Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג אם המחיר שקיבלת למנוע כולל עבודה למנוע מייבוא הוא מחיר זול , סביר , או יקר .

אך מה שהבנתי מהסיפור שלך שהחבר'ה הללו כלל לא מקצועיים ולכן עדיף לא להמליץ אליהם כלל .

אם המנוע הקודם התחמם והלך .

בוודאי כשמחליפים מנוע עושים את הצעדים שפירטתי כגון : ניקוי/או החלפת רדיאטור , החלפת תרמוסטט , החלפת פקקי מים במנוע , בדיקת צינורות מים , מילוי נוזל קירור איכותי - זה הצעדים לגבי כך ע"מ שהמנוע לא יסבול מהתחממות .

בנוסף כדאי לבדוק את הקלאץ' , להחליף משאבת מים , מותחן טיימינג , רצועת טיימינג , רצועת אביזרים .

העבודה שביצעו לך היא כמו במוסך מדרכה וחבל שיש כאלה בעלי מקצוע היום .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
מנוע של טויוטה סטארלט 1.3 ל' דגם 2E ,

כן הוא שם הזרקה (הקודם היה קרבורטור) והתאים את המערכת.

מעניין שאתה שואל על על חשמל ודלק, כי כשהסוויטצ' דולק והמנוע כבוי יש תיקתוק שלטענתו זה איזשהו נגד של המשאבת דלק - ואין צורך לדאוג...

מה לגבי העליות והירידות של הטורים וזה שקשה להניע אחרי שהרכב כבוי הרבה זמן (צריך לתת קיקים קטנים של גז ואז לחיצה אחידה וחלשה על הדוושה)? לי זה נראה שהכל קשור להזרקת דלק

מה אתם אומרים?

נתן שלום רב !

המנוע שקיבלת הוא מוזרק, שהורכב לו הסעפת היניקה של המנוע הישן עם הקרבורטור,והורכבה בנוסף משאבת דלק חשמלית, שאת תיקתוק המשאבה החשמלית אתה שומע בעת פתיחת מתג ההצתה.

ההצתה לא מכוונת, והקרבורטור זקוק לכוון, תיאום מנוע קרבורטור והצתה, חמנעו את תופעת הלוואי של עליות וירידות של הטורים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מקווה שבסופו של דבר הסיפור הסתיים בטעם טוב. אני גם נתקלתי במוסכים שלא הסכימו לשפץ חלקים ישנים אלא התעקשו רק על חלקים חדשים מהסיבה הפשוטה שהיום הוא ניקה לך את הרדיאטור אבל עוד שבוע יפתחלך חור ברדיאטור וילך שוב המנוע אבל מכיוון שהתיקון עדיין באחריות המוסך הוא יאלץ לספוג את הנזק.

אני לא מנסה לגונן עליו, פשוט לפעמים צריך גם להסתכל על השיקולים של בעל המוסך ולא רק על השיקול הפרטי שלנו. במקרה שלי אני סרבתי באלגנטיות הלכתי הביתה ובצעתי את העבודה לבד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
נתן שלום רב !

המנוע שקיבלת הוא מוזרק, שהורכב לו הסעפת היניקה של המנוע הישן עם הקרבורטור,והורכבה בנוסף משאבת דלק חשמלית, שאת תיקתוק המשאבה החשמלית אתה שומע בעת פתיחת מתג ההצתה.

ההצתה לא מכוונת, והקרבורטור זקוק לכוון, תיאום מנוע קרבורטור והצתה, חמנעו את תופעת הלוואי של עליות וירידות של הטורים.

בברכה

צביקה

תודה לך צביקה על המידע שנתת,

הייתי אצל המוסך השבוע והוא עשה איזשהו כיוון/ניקוי בקרבורטור כדי למנוע את הבעיה שהייתה - שהמנוע נכבה ברגע שעזבתי את דוושת הגז, אך לצערי הוא לא טיפל בבעיה השנייה בטענה שהקרבורטור ישן (שנת 92) ואין מה לעשות בנידון...

הבעיה השניה שהוא לא טיפל בה היא שישנן קפיצות של הרכב אחורה קדימה כאשר אני נוסע בנסיעה קבועה בטורים לא גבוהים (לחיצה קבועה על רבע/שליש דוושת הגז) - אני מקווה שהסברתי טוב את הבעיה. בכל אופן פטריק טען שזה מהקרבורטור כי הוא ישן ולא מהמנוע.

שאלתי היא א. האם הוא צודק? ב. מה המחיר פחות או יותר לטפל בזה במוסך אחר קצת יותר מקצועי?

ושוב תודה לכם חברי הפורום על העזרה והמידע!

נתן

פורסם

אכן נשמע כמו קרבורטור לא מכוון. קפוץ למכון קרבורטורים שיפרק, ינקה ויכוון לך את הקרבורטור כמו שצריך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...