Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזעת יתר ונהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם התגובות האחרונות

ניתוח פשוט יפתור לך את הבעיה

אני מניח שאתה עוד לא בצבא

לחייל עם בעיה כמו שלך הצבא אפילו מממן את זה

שיהיה לך בהצלחה

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבוטוקס עולה באיזור ה8 אלף שקל לטיפול!!

במקרה הטוב זה עוזר לכמה חודשים ספורים וגם לא מובטח לך שזה יעבוד ב100%

זה הרבה מאוד כסף

לגבי הניתוח- לא בא בחשבון מבחינתי, יש הרבה תופעות לוואי (בדקתי את זה לעומק)

תודה שוב על התגובות, מזל שמצאתי את הפורום הזה אתם אחלה

פורסם

איזה תופעות לוואי יש לניתוח?

אני מכיר שתי אחיות שעברו את זה בהפרש של סביב 10 שנים, לא נרשמו תופעות לוואי לטווח הארוך.

אחרי הניתוח יש יובש בידיים וכ"ו, אבל אחרי חודש חודשיים הכל חוזר להיות תקין רק ללא ההזעה.

יש אישפוז של יום או יומיים ואחרי זה אתה משוחרר לעבודה כרגיל. סביר להניח שיש מגבלות לתקופה מסויימת, אבל זה לא לכל החיים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תאמר למורה שאתה סובל מהזעת יתר.

ותבקש ממנו פשוט מאד שישים כיסוי להגה באותו יום ככה גם אם תשפור על ההגה ליטר זיעה, הכיסוי יספוג את זה. ומקסימום תוריד את זה כשאתה מסיים את השיעור.

פורסם

כשאני למדתי נהיגה, הייתי מזיע בכפות ידיים בגלל לחץ והתרגשות, אבל רק בלימוד נהיגה. אח"כ זה הפסיק. זה לא צריך להפריע לך. כל פעם שאתה מזיע, פשוט נגב את הידיים מעט. אם זה ממש קיצוני, קנה כפפות ספורט כפי שנאמר לעיל. חשוב לציין שיש כיסויי הגה רבים שעשויים מעור אטום ולא מספיק מאוורר, שמעצם היותם שם, הם גורמים להזעה בכפות הידיים.

Xbox12341

פורסם

תלך להתייעץ עם רופא עור.

גם יש תחשירים שמונעים כמעט 100% זיעה(לפחות אצלי) כל מיני דאורדורנטים מקריסטלים ומלחים שממש מונעים זיעה.

ותלך לרופא עור שימליץ לך על טיפול,אם אני לא טועה יש ניתוח שמאוד עוזר לזיעה אז תתיעץ איתו כי באמת זה כבר קטע של נוחות בלי שום קשר לנהיגה זה יעזור לך גם בצבא(זיעת יתר מגביל ביחידות מסויימות)

בכל מקרה אין לך מה להתבייש ופתרונות פשוטים זה פשוט כפפות של אופניים,או משקולות.

או לדבר עם המורה נהיגה ולהסביר לו על הבעיה ולפני שיעור תחבר כיסוי הגה על ההגה שימנע מהידים להחליק מתי שהם מזיעות.

פורסם

מנסיוני האישי:

עשיתי שיעורים גם על אופנוע וגם על מכונית. בשני המקרים הסתובבתי עם כפפות חצי (כמו של אופניים) ואף אחד לא עשה מזה עניין. כנל לגבי שיעורי פסנתר וגיטרה (השיעורים עברו עם מגבת על הברכיים).

בעניין הניתוח - מאוד לא ממליצה. 8 שנים אחרי הניתוח כפות הידיים עדיין סובלות מיובש קיצוני (ברמת הקרם ידיים בכל הזדמנות כמה פעמים טובות ביום), ושאר הגוף קיבל הזעה מפצה (גב, בטן). נכון שהניתוח פשוט (אשפוז של לילה אחד), ושהקופה מחזירה את הכסף, כי זה נחשב ניתוח רפואי, אבל זה לגמרי לא שווה את זה ואני מצטערת עד היום. עד כמה שידוע לי הסיכון להזעה מפצה הוא 50%, וזה חתיכת אחוז...

באמת שאנחנו עושים מזה יותר עניין ממה שהסביבה עושה מזה.

פורסם

באמת שלדעתי אין לך במה להתבייש.

אני הייתי מדבר עם המורה ואומר לו שלפני כל שיעור אתך שישים כיסוי הגה. יש כיסויים סופגי זיעה ומונעי החלקה.

יש לך גם את אפשרות הכפפות אבל לדעתי זה קצת מציק ולא נעים. כיסוי הגה הוא רעיון מצויין לטעמי.

Renault clio RT 1994

פורסם

תנסה לכוון את פתחי המזגן לכיוון ההגה, זה לפעמים קצת מקפיא את הידיים אבל נשארות יבשות.. לפחות לשיעורי הנהיגה

פורסם
תנסה לכוון את פתחי המזגן לכיוון ההגה, זה לפעמים קצת מקפיא את הידיים אבל נשארות יבשות.. לפחות לשיעורי הנהיגה

מלא רעינות טובים, אני מודה לכם!

הקטע הוא שאם אני אהיה באוטו רק עם המורה אני ארגיש יותר בנוח לעשות מה שאני רוצה.

אבל תמיד בשיעור נהיגה יושבים עוד תלמידים שסיימו שיעור או צריכים להתחיל שיעור...

פורסם

אין לך מה להתבייש בבעיה שאין לך שליטה עליה! כמו שאמרו לך, תכוון את הפתחים לכיוון הידיים, ואני ראיתי לפחות 10 אנשים שנוהגים בקיץ עם כפפות.

גם אם יש למישהו מה להגיד אתה לא צריך להתבייש!

בהצלחה!

פורסם

תשמע לפחות אתה לא צריך משחק מקדים עם בחורות,אפשר להרטיב אותן ככה :lol:

בגדול שים ז' גם ככה כול נהג שנוסע בקיץ ברכב עם או בלי מזגן נראה כמו בסאונה..

פורסם
תשמע לפחות אתה לא צריך משחק מקדים עם בחורות,אפשר להרטיב אותן ככה :lol:

בגדול שים ז' גם ככה כול נהג שנוסע בקיץ ברכב עם או בלי מזגן נראה כמו בסאונה..

חחח על זה לא חשבתי, תודה :?

טוב החלטתי שבוע הבא אני מתחיל ללמוד ומה שיהייה יהייה i dont give a fk

תודה לכם

• תוכן חדש...