Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי ההודעה האחרונה שלך חסר לך המון ידע בסיסי וחבל.

ההתנגדות הסופית של הסאב מאוד חשובה בבחירה והיא קשורה ישירות לבחירת המגבר להספק שיתקבל. במקרה שלך חדאג שהסאב והמגבר יעמדו ב 1 אוהם.

לגבי הרצון לבאס חזק - 1000 RMS עם האבוק 15 זה עוצמה אדירה . תבדוק את זה .

ולסיום - אם אתה לא רוצה להיכנס לשדרוגי מערכות החשמל ברכב אין טעם בכלל ללכת על מגברים יותר חזקים . התמורה אם בכלל תהיה זניחה.

לגבי הקלאסים - תעשה חיפוש הנושא טחון מכל כיוון. במקרה שלך ולעוצמות שאתה מחפש מגבר קלאס AB לא יתאים מבחינת צריכת החשמל שלו. קלאס D הוא הבחירה ההגיונית והנכונה יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

את מערכת החשמל שלי באוטו אני הולך לשדרג אני בעתיד הקרוב ירכוש מצבר עם פריקה עמוקה ואלטרנטור חדש וטוב נירא מה יציאו לי..

בקשר להתנגדות אני יודע שצריך להתאים את הסאב למונו ואת כל הנושא של ההתנגדויות אני יודע טוב מאוד..

אני יודע מזה מונו 1000 RMS שמעתי אצל עתיד ולא כל כך אהבתי אני אוהב יותר חזק..

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אין שום קשר לזה ששמעת כאוס 12 לבין האבוק 15 עם 1500RMS . ההבדל עצום.

ואם בכאלו עוצמות אתה חושק אני בכלל הייתי הולך על שילוב של זוג וופרים במקום אחד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ששמעת אצלי הגברתי את הסאב בכלל ? כי דווקא אני זוכר שהתעסקנו בעיקר במידים,

בכל אופן אם אתה אוהב יותר מזה,

אתה כבר SPLניק,

פורסם

אני לא יודע איזה רכב יש לך אבל שידרוג של אלטרנטור + מצבר זה עסק של לפחות 3000 שח

אני בספק אם שמעתה 1000RMS ,זו עוצמה שלא ניתן בכלל לשבת באוטו אפילו לא קרוב

סאנדאון 1000SAZ יצרוך בסביבות 100 אמפר ב-1 אום ולא צריך יותר ממנו בשביל להגביר האבוק 15

לכן עדיף שתחסוך את הכסף לשידרוג האלטרנטור והמצבר.

פורסם

למה אי אפשר לשבת? יש כאלה שכבר רגילים, לרוב מי שמתלונן זה מבחוץ.:-D

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
אני לא יודע איזה רכב יש לך אבל שידרוג של אלטרנטור + מצבר זה עסק של לפחות 3000 שח

אני בספק אם שמעתה 1000RMS ,זו עוצמה שלא ניתן בכלל לשבת באוטו אפילו לא קרוב

סאנדאון 1000SAZ יצרוך בסביבות 100 אמפר ב-1 אום ולא צריך יותר ממנו בשביל להגביר האבוק 15

לכן עדיף שתחסוך את הכסף לשידרוג האלטרנטור והמצבר.

יש לי אלטרנטור 150 אמפר,

אבל הוא לא שמע 1000 וואט,

אני מחובר ב-2 אום סופי לסאב.

600 וואט זה מה שהוא שמע בערך

פורסם

לאן התפתח הנושא רק שאלתי אם הסלסטרה יותר איכותי וחזק מהסאנדאון ומה שקיבלתי בסוף? שלא כדי לקנות אותם בכלל איזה אנשים מצחיקים יש פה:lol:

עתיד - מאוד אהבתי את הסאונד של הכאוס אצלך באוטו אבל לפעמים אני אוהב ממש לשמוע חזק אז אני צריך משהו שאני לא יחשוב להחליף אותו. פירקתי את כל המערכת שלי מהאוטו אני מוכר הכל וקונה חלקים חדשים ואז עושה CARPC חבל שבאותו יום שהייתי אצלך באוטו לא השמעתי לך את הסאב שלי באוטו הוא מוצהר 600RMS אבל נישמע כמו 1000RMS ואולי יותר..

פורסם

+1

אני ממליץ לך ללכת לשמוע את האבוק 15 .. שב עם עצמך תעשה רגע חשבון

כמה עולה לך האבוק+1500+סט קומפונט מספי חזק שיוכל לישתלב עם בס ושהבס לא ישתלט עלי+מגבר לסט כזה+מצבחד+אלטרנטורחדש+חיוט מקצועי מאוד מאוד+התקנה(או שאתה עושה לבד לפי מה שהבנתי)

תעשה כמה זה יוצא לך בס"הכ ותראה לאן תגיע למה ברגע שאתה תתחיל עם זה אמחלה הזאת לא תיגמר רק יגדל לך החור בכיס תעשה חשבון כללי אחרכך תראה אם זה מתאים לך

ושלא תקנה ופתאום תראה שאין לך כסף מספיק לאטרנטור או לסט טוב +הגברה מאתיה ותתחיל לימכור דברים ...

שייהיה בהצלחה

פורסם

אתה מוזמן לשמוע במפגש את ההאבוק 15 על 1200D אם זה עוזר לך.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אלעד.א. - אף פעם לא היה לי כסף כי תמיד שהיה הייתי חוסך למשהו למערכת ובכללי אני בזבזן אז אין טעם לדבר על כסף והמחלה שלי זה לסיים את המערכת תכף זה יגמר.

roni_p - גיסי קנה את האבוק 12 ואת הסאנדאון 1200D יום שישי אני מתקין לו הכל ואז אני ישמע עם אני יאוהב שזה בטוח אני ירכוש כמו שהוא רכש רק שאני רוצה את המונו 1500D.

פורסם

גם לי יש את המחלה שלך לבזבז כסף ואם תוכל לראות השבוע פתחיתי פה תרד לחיפוש אחר אליקו לקנית המגברים כי פחדתי שיגבמר לי הכסף ואופ כבר אין לי כסף קנתי את הסאב אבוק15 מישראל מחר מגבר אחד מאלי (כיון שאת השני אין לו במלי+התתקנה מחר אצל יוסי אלפיין (ומה שלא נישאר מספיק כסף לסגור את החודש עזוב את החודש את התתקנה אני מגרד שקלים).

• תוכן חדש...