Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג על סאאב 9-3 מודל 2003, ואני רוצה להתקין שם מערכת רצינית יותר, כי למרות שיש הרבה רמקולים באוטו, האיכות לא משהו בכלל.

אי אפשר להחליף את הפאנל, ככה שאני מתכוון להישאר עם המקורי.

יש כבר הכנות לרמקולים בכל מקום אפשרי כמעט (3 בדשבורד, בכל הדלתות ובמגש מאחור) ככה שלא צריך לעשות חיתוכים.

רציתי לדעת:

1) אם אפשר לחבר לHU המקורי של האוטו מגבר ו4 רמקולים (2 6x9 ו2 קומפוננטים) בלי לעשות חיתוכים ובלי לפרק יותר מדי פלסטיקה (יש לי טראומות מפירוקים של UMI, שלאחריהם הפלסטיקה לא נשארה כשהיתה)

2) האם אפשר לחבר 6x9 וקומפוננטים ישירות לHU המקורי, בלי מגבר, ועדיין לקבל תוצאות סבירות?

3) האם אפשר לחבר בכלל קומפוננטים לHU ישירות? כי מישהו אמר לי שבגלל הקרוס אובר חובה לחבר למגבר, אבל מידת הידע של הבחור מוטלת בספק.

4) מה המחיר של מגבר מינימלי שיצליח לדחוף סט קומפוננטים ו6x9 סבירים (נגיד במחיר של 500 לכל סט) במידה טובה?

Auto Emoción

פורסם

קודם כל נעשה קצת סדר בדברים

ניתן להשאיר את הרדיו המקורי של הרכב ולחבר מגבר: יש מכשיר שנקרא מנחת שמעביר מזרם גבוהה של רמקול לחיבור RCA של מגבר

רמקולים שבאים בצורת קומפוננט (רמקולים ניפרדים) תמיד יגיעו עם קרוס

ומומלץ לחבר מגבר כדי לנצל את הרמקולים בצורה הטובה ביותר, הרבה יגידו לך שמערכת ללא מגבר זה כמו למבורגיני עם מנוע של פיאט אונו

ובקשר לטראומה שלך עם הפלסטיקים של הרכב: אני מאמין שאם תיגש למתקין מיקצועי עם ניסיון הוא יוכל לבצע עבורך כל דבר שתבקש

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
קודם כל נעשה קצת סדר בדברים

ניתן להשאיר את הרדיו המקורי של הרכב ולחבר מגבר: יש מכשיר שנקרא מנחת שמעביר מזרם גבוהה של רמקול לחיבור RCA של מגבר

רמקולים שבאים בצורת קומפוננט (רמקולים ניפרדים) תמיד יגיעו עם קרוס

ומומלץ לחבר מגבר כדי לנצל את הרמקולים בצורה הטובה ביותר, הרבה יגידו לך שמערכת ללא מגבר זה כמו למבורגיני עם מנוע של פיאט אונו

ובקשר לטראומה שלך עם הפלסטיקים של הרכב: אני מאמין שאם תיגש למתקין מיקצועי עם ניסיון הוא יוכל לבצע עבורך כל דבר שתבקש

אז אם אני רוצה לחבר מגבר לHU המקורי אני צריך מנחת?

אפשר עוד הסבר קטן על מה זה?

ובקשר לשאלה האחרונה... כמה עולה מגבר מינימלי שיוציא מסט קומפוננט בסיסי את כל מה שיש לו?

Auto Emoción

פורסם

מנחת זה כמו שיש לך שנאי בבית שאתה מחבר אותו לשקע ששם יש מתח גבוהה ומשם למכשיר חשמלי שצריך מתח נמוך

וזה בעצם כל הרעיון של המנחת

האמת שזה קצת מצחיק כי אתה בעצם לוקח את הצליל מהרדיו דיסק ומגביר אותו במגבר הפנימי של הרדיו דיסק

אחר כך אתה לוקח מנחת כדי להוריד את המתח

ולבסוף אתה מחבר אותו למגבר שיגביר אותו שוב

ובקשר למגבר

זה חשוב לדעת על איזה רמקול אתה מתכנן וגם מה התקציב שלך

פורסם

בסביבות ה 800 ש"ח רק המגבר. בלי התקנה בלי חיווט. לא הייתי מציע לך להשקיע פחות (רק אולי אם אתה רוצה יד שניה). אתה מודע לזה שכדי להתקין צריך לפרק די הרבה פלסטיקים, להעביר חיווט וכו'.

לגבי חיבור קומפוננטים לHU זה אפשרי רק תחפש קומפוננט שהוא מאוד נציל על מנת לקבל איכות טובה.

פורסם

למה אתה ישר קופץ?

תן לבחור להחליט קודם מה הוא רוצה ועל איזה כיוון הוא הולך

למה סתם לזרוק לו אופציות שיבלבלו אותו

פורסם
מנחת זה כמו שיש לך שנאי בבית שאתה מחבר אותו לשקע ששם יש מתח גבוהה ומשם למכשיר חשמלי שצריך מתח נמוך

וזה בעצם כל הרעיון של המנחת

האמת שזה קצת מצחיק כי אתה בעצם לוקח את הצליל מהרדיו דיסק ומגביר אותו במגבר הפנימי של הרדיו דיסק

אחר כך אתה לוקח מנחת כדי להוריד את המתח

ולבסוף אתה מחבר אותו למגבר שיגביר אותו שוב

ובקשר למגבר

זה חשוב לדעת על איזה רמקול אתה מתכנן וגם מה התקציב שלך

למה כשמתקינים מערכת עם HU איכותי (לדוגמה אחד טוב של פיוניר) לא צריך מנחת?

כי יוצאים מנקודת הנחה שהפאנל שיש בסאאב עושה עבודה לא טובה?

זה מה שהצלחתי להבין...

כאילו לוקחים מהפאנל רק סיגנל לא מוגבר ואז מגבירים אותו עם המגבר.

או שבפאנל איכותי יש יציאה לא מוגברת שמיועדת לחיבור למגבר... מה שנשמע לי יותר הגיוני.

אם הייתי מתקצב 2000-2500 לכל הסיפור (מגבר מנחת ורמקולים) מה הייתי יכול לקבל בתקציב כזה?

(קצת קשה לי להבין לבד כי אני לא יודע בכלל מה טווח המחירים של מנחת)

Auto Emoción

• תוכן חדש...