Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבתה*

היי אנשים,יש לי פה משתמש אבל אני לא זוכר את הפרטים :p

אתמול באמצע נסיעה הרכב משמיע רעש קטן ומוזר,המנוע מפסיק להגיב ואני יורד לשוליים.

כשזה קרה,הגז הפסיק להגיב והרגשתי רעידות ורעשי מתכת מהגיר,למרות שזה יכול להגיע מהמנוע ואני ארגיש את זה בגיר.

הייתי בטוח שהרצועה נקרעה וזהו הלך הרכב,אבל היום בבוקר הסתכתלתי והרצועת מנוע לא נקרעה וגם לא של האלטרנטור.

אני מנסה להניע את האוטו ויש רעש של סיבובי סרק,יש רעש מוזר של סטרטר מסתובב על ריק לא שומעים את המנוע מנסה אפילו.

בקיצור אנשים,האוטו מונח בבית כרגע ואני רוצה לדעת פחות או יותר למה לצפות אז אם מישהו הצליח להבין בערך מה קרה לבייבי שלי,אני אשמח לשמוע !

נ.ב

אונו 94 1.4 שמורה להפליא :(

תודה

פורסם

לצערך, נקרעה רצועת טיימינג.

צפה לשיפוץ ראש מנוע, ותתכונן להיפרד מכ 3000 ש"ח.

את רצועת הטיימינג, אתה לא יכול לראת מבחוץ, היא נמצאת מאחורי מכסה פלסטיק.

פורסם

זה שאתה רואה את הרצועה - לא אומר כלום.

פתח מכסה מילוי שמן, ותציץ לתוך הפתח, ובזמן הזה, שמישהוא אחר יתן סטרטר.

אם אתה לא רואה (דרך פתח מילוי השמן) את הקאמשפט מסתובב - רצועת הטיימינג קרועה.

פורסם

אל תבדוק את מה שאמר ,בוקי מעליי.

כך תגרום נזק יותר גדול למנוע ,אם הרצועה קרועה.

תן לבעל מקצוע לבדוק לך את האוטו.

פורסם

עכשיו זה כבר לא משנה, הרי הוא עוד קודם לכן ניסע להניע את את האוטו כמה פעמים, ומניסיון נוסף לא יגרם יותר נזק, ממה שכבר נגרם.

זה בכל מקרה שיפוץ ראש.

פורסם

יש אפשרות שציר שסתומים נגזר (קרה לי אם הפיאט שהייתה לי בזמנו) הכי טוב לבדוק את ולא לדאוג לא יגרם שום נזק זה : כמו שאמרו מאלי לפתוח את הפלסטיק של רצועת טיימינג+פתח מילוי שמן,בעודך מסתכל לתוך פתח מילוי שמן שמישהו יתן סטרטר,אם הקאם-שאפט מסתובב וציר שסתומים לא אזי ציר שסתומים נגזר-בסה מהסרטים,אבל לפני שאתה גורר את האוטו למוסך יש לברר כמה נקודות:

1-האם בודאות כאשר טיימינג נקרע או ציר נגזר השסתומים נפגעים באוטו הזה,כי שמעתי ממישהו שמרווח בין שסתום לבוכנה מספיק גדול במנועים אלה על מנת לא להידפק במקרים מסוג זה

2- צריך לבדוק האם ישנה אפשרות של פירוק ציר שסתומים ממקומו בלי להוריד ראש (נדמה לי כן-לא להסתמך על דברי),כי כמו שזכור לי ציר יושב מעל הפסנטר בפיאטים

בכל מקרה אצלי הנזק הסתכם ב 1800 בזמנו

בהצלחה,אל תשכח לעדכן

פורסם

מה זה ציר שסתומים ?

אין בשפה המקצועית מושג כזה, האם אתה מתכוון לגל זיזים (שמות נוספים לאותו דבר - גל פיקות, קאמשאפט) ?

ההסבר שלך היה צריך להיות כזה -

פרק מכסה טיימינג, פתח פקק מילוי שמן, תבקש מחבר לתת סטרטר.

אם אתה רואה את הפולי של הקאמשאפט מסתובב, אבל הקאמשאפט עצמו עומד הקאמשאפט נשבר או נגזר השגם שלו.

אם שניהם עומדים = רצועה קרועה.

במנוע 1.4 של פיאט, במקרה של קריעת רצועת טיימינג או גזירת קאמשאפט, הסיכוי, שלא נשברו השסתומים, הוא כמו הסיכוי לזכות ב40 מיליון בלוטו.

במנוע 1.0 ו 1.1 אכן שום נזק לא קורה, אבל ב 1.4 כן.

פורסם
לצערך, נקרעה רצועת טיימינג.

צפה לשיפוץ ראש מנוע, ותתכונן להיפרד מכ 3000 ש"ח.

את רצועת הטיימינג, אתה לא יכול לראת מבחוץ, היא נמצאת מאחורי מכסה פלסטיק.

3000 ש"ח?!? :shock:

ממה שזכור לי מצבים שכאלה במוסך בו אני מטפל מיסתכמים בלא יותר מ-1500 ש"ח הכל כולל הכל!

למה כזה גבוה? במיוחד שזה אונו...

:)
פורסם

ראש משופץ עולה כ-600 שקל בתנאי שאתה מחזיר את שלך והוא לא פסול.

עשיתי לפני יומיים ראש חדש למיצובישי L200 בעצמי, כמעט 5 שעות עבודה.

ועכשיו התברר שהמרימים דפוקים והמנוע מתקתק בטירוף.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...