Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן בהחלט !

מפגע בטיחותי ממדרגה ראשוני.

ראה בנוסף את תגובתו של בוקי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדרך כלל, הבוחן לא נכנס לאוטו במהלך הטסט, ולכן אין כמעט סיכוי, שיראה את הגומיה החסרה.

אם יכנס ויבדוק, יכול להכשיל על זה.

גומיה כזאת עולה כ 20-30 ש"ח, ובהרבה חנויות חלפים יש אותן במלאי.

תקנה ותרכיב, מה הסיפור ?

פורסם

חשוב מאוד גומיות על הדוושות, בעיקר בתקופות החורף בהם יקרו מצבים בהם תכנס לרכב עם נעליים עם סוליות רטובות והנעל תחליק מהדוושה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אוקי תודה על התשובות.

האמת שאין ממש בעיה אני אקנה אחת מחר, פשוט מישהו אמר לי שיכולים להכשיל אותי בטסט על זה ורק רציתי לוודאות.

שוב תודה.

פורסם

ולמרות זאת, יש מכוניות, שנמכרות עם דוושות סגסוגת ללא שום גומיות, ואלו מכוניות ספורטיביות רציניות בדרך כלל.

מעניין, למה עיניין החלקת הרגל מהדוושה לא מטריד את היצרנים במקרה זה ?

1.jpg

פורסם

בוקי, בתמונה שהעלת וגם בדוושות אחרות שראיתי, ישנם משטחים מחוספסים או פסי גומי/ חתיכות גומי קטנות שכנראה (השערה שלי) באים במקום ציפוי הגומי המלא.

בהחלט הייתי שמח אם מישהו כאן שממש מתמצא בנידון ירחיב על הנושא.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אתה בטח יודע, שעל דוושת הקלאץ' לא לוחצים ממש מלמעלה, אלא קצת באלכסון, ותמיד הצד השמאלי של הגומיה של הקלאץ' נשחק יותר.

ובדושות סגסוגת אין שום חיספוסים באיזור הזה.

• תוכן חדש...