Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר במשך כאשר ירדתי לחנייה לאוטו החדש (B4 החדשה) הבחנתי בכל מיני דפיקות קטנות כאלה שנגרמו ככל הנראה מפתיחת דלתות.

בהתחלה הבלגתי ואמרתי מה לעשות, קורה, עליתי לשכנה שחונה ליידי וביקשתי ממנה שפעם הבאה תפתח את הדלת בעדינות (בכל זאת אוטו חדש מהחברה), היא הסכימה וגמרנו עניין.

היום, אני יורד לחנייה ופתאום אני רואה דפיקה דיי עצבנית, עם שקע דיי עמוק ושפשוף של צבע לבן (האוטו של השכנה לאנד קרוזר לבן), כאן כבר התחיל לעלות לי הדם לראש, קראתי לשכנה, הורדתי אותה למטה ושאלתי אותה מה זה צריך להיות?

היא בתגובה ענתה "אוי נו באמת כמה דפיקות קטנות, ויש סיכוי שזה בכלל לא אנחנו" (זה בטוח היא לפי עובי המכה,הצד שלה והצב שנשר לה מהאוטו), מה אני עושה עם המטומטמת הזאת ואיך אני גורם לה לשלם על הנזק?!?

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דורש פרטי ביטוח (ואם היא לא נותנת - אולי המשטרה תוכל לעזור לך, כי זה כמו תאונה) ותובע. במקרה שאתה צריך לערב משטרה - תכניס לה תלונה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מחליט שאין מה לעשות. זה לא שווה ריב עם שכן. בארצנו לא חסרים קנאים, אם לא השכנה אחרים יעשו לך את זה. גם לי יש שכנים כאלה בשתי חניות. אפשרות שאני בחרתי - לא קונה רכב חדש ולא אוכל את הלב.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

תשמע פעם ראשונה הבלגתי כי מה לעשות, זה קורה.

אבל שהיא תפתח את הדלת ותדפוק לי את הרכב אחרי שעליתי וביקשתי ממנה יפה שלא תעשה זאת זו כבר חוצפה.

עוד יותר מרגיז אותי סגנון ה"אוי נו באמת" אני רוצה לראות אותה אומרת לי אוי נו באמת אם זה היה קורה לרכב שלה.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

במקום להיות עם גישה תבוסתנית כמו הבחור מעליי עדיף שתפנה למשטרה או לעו"ד או לבית משפט לתביעות קטנות ותפתור את זה אחת ולתמיד.

לדפוק רכב בלי להשאיר פתק זו עבירה עם עונש קבוע בחוק.

חוץ מזה שאנשים כאלה גם לי מעלים את הסעיף.

פורסם

יש לי את כל הפרטים שלה ושל בעלה, אבל העניין שהיא מכחישה את הדפיקות ומשחקת אותה שה תמים, אבא שלי כבר חושב על פתרונות של עין תחת עין אבל אני מוריד אותו מזה כי זה יהיה סתם מעגל קסמים.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

היא מכחישה? יופי.

תצלם את הדפיקות גם ברכב שלך וגם בשלה עם כלי מדידה מהרצפה.

ככה יהיה לך קל להוכיח שגובה הדפיקה מתאימה לגובה הפגוש שלה, חוץ מזה שהשפשוף בצבע של הרכב שלה.

ותעשה את זה עם מצלמת סטילס.

עו"ד לא יכול לייצג לקוח בבית משפט לתביעות קטנות.

.

אתה צודק, טעות קטנה בניסוח המשפט, יתוקן.

פורסם

עוד יותר מרגיז אותי סגנון ה"אוי נו באמת" אני רוצה לראות אותה אומרת לי אוי נו באמת אם זה היה קורה לרכב שלה.

אני במקומך בודק את העניין הזה....

:roll:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל זמן שאינך יכול להוכיח שהיא באמת זאת שדפקה את הרכב, אני לא מאמין שיש לך ממש סיכוי בתביעה.

לצורך העניין, הוכחה היא עד ראיה או צילום שלה בשעת מעשה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

צא חכם, שים את האוטו בחנייה, ובדוק מתי האוטו שלהם חוזר.

רבע שעה-חצי שעה לפני, ליתר בטחון, רד למטה או שתדבר עם מישהו שאתה מכיר ומוכן לעשות לך את הטובה הזו שיש עם מצלמה לא גלויה, וכשהרכב שלהם מגיע שיצלם את הפגיעה(בהנחה שזו היא באמת).

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

לדעתי, כל עוד היא מכחישה שהיא זו שגרמה לפגיעה - שכח מלנצח בבית המשפט.

זה שהפגיעות תואמות, עדיין לא מוכיח שהיא אשמה על פי בית המשפט. הנתבעת עשויה

לטעון לכך שהיא לא גרמה לנזק ואין לך הוכחה, כי מלפניה יכל לעמוד לידך רכב באותו גובה כמו

שלה או לחילופין, הנזק נגרם במקום אחר אך שמת לב לכך רק ליד הבית.

המשטרה לא תתעסק בנזק של שריטה בגלל פתיחת דלת, בדברים חמורים פי כמה וכמה הם אינם מטפלים.

למרות שאינני תומך כלל וכלל בתבוסתנות, אך לדעתי, אם אין לך חנייה אחרת ואינך רוצה לגרום לריב עם

השכנים והשיחות לא עוזרות - קנה כיסוי לרכב, ודאג לכסות את הרכב כאשר אתה חונה בחנייה זו.

כמו כן, צר לי לאכזב אותך, אך אתה מתגורר במדינה שאין בה כבוד לרכוש האחר - לכן אמליץ לך שלא

להעסיק את עצמך בכל שריטה, לצערנו יהיו לך עוד הרבה - ושאלו היו הצרות הכי גדולות שלך, זה מה

שנותר לי לאחל ;-)

שבוע טוב.

פורסם

זה קצת בעייתי להוכיח את זה, וגם לא תמיד נכון.

מעבר לכך אם תחשב את כמות החניות המשותפות שבהן אתה מחנה את הרכב במהלך השבוע / חודש / שנה, תגלה שאין דרך מילוט לעניין בטווח הארוך, ושהפתרונות היחידים הם להחנות ליד עמודי בטון / הפרדות בטון / קצה החנייה או לכסות את הרכב.

אם כל זה לא עובד, אתה תמיד יכול להתיש אותה מנטלית על ידי לחיצות מרובות על האינטרקום ובריחה מהמקום.

GOT סחוג?

פורסם

לגבי המכות שקיבלת עד עכשו-אין לי פתרון (בספק אם שווה ללכת על זה לביהמ"ש, ואני הכי מבין את הצער שלך)

לגבי מכות עתידיות-אני שם חתיכת מגנט כמו ששמים על המקרר(כמו הדגל שבזמנו פלאפון חילקו) -ויש סוף לדפיקות. בערב שאתה יוצא מהאוטו מדביק את זה לשם ובבוקר שאתה יוצא עם האוטו מוציא ושם בתוך האוטו.

אגב, כנראה שיגנבו לך את זה פעם ראשונה , פעם שנייה, אל תתייאש, שים פעם שלישית, עדיף מדפיקה.

מה לעשות פה זה לא אירופה

• תוכן חדש...