Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לקנות רכב יד שניה עד 70,000 ש"ח (חשבתי על מזדה 3 שנת 2007 מליסינג)

רציתי לדעת האם בעקבות המעבר לשנה החדשה, תהיה ירידת ערך של המכוניות הישנות בכ-10% או שזה קורה הדרגתית במהלך השנה.

או במילים אחרות - האם כדאי לי לחכות לינואר או שהמחיר יהיה דומה למחיר בדצמבר ?

תודה מראש,

אייל

פורסם

המחיר יורד לאורך כל השנה, בצורה ליניארית.

אין נפילת מחיר בינואר ושמירה על המחיר עד דצמבר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

האם תיהיה ירידת ערך למרבית הרכבים?

רכב שנמכר כיום ב55k בכמה ימכר בינואר?

הרכבים המועמדים הם:

פיקנטו, ספלאש,סיריון, מיקרה , סוויפט,sx4

תודה חברים

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

אין לדעת מה יהיה השינוי במחירי הרכב. אם אתה זקוק לרכב ויש לך הצעה טובה - קח אותה. ההפרש לא יכול להיות גדול במיוחד.

אל תשכח ש"תאריך העליה לכביש" הוא דבר רציף, בניגוד לשנת המודל של היצרנים (שבה משתנים מאפייני הדגמים, ומטבטאת במספר השלדה) שמתחלפת פעם בשנה - בדרך כלל בחודשי הקיץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השאלה אם השינוי הוא 5% מדובר ב2500-3000 שח, בשבילי זה די הרבה ...

מצד שני היום אפאחד לא קונה במחיר מחירון

נקודה למחשבה

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

סה"כ "מחסום פסיכולוגי" בין 2013 ל 2014 כך שאם הגעת שבוע לפני 2014 כדאי

להוציא את הרכב ב 2014 מכיון שתמכור את הרכב ישאלו בכל זאת מה השנתון ותמיד יעדיפו

2014 מאשר 2013 למרות שאין הבדל.

פורסם

בתקציב הנתון פות"ש מדבר על רכישת רכב משומש.

הפרש המחיר (אם יהיה) יהיה הרבה יותר נמוך מ-2500-3000 ש"ח ברוב המכריע של המקרים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום

רציתי לשאול האם צפוי שינוי דרסטי במחירונים עם המעבר לשנת 2014 -

זה יהיה שינוי משמעותי שווה להמתין עבורו כמה ימים או שזה יסתכם בכמה מאות שקלים בלבד ?????????

פורסם

בכל חודש מחירי המחירון יורדים. גם בינואר הקרוב מחירי המחירון ירדו. קצת יותר ממה שהם יורדים בחודש אחר, אבל עדיין ירדו. הירידה לא תהיה חדה ב-100 אחוז וגם לא ב-50 אחוז בהשוואה לחודשים הקודמים, אלא קצת יותר חדה.

אבל כמובן, שלי קוראים צביקה פיק ולא לוי יצחק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יכול לומר לך שעל מנת לשפר מאזנים, חברות הליסינג וההשכרה יהיו מוכנות לעשות פליק פלאק לאחור כדי למכור לך רכב ב-4 ימים הקרובים.

ההנחות יכולות להיות משמעותיות מאוד, או לחילופין לספק לך עסקת טרייד אין אטרקטיבית.

השבוע רכשה אחותי קיה פיקנטו 2013, דגם מאובזר עם 11 אלף ק"מ, תמורת 46 אלף ש"ח + מסירה של הפונטו ספייס שלה (שהייתה שווה 17 אלף ש"ח). הרכב יצא חדש לגמרי בבדיקה.

הסיכוי להוציא עסקה דומה לרכב מבוקש (כרגע) כמו הפיקנטו, בתחילת שנה - שואף לאפס. אבל לפני סוף השנה, כשלחוצים לשפר מאזן, ההנחות גוברות.

פורסם
בכל חודש מחירי המחירון יורדים. גם בינואר הקרוב מחירי המחירון ירדו. קצת יותר ממה שהם יורדים בחודש אחר, אבל עדיין ירדו. הירידה לא תהיה חדה ב-100 אחוז וגם לא ב-50 אחוז בהשוואה לחודשים הקודמים, אלא קצת יותר חדה.

אבל כמובן, שלי קוראים צביקה פיק ולא לוי יצחק.

אבל בירידה ממוצעת של כמה מדובר ? כמה מאות שלקים או אלף -אלפיים שח ?

פורסם

אל תבנה על השינויים במחיר. אם יש לך הצעה טובה היום - קח אותה. אולי בשבועיים הקרובים תהיה לך תחושה שהפסדת 1000 ש"ח או קצת יותר, אבל כאשר הסכום מתחלק על שנות החזקת הרכב ואתה מרוצה ממנו תשכח מהסכום. כמובן שאם אתה מהטיפוסים שמחליפים רכב כל 4 חודשים זה סיפור אחר, כל שקל קובע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...