Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום בהיר השבוע הפסיקה לעבוד לי הנעילה המרכזית. לא עובדת ע"י שלט האזעקה ולא ע"י מפתח.

עכשיו אני צריך לפתוח ולסגור כל דלת בנפרד, מה שמאוד מעיק.

מה יכולה להיות הבעיה ? אמרו לי שאולי פיוז נשרף, האם למישהו יש מושג איזה מספר פיוז זה (לבעלי הפולו כמובן) כי כל הפיוזים אצלי בעלי חיפוי אטום ואי אפשר לראות אם הם שבורים או לא.

תודה מראש לעונים החביבים. 8)

Volkswagen POLO 1.4 16v

• ספונסר פורום
פורסם

כנראה שזה לא היה יום בהיר ,זה קשור לגשם ,

יחידת הווקום של הנעילה נמצאת בתוך תא המטען מאחורי

הפנס הימני ,הבעיה שלעיתים חודרים מים דרך האיטום של גומי מכסה המטען

ונוזלים על היחידה ומרטיבים אותה ובדרך כלל גם עושים לה נזק גדול .

תאתר את המשאבה ,תפתח את המכסה הלבן ותראה אם אכן יש שם רטיבות

או קורוזיה ,תנסה לנקות ותראה מה קורה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

*אראה ואעדכן

רון, עד כמה שזכור לי נמצא שם התא של העזרה הראשונה, האם היחידה נמצאת מתחת לתיק העזרה הראשונה?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

מאחורי הפנס הימני האחורי יש תא נסתר עם כיסוי פלסטיק או משהו דומה, היא ממוקמת שם

במידה ויש קורוזיה במחבר או בתושבת שלה כנראה שמשאבת הוואקום הלכה לעולמה במידה וכן חפש אחת מפירוק (זה מה שאני עשיתי)

פורסם

נכון זה נמצא איפה שאמור להיות הערכת עזרה ראשונה, מעניין שזה נרטב כל הזמן גם לי זה קרה בחורף שעבר זה התמלא במים ומזל שכבר קראתי על זה מיד פירקתי את המשאבת וואקום ניקיתי ויבשתי אותה לגמרי מבפנים החזרתי ועובד מצויין עד היום, רק שהפעם אטמתי אותה עם כמה שקיות...

האם המים חודרים מהבקלית או שזה מהגומיות שלא אוטמות אותה טוב?

לפותח השרשור מומלץ לנתק את המחבר כמה שיותר מוקדם כדי להמנע מהרס המשאבה (ואחרי זה כמובן לפרק ולייבש בהקדם)

משאבה כזאת עולה כמה מאות שקלים מפירוק..

פורסם

האם זאת המשאבת וואקום ?

881186548628.JPG

643951092403.JPG

אם כן. אז פירקתי אותה אני ינסה לייבש אותה עם פאן. היה בה קצת מים. וקורוזיה בצבע ירוק בחיבורים של הקונקטור.

מקווה שזה יעזור , רק שיש לי הרגשה שהיא נהרסה לגמריי

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

לא עובדת כלל?

כשחיברת חזרה ייבשת אותה לחלוטין גם מלמטה, מכל הכיוונים?

אם כן נסה לבדוק הלחמות שנהרסו,

נסה לחבר את המשאבה רק לכבל החשמלי - בלי החוט וואקום ולראות אם היא מרעישה (כלומר פועלת)

פורסם

אם תוכל כשאתה מחפש ומוצא לשאול אם יש עוד אחת אני זקוק לעוד משאבת ואקום שכזאת..:oops::oops::oops:

דרך אגב מעניין אותי לדעת אם יש צורך בדגם מסויים ושתיהיה מקורית של פולקסוגן או שכל משאבת ואקום תעבוד

פורסם
האם זאת המשאבת וואקום ?

אם כן. אז פירקתי אותה אני ינסה לייבש אותה עם פאן. היה בה קצת מים. וקורוזיה בצבע ירוק בחיבורים של הקונקטור.

מקווה שזה יעזור , רק שיש לי הרגשה שהיא נהרסה לגמריי

איך ניסית לייבש אותה? עם פן??? זה הטעות שלך.

היית צריך לפרק אותה לחלוטין ולייבש אותה באופן ידני עם נייר טואלט או איזה מגבת, חובה לייבש לחלוטין מבפנים!

חוץ מזה שחימום של חלק כ"כ ישן בטח לא בריא בשבילו.

פורסם

ייבשתי אותה עם פן בבית אחרי שפירקתי אותה. לא בתוך האוטו. ולא ייבשתי על חום. ייבשתי על קור :-D

אני ינסה לחבר אותה ללא הצינור וואקום לראות אם יש רעש, וואלה לא חשבתי על זה. אבל נראה לי שהיא נהרסה.

אני מאוד מקווה שלא כי לא בא לי להשקיע עכשיו כמה מאות על משאבה משומשת גם ככה השקעתי תחיים שלי על האוטו.

האמת היא שמצאתי ב EBAY משאבה + משלוח ב 225 שקל.

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

אני בדיוק שאלתי את המוכר אם זה יתאים לי לאוטו. בכל אופן במידה ואני מזמין וירכיב. אז ירד שוב גשם ושוב זה יהרס, איך אני יכול למנוע את זה ? האם אפשר לעטוף את המשאבה בשקית ?

שאלה נוספת היא, שעל הקונקטור שנכנס למשאבה יש קורוזיה בצבע ירוק, האם זה גרוע. או שפשוט לנקות את זה וזהו ?

תודה מראש !!

Volkswagen POLO 1.4 16v

• תוכן חדש...