בראש פתוח אתם יכולים לצאת לאיזה פאב נחמד ולא רועש מדי, שתו משהו ביחד,אלכוהול עוזר להשתחרר (לא להשתכר, כן ? רק לשתות איזה בירה בשביל הכיף).

אם היא הולכת לשירותים במהלך הדייט,תמתין שהיא תחזור ואז תשאל אותה "אז מה, מחרבנים,אה ?..."

סתם,אל תשאל אותה למרות שמנסיון,לפעמים זה הוביל לכך שהבחורה "הובכה", לפעמים זה הוביל לכך שהבחורה נקרעה מצחוק ומשם הדרך למיטה היתה מאוד קצרה ומהירה......

:lol:

בקיצור, תיהיה קליל, תבוא כדי ל-ה-נ-ו-ת, זה הטיפ הכי טוב שאפשר לתת לך.

אל תתייחס לעניין כאל דייט,תתייחס לעניין שאתה בא לפגוש ידידה וותיקה שלך.

בהצלחה,ובאמת,תהנה!

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מסכים עם הבחור עם הפררארי מעלי (היי, אם יש לך פררארי, כנראה שעשית משהו נכון בחיים האלה, או שנולדת לבן אדם שעשה משהו נכון בחיים שלו :)) בנוגע ללצאת איתה וללכת בהרגשה שמדובר על פגישה עם ידידה, זה יוריד המון לחץ מהדייט.

לך לבית קפה, לא ממליץ על אוכל, תבדוק את עניין הכשרות. אל תלכו לים - קר. אל תלכו לסרט - כי שותקים במהלך כל הסרט ולא יוצא להכיר.

עלה והצלח ידידי, אמן ירבו הנשים איתם תצא :))))

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תודה רבה רבה לכולם על העצות, המקום הזה נותן הרגשה חמה! :onfire:

אני מקווה שיהיו עדכונים טובים.

לילה מקסים!

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
V8 הצלחת להפחיד אותי לגבי כל העניין של "לא תמיד השיחה תזרום" וכו', ואני כבר נשוי.....

לפותח השרשור,

אל תתכנן מראש מה להגיד ומתי,זה יצא לא טבעי.

תיהיה אתה עצמך, תיהיה נינוח,הכל יהיה בסדר ידידי!

אם היא בראש פתוח אתם יכולים לצאת לאיזה פאב נחמד ולא רועש מדי, שתו משהו ביחד,אלכוהול עוזר להשתחרר (לא להשתכר, כן ? רק לשתות איזה בירה בשביל הכיף).

אם היא הולכת לשירותים במהלך הדייט,תמתין שהיא תחזור ואז תשאל אותה "אז מה, מחרבנים,אה ?..."

סתם,אל תשאל אותה למרות שמנסיון,לפעמים זה הוביל לכך שהבחורה "הובכה", לפעמים זה הוביל לכך שהבחורה נקרעה מצחוק ומשם הדרך למיטה היתה מאוד קצרה ומהירה......

:lol:

בקיצור, תיהיה קליל, תבוא כדי ל-ה-נ-ו-ת, זה הטיפ הכי טוב שאפשר לתת לך.

אל תתייחס לעניין כאל דייט,תתייחס לעניין שאתה בא לפגוש ידידה וותיקה שלך.

בהצלחה,ובאמת,תהנה!

עידן

אתה בהחלט צודק.

יש לזרום כמו שכתבתי.

מה גם שאני מניח שכבר ראיתם אחד את השניה דרך האינטרנט, אז ממד הלחץ יורד פלאים כך !

זה דבר נפלא, ותודה לפותח השרשור שהחזיר אותי כמה שנים אחורה.

תעדכן אותנו !!!

פורסם
אין לי פרארי בינתיים למרות שאני רואה הרבה כאלה כל יום ואפילו נוסע בכאלה מדי פעם.

מה שכן- אין לי ספק שפעם תיהיה לי אחת בחנייה.

