Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי אקסנט 95 ואחרי שהבנתי שאני הולך להישאר איתה יותר ממה שתכננתי (אמינה מאוד ובמצב מכני מצויין) כי אין לי תקציב להשתדרג למשהו עדיף, החלטתי קצת לשקם אותה חיצונית.

הרכב מבחוץ עם כל מיני קיופים, שריטות, מכות קטנות וכו'. שום דבר דרסטי או צורך בהחלפת חלקים, אבל לא נראה משהו כמו שאופייני לרכב הזה בכלל.

כמה אמורה לעלות לי צביעת רכב מלאה כולל תיקוני פחחות מקומיים לרכב כזה ? אני מעוניין בעבודה טובה אבל לא מצפה שהרכב יראה כמו חדש.

ועוד שאלה, יש למישהו מושג היכן אני יכול למצוא פירוקיות שמחזיקות פלסטיקה פנימית של רכב כזה ? אני רוצה להחליף דשבורד ואת המכסה שמתחת להגה. כמה עשויים לעלות לי חלקים כאלה ?

תודה לכל המסייעים !

פורסם

יש פירוקייה פה בנשר ויש ברמאללה, למרות שבזאת שברמאללה יש יותר מבחר ומחירים זולים יותר אני מעדיף את זאת שבנשר כי יותר קרוב לי וגם הם נותנים קבלה.

לגבי הפחחות, למה נראה לך שאנשים מאחורי מסך מחשב יתנו לך הצעת מחיר ריאלית יותר מפחח שרואה את הרכב ומקבל ממך הסבר מה בדיוק אתה רוצה לתקן?

פורסם

אני מחפש רק קנה מידה כי אין לי שמץ של מושג.

האם מדובר בעבודה של 800 ש"ח או שמדובר בעבודה של 8000 ש"ח ואני סתם הוזה.

זה הכל. לא ביקשתי מאף אחד הצעת מחיר.

פורסם

לגבי הדשבורד ככה זה בכל אקסנטים גם אצלי ולכן שמתי שטיח זה גם יפה יותר וזול

ועוד משהו היתי אצל אחד רק טמבון אחורי צבע ושיקום רצה 600 שקל

אז תחשבן לבד רכב בשנים האלה שווה לתקן רק אצל הערבים ב500/400 שקל פיקס

פורסם

למרות שאני עצמי נוהג על 205 יש לי בבית גם אקסנט 96 אז ככה, בקשר לדש' עליון, אל תתרח להחליף גם אם תביא מפרוק אחד אחר הוא ישבר עד הקיץ, פלטיק מתחת להגה אני משאר שנשבר לך כי בטח חיזקת את הברגים יותר מדי (אני צודק?) את זה רצוי שתחליף בגלל כל החשמל שעובר שם, פחחות וצבע לכל האוטו שלי (4דלתות בלי וישר מאחורה) רצי3500 - 4000 וגם היו כמה מכות קטנות, טמבון אחורי אני חושב שיש לי ספייר ל95 אני צריך לבדוק, אגב יש לי חבר שעובד בנתניה במוסך לפחחות וצבע אולי הוא יוכל לסדר לך מחיר אבל רק אחרי שהוא יראה את הרכב, רוב הסיכויים שאם שלך היא בלי וישר מאחורה יש לך בפינות של האוטו חלודה (איפה שהפגז') צור איתי קשר במייל [email protected]

בברכה סהר.

יש לי 205 סיבות לאהוב אותה :silly:

• תוכן חדש...