Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא רוצה לזלזל אבל נשמע קצת אבסורד שאוטו עשה 1300 ק"מ פלוס מינוס לשנה??

נו באמת..

כנראה שנסעו איתו לסופר בשכונה ובחזרה ופעם בשנה לעשות טסט.

הגיוני לא?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה יכול להיות מאוד הגיוני.

אבא שלי למשל עושה כל שנה כ- 7000 ק"מ: הוא נוסע כל יום לעבודה מחיפה לנשר וחזרה, ופעם בכמה זמן יש לנו נסיעות יותר ארוכות ( הרחוקה ביותר הייתה בינתיים עד חמת גדר :-D )

אז אולי הבנאדם נסע לו קצת בשכונה ולעשות טסט פעם בשנה.

לי אישית זה נשמע דיי אמין.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

לכל אלו שמזלזלים או לא מאמינים הרכב באמת כמעט ולא נסע.

אתם מוזמנים להתבונן ברכב מקרוב.:lol:

פורסם
זה יכול להיות מאוד הגיוני.

אבא שלי למשל עושה כל שנה כ- 7000 ק"מ: הוא נוסע כל יום לעבודה מחיפה לנשר וחזרה, ופעם בכמה זמן יש לנו נסיעות יותר ארוכות ( הרחוקה ביותר הייתה בינתיים עד חמת גדר :-D )

אז אולי הבנאדם נסע לו קצת בשכונה ולעשות טסט פעם בשנה.

לי אישית זה נשמע דיי אמין.

אחי גם להורים שלי יש סופר לנסר שכמעט לא נסעה מודל 93 120000 קמ. זה נורמלי. בדומה למקרה שלך..

אבל 1400 קמ לשנה? כנראה זה הרכב הכי שמור יחסית לזמנו בארץ.

אם זה אמיתי? נניח שכן...

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

יש הרבה כאלה.. להורים לי יש סופר לנסר שנת 96 רק 70.000 קמ''.. הוא משמש רק את אמי . בשאר הנסיעות יש רכב מהעבודה

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

אני קניתי לפני כמה חודשים אוטו שנת 82 שעשה 123,000 ק"מ אימיתי ואני אישית נוסע בערך 5000 ק"מ בשנה כי אני נוסע נסיעות קצרות בעיר.

ויש לי שכנה זקנה שקנתה אוטו חדש ומאז שהיא קנתה אותו היא לא נוסעת בו רק מידי מפעם היא מניעה ומזיזה אותו שלא יגמר המצבר

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הפריזמה שבחתימה שלי, מודל 88 עם פחות מ 80,000 ק"מ...

אמיתי? כנראה שכן, קניתי אותה מיד ראשונה, הבעלים בן 84 קנה אותה חדשה בשנת 88 (מן הסתם...) כשיצא לפנסיה :lol:

אמר לי שהעדיף ליסוע לרוב המקומות באוטובוס כדי לא להסתבך עם חניה.

החליט לוותר על רשיון הנהיגה בגיל 84 ואז מכר את הרכב.

מה שכן, האוטו נראה מבפנים ונוסע כמו אוטו עם כ"כ מעט ק"מ - בלי חופשים, חלק ושקט.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
אתם מחשבים את הק"מ לשנים עד עכשיו. אבל האוטו כבר כמה שנים לא נוסע. מי אמר שק"מ נמוך טוב לאוטו?

רכב שלא נסע הרבה אמנם יש לו בלאי אבל קטן ,לעומת זאת רכב שכן נסע הרבה או נסע ק"מ ממוצע יש לו בלאי גבוה בהרבה.

וכאשר אנשים מחפשים רכב ישן בגבול האספנות יותר חשוב המצב הקוסמטי - החיצוני והפנימי מאשר בלאי מכני שקל לסדר.

פורסם
לאוהבי הפיאט זאת אולי הפיאט ריטמו האחרונה מסוגה במצב נדיר בארץ.

לרכב ניילונים מקוריים על דפנות הדלתות. הרכב נסע 36000 ק"מ בלבד מאז שיצא מהחברה .

יפהיפיה, פשוט מדהים.

בדימונה ראיתי לפני כמה ימים ריטמו 83' מאוד דומה לשלך, אבל במצב הרבה פחות טוב.

בהצלחה.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
יפהיפיה, פשוט מדהים.

בדימונה ראיתי לפני כמה ימים ריטמו 83' מאוד דומה לשלך, אבל במצב הרבה פחות טוב.

בהצלחה.

אפשר עוד פרטים על הריטמו מדימונה?

גם בראש העין מפעם לפעם נצפית ריטמו בצבע לבן שנת 83 במצב סביר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אפשר עוד פרטים על הריטמו מדימונה?

גם בראש העין מפעם לפעם נצפית ריטמו בצבע לבן שנת 83 במצב סביר.

האמת שלדימונה מגיחים מפעם לפעם רכבים מדהימים לא רק של תושבי העיר, בעיקר כל תושבי ישראל היורדים לאילת.

את הריטמו ראיתי במקרה שנהגתי מכיוון הקניון לעיר, אין ספק אחד הרכבים של פיאט הנחמדים יותר שראיתי.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

ברור שיש מכוניות עם מעט ק"מ

לי יש אלפא שנת 68 עם 130000 ק"מ אמיתיים:lol:

ברעננה יש אלפא שנת 1985 עם 30000 ק"מ

רק צריך לחפש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...