Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

עוד פחות מחודש אני רוכש את המגבר של סאנדאון 1500D ואני רציתי לדעת האם אפשר להשוות בינו לבין המגבר של Celestra

האם המגבר של סלסטרה יותר חזק מהסאנדאון ויותר איכותי?

אני מתלבט כי המחיר שלהם פחות או יותר אותו הדבר אז אין לי בעיה להוסיף כמה שקלים ולקבל משהו יותר איכותי וחזק

אלמוג שרון.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

יש לי את המגבר הזה מספר חודשים ואני מאוד מרוצה,

מגבר מאוד חזק, פשוט מפלצת מגביר לי את האולטימו על פחות מחצי גיין

אם תרצה אתה מוזמן לשמוע.

כן, הוא חזק יותר מה1500D, מבחינת איכות אני לא חושב שיש הבדל, שניהם

מגברים מעולים. אם כבר לערוך השוואה צריך להשוות את הסלסטרה לסאן דאון 2000

הזהה לו מבחינת העוצמה.

אלי

פורסם

למפגש הקרוב כנראה שלא אוכל להגיע, למפגש דרום בעוד שבועיים בטוח אבוא.

תעשה מאמץ ותגיע למפגש דרום, לא תצטער:wink: המיקום מעולה ומגיעים הרבה חברה שלא מגיעים למפגש מרכז בדרך כלל כך שתוכל גם לשמוע עוד מערכות.

אלי

פורסם

עם הסתכלת בחתימה שלי אני מוכר את ההיפוניקס אני רוצה לרכוש את האבוק 15 אינץ או לרכוש סאב של JL AUDIO 12W7

וגם פה יש לי שאלה מה יותר כדי? אולי יש משהו יותר מדוייק או איכותי במסגרת של 2500 שקל

פורסם
יש לי את המגבר הזה מספר חודשים ואני מאוד מרוצה,

מגבר מאוד חזק, פשוט מפלצת מגביר לי את האולטימו על פחות מחצי גיין

אם תרצה אתה מוזמן לשמוע.

כן, הוא חזק יותר מה1500D, מבחינת איכות אני לא חושב שיש הבדל, שניהם

מגברים מעולים. אם כבר לערוך השוואה צריך להשוות את הסלסטרה לסאן דאון 2000

הזהה לו מבחינת העוצמה.

אלי

הוא חזק יותר מה-1500 אולי על הנייר

בפועל אין פה כמעט אף רכב שבאמת סוחט את ה1500 לביצועים ובטח לא את הסלסטרה שאמור להיות חזק יותר

אני לא יודע להגיד אם זה קשור למגבר שלך ספציפית או בכלליות

אבל עושה רושם שהסלסטרה מאוד מאוד רגיש לכל הנושא של אותר מקור, ואני אסביר :

שלדני היה סאנדון 1000D ברכב עם P9, זכור לי גם שהוא כל הזמן דיבר על זה שהסאב לא מפרק כמו שצריך, אבל להרבה אנשים היו השגות על זה, זאת אומרת שכנראה המגבר באמת לא הגיע למיצוי אבל זה היה מינורי,

שהסלסטרה היה מחובר לקומבו למרות שהוא חזק פי 2 ויותר מסאנדאון, 1000, הוא פשוט נשמע גרוע, כל מי שנכנס לרכב שם לב ישר שהסאב לא בועט כמו שצריך, ובשלב מסויים גם אתה שמת לב, וכמו שאתה תמיד עושה - לקחת את זה ברצינות והתחלת לפעול לפתרון

למה אני אומר את כל זה, כי יתכן ואדם שיש לו HD עם אות מקור חלש, או לחילופין הוא לא עובד עם HU אלא עם CARPC ישירות מהכרטיס קול (לא דרך H701\BIT1 וכו') צריך לקחת את זה בחשבון ולבדוק איך זה עובד לו עם האות מקור שלו, הלכה למעשה - טרם הרכישה.

בלי כל קשר לנאמר מדובר במגבר טוב וכמו שאני רואה את הדברים בגלל מערכות החשמל שיש לרוב,

הוא והסאנדאון 1500 סוג של מקבילים,

גם במחיר אם אני לא טועה הם מאוד דומים,

3500 שקל מול 3100 או משהו כזה

נ.ב. - מי שלא מכוון ל-SPL רציני, לא צריך לא את זה ולא את זה, סאנדאון 1000 מספיק, וישאיר לו קרוב ל2000 שקל בכיס שאותם יוכל לתעל לחלקים אחרים במערכת,

וזאת דעתי בכל אופן

עריכה : האבוק 15\12 ב1 אום ממש לא צריך יותר מסאנדאון 1000\1200

פורסם

קניתי לגיסי את האבוק 12 1 אום ואת הסאנדאון 1200D יום שישי הקרוב אני הולך להרכיב לו את כל המערכת אם אני יאוהב את הסאבים אני יקנה אותו הדבר אבל עם אני ישמע שחסר טיפה איכות אני יצתרך לחשוב על כיוונים אחרים.

פורסם

גורל,

הבעיה קיימת לא רק בקומבו P9, אני מכיר עוד בחור עם P8 ואותה הבעיה על מגבר אחר לחלוטין (סינפוני), הבעיה נפתרה לאחר הכנסת קדם מגבר עם preout גבוהה בהרבה, כנראה שיש בעיה במגוון מכשירי פיוניר.

דני.

פורסם

לתת ח"ד על מגבר אחד שהיתה תקלה בחיבור/התאמה לHU/סיגנל (טוב,אתם יודעים את זה יותר טוב ממני)

זה לא נותן אינדיקציה על המגבר וכל הפוטנציאל שיש לו

אך אני מסכים עם עתיד-במערכות חשמל סטנדרטיות לא תורגש כל ההבדל בין המגברים,

ואפשר להיסתפק במונו "רגיל" כמו סנדאון 1200

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

השאלה לאן אתה מכוון

אני עם סאנדאון 1000 וכאוס, השלט מונמך כמעט עד הסוף, ב 4 קליקים למעלה, מתך איזה 25,

הסאב כבר חזק מידי ומשתלט על המוזיקה

והמערכת שלי רחוקה מלהיות חלשה או דלת הספקים (כל אלמנט אצלי מקבל 200 וואט מיוצב, והטוויטרים מקבלים 100)

פורסם

אני חושב שמונו צריך להתאים לסאב,ולא להיפך!

כשיהיה לך כיוון של סאב-כמה RMS,לאיזו מטרה-SQ/SPL,כמה אוהם,איזה סוג הגברהאתה רוצה-CLASS AB או D

אז אתה תוכל כבר לצמצם אפשרויות ולבחור לך איזה מונו שיתאים לך.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אני רוצה כמה שיותר RMS שיהיה הכי נמוך 1000RMS כי לפעמים יש לי שיגעונות ואני אוהב באס חזק..

אני רוצה לבנות מעכרת SQ וכשאני ירצה יהגביר היא תיהיה SPL

כמה אום זה לא נירא לי משנה זה כבר לפי הסאב שאני יצתרך להתאים למונו..

ומה זה הגברה CLASS AB או D אני לא כל כך מבין בזה. אפשר הסבר קצרצר?

• תוכן חדש...