אני יודע :) אני קורא את השירשורים שלך מידי פעם על איך שיוצא לך לשבת בהן :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

טוב, כנראה שאני חייב לעצור הכנה של עבודה בנושא תורת הקוואנטים ולהיות האיש השלילי בשרשור.

אז ככה - אני לא מכיר את הדתייה שלך ספציפית, מעולם לא פגשתי אותה. אבל מההכרות שלי עם מגזר הדתיות/חרדיות/דתיות-לייט/בנות-שירות/מחק את המיותר הבנתי שלרוב הבחורות האלו יש דפוס התנהגות מוזר שלא תמיד נקלט בצורה נכונה אצל גברים חילונים. קח בחשבון שלא תמיד כחילוני אתה תצליח לקרוא אותן כמו שצריך ולא תמיד הנחות שאתה עושה מההכרות שלך עם בחורות חילוניות מצליחות עם בחורות כאלו.

טוב, אני מתחיל להרגיש שאני לא ברור וקשה לי לבטא את עצמי בלי איזו משוואה דיפרנציאלית. אני אנסה לקצר.

הן לא תמיד מודעות למשמעות של ההתנהגות שלהן, והתנהגות שאצל חילונים היתה נתפסת כסוג של רמיזה לא תמיד בעלת משמעות כזאת אצלהן. אני מניח שזה בגלל שרובן חונכו בבתי ספר ומסגרות נפרדות כך שהקשרים שלהן עם "בנים" היו שונים משל החילוניות בנות גילן והן לא ממש פיתחו את השליטה באומנות הרמיזה והפלירטוט. אל תפתח יותר מידי ציפיות, Take it easy.

עכשיו אם תסלחו לי, אני חוזר לכוך שלי כדי להוכיח עוד שקר פיזיקלי כלשהוא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הכל תלוי בך...

אני מניח שבית קפה זה דבר שהיא חווה תמיד ו"ממתג" אותך כ"עוד אחד". גם אם אתה מצאת חן בעיינה, אתה "ממתותג" כ"רגיל".

נסה משהו חריג.

תקבעו להפגש במקום הומה אדם, קניון למשל. יש המוווון מה לעשות בקניון.

למשל, תקבעות ללכת לקפה, לא במקום קבוע, אלא "ניראה בטח יש שם מקום נחמד לשבת"...

בדרך תיזכר שאתה צריך לקנות בגדים או משהו כזה, ותבקש ממנה עצה ידידותית לעזור לך לבחור בגדים.

תלכו ותחפשו בגדים, תעברו ליד חלונות הראווה, וצפו בהנאה בבגדים, תעיר הערות מצחיקות, תצחק טיפה על הסובבים וכו'..

אחרי חנות או שתיים שתיראו, תגש לחנות הכי הזויה, ביגדי חתנים, או ביגדי "שאנטי" ומשם אפשר להשטתות טיפה...

אתה יכול להכנס לחנות צעצועים למשל, ולשנות את ה"תוכנית". תגיד לה "אוי, חנות צעצועים. מעולה! ניראה לי שאני אקנה לאחיין שלי משהו לחנוכה... בואי, תעזרי לי בזה, את בטוח טובה בדברים האילו... איזה מזל שהגעת... פשש.. ממש "נס משמיים"... " תחזיק לה את היד ותגרור אותה לשם...

בחנות צעצועים אתה ממש יכול לגרום לה להרגיש כמו ילדה קטנה.

אפשר לשחק בבובות, אבא ואמא, ולראות לאז זה זורם. לא חייבים לקחת שתי בובות - בן ובת. אפשר לקחת בובת דינוזאור ואת גארפילד. :lol:

מלחמת חרבות זה גם דבר שהולך יופי...

