Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו - האם להתעקש על ידנית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לא מעט שרשורים בפורום בנושא הזה, ויהיה קשה מאוד לסכם אותם לכמה שורות תמציתיות היות ואין מסקנה חד משמעית בנושא.

אם יש לך איזה שעה-שעתיים פנוית, תריץ חיפוש על המילה AL4 (זה הדגם של התיבה האוטומטית שמותקן בפיג'ו-סיטרואן מ2001 והלאה) ותמצא את כל הדיונים המרתקים בנושא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדיף היה אם היית מציין את דגם. אבל באופן כללי זה יותר עניין של העדפה אישית ,אם אתה אוהב ומעדיף אוטומט הגיר לא כזה גרוע (אני מניח שאתה מדבר על AL4)כדי לפסול אותו הוא אולי פחות טוב מחלק מגירים אחרים אבל בהחלט אפשר להסתדר איתו. אם אתה אוהב גיר רגיל אז אין לך התלבטות .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני יודעת לנהוג רק בידני

אבל זו לא הסיבה.

הסיבה היא שגם מוסכניק וגם מקריאה בפורומים

הבנתי שרצוי להתרחק מהתיבה הידנית בפיג'ו 206 ואולי גם 307

השאלה אם זה מה שצריך להרתיע אותי

גם אם "עליתי" על רכב עם ק"מ נמוך ביותר

פורסם

הפוך גוטה הפוך.

המשמיצים קוטלים את התיבה האוטומטית. אין שום בעיה עם הידנית. להפך, מבין השתיים דווקא הידנית עדיפה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

חתמתי היום זכרון דברים על פיג'ו 206 אוטומטית, שנת ,2003 עם קילומטרז' נדיר של 38 אלף ק"מ (אוטו מאשה גמלאית)

האם עשיתי עסקה טובה?

האם צפויות לי בעיות עם הגיר האוטומטי שלה?

האם אולי כדאי לבטל??:roll:

פורסם

נפח 1600 נכון? מה מצב הרכב בכלל? האם יש תיעוד על טיפולים אחרונים? האם התנת את הקנייה בתוצאות הבדיקה? האם הוחלפו מצבר ואגזוז, שאלו מהדברים הראשונים שמתבלים בק"מ נמוך? (הרכב היה צריך לעשות לפחות 3 טיפולים עד עכשיו אם להתחשב בהוראות היצרן- ודאי את העניין).

בידקי את מצב הגיר היטב. יתכן שק"מ נמוך מעיד על נסיעה ממושכת בהילוך נמוך (2,3) האם הוחלף שמן גיר? או הגיר עבר איזשהו תיקון. כמו כן בידקי את מצב הבלמים נסועה נמוכה יכולה להעיד על נסיעה עירונית בלבד עם המון עצירות שוחקות. בידקי את הצמיגים שהם לא המקוריים, שכן ע"פ השנים יש להחליפם גם אם נראה שיש להם בשר, בטוח שהם יבשים מאוד.

על פניו אם הכל תקין וסביר, זו בהחלט יכולה להיות קנייה טובה מאוד.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

הבעלים נראו לי אמינים - גמלאים אנשים טובים

ניסו להראות לי את ספר הטיפולים אבל הלכנו על תחושת בטן.

הרכב נראה שמור מאוד!

האם אפשר בבדיקה לראות את כל הליקויים שהזכרת?

האם הרכב יהיה חזק בנסיעות לירושליים או חיפה?

פורסם

לעניות דעתי מנוע ה1400 בשילוב עם הגיר האוטומטי אינו שילוב טוב וזאת בלשון המעטה.

הרכב כבד, איטי מאוד, הגיר מסרס את 75 הסוסים שגם ככה אינם סוסי מרוץ, יחד עם ההתנהגות השנוייה במחלוקת של הגיר הזה והדעות השונות בקשר לאמינותו, השורה התחתונה היא: לא מומלץ בכלל.

אבל וזה אבל גדול: אם אותך זה מספק והגיר במצב טוב ושמור וכך גם שאר האוטו אז דיינו.

פורסם

א. בלי לחץ

ב. לא סיפרת לנו מה מצב הרכב מבחינת טיפולים, חלקים שהוחלפו, צמיגים ועוד.

ג. התייעצי עם עוד אנשים מנוסים בדגם וברכב הזה בפרט וגבשי החלטה מושכלת.

ד. מה מחיר ביטול העסקה?

פורסם

הרכב נראה שמור מאוד

הוחלפו שני צמיגים קדמיים

טיפולים לא ממש הסתכלנו, שלפו בפנינו את הספר אבל לא בדקנו

הלכנו יותר על תחושת הבטן, הבעלים שנראים אמינים, והקילומטרז הנמוך..

מחר נלך לעשות בדיקה..

פורסם

פרסמי נתונים לאחר הבדיקה ואני בטוח שיהיו עוד כמה חברים מהפורום שישמחו לתרום מדעתם וידיעותיהם.

בכל אופן לא להסתכל על טיפולים, ללכת על "תחושת בטן" ולחתום זיכרון דברים לא נראה לי סדר הפעולות הנכון בדרך לקניית רכב או כל דבר.

מה המחיר המבוקש? מה כתבתם בזיכרון הדברים? מה התנאים לביטולו? מתי יש לרכב טסט? מה סגרת עם המוכרת בקשר לקניית הרכב?

• תוכן חדש...