Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לא מזמן קניתי סיאט איביזה שנת 98 קופה והדלת הימנית עושה לי בעיות לפעמים קשה לסגור אותה..ולפעמים שנדמה והיא

סגורה באמצע הנסיעה היא מחליטה להיפתח..עזרו לי בבקשה ייעוץ מה לעשות איזה חלקים אני צריך ומאיפה...

נ.ב שאני נועל את האוטו בעזרת השלט מבפנים אין את הבעיה.

באותו רכב יש לי בעיות בקלאץ והמוסך שהתיעצתי איתו אמר שהסיפור של החלפת קלאץ זה בערך 1500 שח .מה גם שהם הבטיחו

לי שאני אוכל ליזרוק את הקלאץ כמו ברכביםחדשים.

1)האם המחיר סביר(כולל עבודה ללא מע"מ)

2)האם באמת אוכל ליזרוק את הקלאץ כמו שהבטיחו.?

פורסם

תסתכל טוב טוב עם אין משהו במנגנון של המנעול שמפריע לו להסגר או שתנסה ספריי חלודה לשמן את המנעול קצת, אני זוכר חבר שלי סגר את הדלת הנוסע, והברזל של החגורה הפריעה, מאז היה מעיכה קטנה בפח מה שהרחיק את הוו שעליו נסגר המנעול והיה נורא קשה לסגור את הדלת, הוא שם חומר פחחים במקום כדי להגביה קצת את המעיכה והכל הסתדר.

עם עדיין לא מצליח לך לפתור את את הבעיה הייתי ממליץ לתת לפחח לראות.

בקשר לקלאץ' אתה כן תוכל לזרוק קלאץ', אבל אתה מוריד מאורך החיים שלו ובדרך גם עוד כמה מכלולים, זה ממש לא מומלץ.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה הזאת שאתה מתאר נגרמת בדרך כלל מבעיה במנעול עצמו .

הקפיץ שמחזיק את לשונית הנעילה שבתוך המנעול שבור ולכן הנעילה

משתחררת באמצע הנסיעה .

אני ממליץ לך לנסות לרכוש מנעול כזה בפירוקיות רכב וללכת לבעל מקצוע

כדי להתקין אותו .

בכל מקרה לניסיון תנסה להתיז מעט ספרי חלודה דרך לשונית הנעילה

פנימה אל תוך המנעול אולי במקרה הוא תפוס ולא שבור .

לעיניין המצמד ,המחיר 1500 שח הוא בהחלט סביר ,אבל למה אתה רוצה

לזרוק את המצמד ,אתה תגרום לו נזק .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני לא רוצה לזרוק קלאץ כדי להרוס את האוטו אלא על מנת שברמזור התאוצה של הרכב תהיה יותר טובה..לוקח לרכב זמן להיכנס לשילוב בהילוך הראשון..

פורסם

כנראה שלוקח לו זמן בגלל שהקלאץ' בלוי ומחליק ובגלל זה לוקח זמן ולחיצה עדינה עד לשיחרור המלא של הקלאץ', בחדש אני מאמין שלא יהיה לך יותר בעיה של שילוב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...