כשאתה רואה שהיא מתחילה להשטטות יותר מידי או לצחוק בקול רם, תהפוך תוך שניה ל"אדם מבוגר ואחראי" תתפוס לה את היד, תביט אל תוך העיניים שלה ותגיד בקול שקט "תשמעי, עוד יעיפו אותנו מכאן בגללך... אם זה יקרה לפני שאני קונה לאחיין שלי מתנה את תהיי אחראית להביא לו אותה בחנוכה, ונצטרך לבוא ביחד, לארוחת חג אצלי, ואני אצטרך להסביר מי את וכו', ואת תצטרכי להסביר למשפחה שלך איפה את בחג... אני מקווה שאת טובה בתרוצים... כי המשפחה שלי חוקרים וחוקרים.. לא נעים... "

חכי שניה או שתיים, וזרוק עליה משהו (רך!) עם חיוך...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא הייתי עושה את זה. סטטיסטית הסיכוי שזה יצא נפילה יושב כרגע על 99.8%.

אין מה לעשות, קפה ומאפה זה הדיל הכי טוב שיש לך כרגע.

תוציא לפועל ותעדכן אותנו בבקשה :)

הכל תלוי בך...

אני מניח שבית קפה זה דבר שהיא חווה תמיד ו"ממתג" אותך כ"עוד אחד". גם אם אתה מצאת חן בעיינה, אתה "ממתותג" כ"רגיל".

נסה משהו חריג.

תקבעו להפגש במקום הומה אדם, קניון למשל. יש המוווון מה לעשות בקניון.

למשל, תקבעות ללכת לקפה, לא במקום קבוע, אלא "ניראה בטח יש שם מקום נחמד לשבת"...

בדרך תיזכר שאתה צריך לקנות בגדים או משהו כזה, ותבקש ממנה עצה ידידותית לעזור לך לבחור בגדים.

תלכו ותחפשו בגדים, תעברו ליד חלונות הראווה, וצפו בהנאה בבגדים, תעיר הערות מצחיקות, תצחק טיפה על הסובבים וכו'..

אחרי חנות או שתיים שתיראו, תגש לחנות הכי הזויה, ביגדי חתנים, או ביגדי "שאנטי" ומשם אפשר להשטתות טיפה...

אתה יכול להכנס לחנות צעצועים למשל, ולשנות את ה"תוכנית". תגיד לה "אוי, חנות צעצועים. מעולה! ניראה לי שאני אקנה לאחיין שלי משהו לחנוכה... בואי, תעזרי לי בזה, את בטוח טובה בדברים האילו... איזה מזל שהגעת... פשש.. ממש "נס משמיים"... " תחזיק לה את היד ותגרור אותה לשם...

בחנות צעצועים אתה ממש יכול לגרום לה להרגיש כמו ילדה קטנה.

אפשר לשחק בבובות, אבא ואמא, ולראות לאז זה זורם. לא חייבים לקחת שתי בובות - בן ובת. אפשר לקחת בובת דינוזאור ואת גארפילד. :lol:

מלחמת חרבות זה גם דבר שהולך יופי...

כשאתה רואה שהיא מתחילה להשטטות יותר מידי או לצחוק בקול רם, תהפוך תוך שניה ל"אדם מבוגר ואחראי" תתפוס לה את היד, תביט אל תוך העיניים שלה ותגיד בקול שקט "תשמעי, עוד יעיפו אותנו מכאן בגללך... אם זה יקרה לפני שאני קונה לאחיין שלי מתנה את תהיי אחראית להביא לו אותה בחנוכה, ונצטרך לבוא ביחד, לארוחת חג אצלי, ואני אצטרך להסביר מי את וכו', ואת תצטרכי להסביר למשפחה שלך איפה את בחג... אני מקווה שאת טובה בתרוצים... כי המשפחה שלי חוקרים וחוקרים.. לא נעים... "

חכי שניה או שתיים, וזרוק עליה משהו (רך!) עם חיוך...

בהצלחה!

גילי

פורסם

לקבוע בקניון, להסתובב בחנויות, מידי פעם להכנס לחנות בגדים, לקנות איזה יוגורט באחד ממליון הדוכנים שפתחו בקניון, להשתטות קצת בחנות הצעצועים ואז לשבת בארומה/קפה-קפה.

אחלה של יציאה. במיוחד בשביל ההתחלה של הקשר.

את הסרטים ומסעדות תשמור לאח"כ..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...