Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לקבל המלצה לרכב מיני אוטומטי בתקציב של 40000 - 50000 ש"ח

אני נותן עדיפות לאמינות וחסכון בדלק על נוחות.

הרגלי הנסיעה שלי הם נסיעה יומית מת"א ללוד לעבודה, נסיעות של מספר פעמים בשבוע בעיר , נסיעה של פעם בשבועיים שלוש לאשדוד, ונסיעה של פעם בשלושה חודשים לצפון או לדרום.

הייתי בכיף קונה גטס אבל נמנע בגלל צריכת הדלק הגבוהה

באחד המגרשים אמרו לי שמשנת 2007 יונדאי טיפלו בעניין צריכת הדלק ומכוניות גטס משנתון זה ומעלה כבר לא צורכת כ"כ הרבה דלק האם זה נכון?

בגלל שמועות בענייני אמינות אני מעדיף יפניות על אירופאיות. (ובלי קשר לשמועות הייתה לי רנו שהיתה מבקרת לא מעט במוסך עם בעיות יקרות בגיר)

הייתי שמח לקבל המלצה על מקום אמין לרכישה, בגלל חוסר הידע שלי אני פחות מעוניין לרכוש ממישהו פרטי.

פורסם

אכן יונדאי גטס מסוף שנת 2006 מנוע 1400 סמ"ק היא רכב חסכוני יותר מאשר יונדאי גטס 1350 סמ"ק, כמו כן זה גם רכב מאוד אמין וזול משמעותית מיפניות בשנתון שלו.

אני רכשתי יונדאי גטס 2006 1350 סמ"ק GLF אוטומטית משלמה סיקס עם 100000 ק"מ, הרכב היה מטופל היטב ושמור מבחינת השלדה. בחברות ליסינג אחרות שם בדקתי גם יונדאי גטס לפני שקניתי יש לציין שהרכבים לא היו מטופלים היטב, רכבים עם פחות ק"מ ממה שקניתי כמו 80000 ק"מ היו עם בוצה בשמן (מספיק לפתוח מכסה מילוי שמן ואם יש בוץ זה כבר מעיד שהרכב לא טופל בזמן או שלא קיבל שמן איכותי) כמו כן גם מרביתם היו עם תאונות שלדה.

מבחינת צריכת דלק של היונדאי שלי אני מאוד מרוצה אני עושה מחוץ לעיר 14 ק"מ לליטר בנסיעה סבירה לא פרועה ובנסיעה משולבת היא עושה 12 ק"מ לליטר.

יונדאי גטס 1400 סמ"ק שנת 2006 2007 שמורה ומטופלת מחברת ליסינג טובה צריכה לעלות בין 40 ל-45 אלף שקל כמו כן תלוי גם במפרט של הרכב. עדיף גטס עם ABS וכרית אויר גם לנוסע, מה שאין בGLF.

• תוכן חדש...